Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσπαθω να κανω boot απο usb αλλα στα bios δεν μου δειχνει επιλογη.Το εψαξα λιγο αλλα δεν εβγαλα ακρη.Μπερδεμα με legancy και UEFI boot.

Δημοσ.

Μαλλον εκανα χοντραδα..Επελεξα legency αναγνωρισε το usb εκανα φορματ το δισκο αλλα μολις πηγα να βαλω τα windows δεν με αφηνε.Στα details ελεγε "this selected disk is of the GPT partiotion style".Με αποτελεσμα να εχω μην εχει windows πανω το pc και να μην μπορωνα του περασω κιολας.Help παιδια!!!Εκανα το φλασακι fat32 και τωρα το UEFI το αναγνωριζει αλλα δεν προχωραει στο φορματ!!

Δοκιμαζω reset..

Δημοσ.

1)reset στη mobo να επανέλθουν όλα στην πρωτέρα κατάσταση. Γιατί άκρη δεν βγάζω με το τι ακριβώς έχεις κάνει,

2)Βρίσκεις ένα άλλο pc και φτειάχνεις ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ bootable usb.

3)Ανοίγεις pc μπαίνεις BIOS επιλέγεις boot από usb (αν το έχεις ήδη συνδεδεμένο παίζει να στο εμφανίσει και κάτω στη σελίδα στην αρχική του UEFI. 

4)Bootάρεις και ... Ευτυχία!

Δημοσ.

Και γω ετσι οπως τα λεσ τα ηξερα.Αλλα στα bios ειχε δυο επιλογες,UEFI boot και Legency boot.Στο Legency μπηκα μονο αφου εκανα disable το secure boot.Απο κει και περα προχωρησε αλλα δεν μπορουσα να περασω τα windows στο δικσο και εβγαζε το μηνυμα που ανεφερα.Ψαχνοντας βρηκα καποιες οδηγιες ειδα οτι πρεπει να κανω το usb FAT32.Το εκανα και το UEFI μου το αναγνωριζε και εκανε boot αλλα κολλησε στο εικονιδιο των windows 7.Πανικος δηλαδη...:P.Κανω reset και καθαριζω τα παντα τωρα αλλα αργει πολυ!

Δημοσ.

Τι να σου πω τα laptop συχνά έχουν σφάλματα πάντως. Ας πούμε σε ένα compaq με τα ακαταμάχητα vista δεν μπορούσα να περάσω xp με κανένα τρόπο και βασανιζόμουν με τα ubuntu μέχρι να βγουν τα 7.

Δημοσ.

Reset Pc ελεγε.Νομιζω πως ειναι για να επανελθει το pc οπως ηταν αρχικα.Τι αλλο μπορει να ναι??Δεν μπορω να φανταστω κατι αλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...