Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Νιώθω εξαπατημένος από την εταιρεία Wind και θέλω να τους κάνω βούκινο.

Στις 29/11 έκανε ο πατέρας μου αίτηση για μεταφορά γραμμής καθώς μεταφερθήκαμε από το παλιό μας σπίτι στο καινούριο και μας διαβεβαίωσε μια κοπέλα στην Wind ότι μέσα σε 15 μέρες θα είχε γίνει η μεταφορά. Μάλιστα είπε στον πατέρα μου πότε θέλει να κοπεί η γραμμή και λέει αυτός εάν δεν το έχετε μεταφέρει μέχρι τις 24/12 κόψτε το. Χωρίς όμως να του αναφέρει ότι θα πληρώνει μέχρι τότε , όπως όφειλε να του αναφέρει γιατί αν του το έλεγε θα το έκοβε εκείνη την ώρα ο πατέρας μου(έπρεπε να είμαι και εγώ παρών το ξέρω).

Τελικά ήρθαν Χριστούγεννα , τίποτα από την Wind τους παίρνω τηλέφωνο και μου λένε είχε δρομολογηθεί από τον ΟΤΕ να έρθει στις 24 θα έρθει στις 31/12. Τους παρακαλάω εγώ να έρθουνε νωρίτερα τίποτα(με καθημερινά τηλεφωνήματα.

Παράλληλα με την δουλειά μου κάνω και δουλειά μέσω ίντερνετ, και ωφελήθηκα από το vodafone 3g μέχρι τις 1/1/14 που είχε την προσφορά η vodafone , και έτσι  θεωρητικά έκανα την δουλειά μου.

Αυτή την εβδομάδα μετά από καθημερινά τηλεφωνήματα, αποφάσισαν χθες από τον ΟΤΕ να έρθουνε και αρνούνταν να μου συνδέσουν την γραμμή επειδή δεν έβρισκαν το σπίτι ενώ τους έλεγα ότι ήτανε το σπίτι μου...μετά από τσακωμό το άλλαξαν.

Εγώ χθες πήρα 4 φορές την Wind για να έρθει τεχνικός της WIND να μου ενώσει δυο καλώδια αλλά τίποτα , άλλες 4 σήμερα και τους ανέφερα ρητά ότι αν δεν έρθει σήμερα τεχνικός προχωράω σε καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή και μεταφορά σε άλλη εταιρεία.Δεν ίδρωσε το αυτάκι τους και με πήρανε μέσα στο μεσημέρι όταν δούλευα και μου λένε ότι ραντεβού κλείστηκε για δευτέρα και ίσως τρίτη.

Εγώ φυσικά , έστειλα mail στο συνήγορο του καταναλωτή και μου είπε ο άνθρωπος που μίλησα ότι θα κάνουνε καταγγελία και στον ΟΤΕ και στην WIND και ας βγάλουνε αυτή άκρη μεταξύ τους.

Είναι φοβερή η ταλαιπωρία που ζω εδώ και ένα μήνα και κάτι.

Η τραγική ειρωνία της υπόθεσης είναι , ότι θα δώσω 75Ε για να μου ενώσουνε δύο καλώδια , και το άλλο τραγικό είναι ότι το σπίτι στο οποίο μεταφέρομαι είναι 10 μέτρα μακριά από το παλιό μου σπίτι. Άνετα τράβαγα 30 μέτρα καλώδιο περιμετρικά και θα μου έβγαινε λιγότερο το κόστος και δεν θα είχα όλη αυτή την ταλαιπωρία.

Δημοσ.

τα 75 ευρω τα δινεις οτι και να γινει γιατι ειναι ενεργοποιηση νεας γραμμης και πληρωνεται και ο οτε για αυτο που βγαζει τεχνικο εξω.ειτε 10 μετρα ειτε 20 αλλαζει καφαο η αλλαζει απερχομενο οποτε για τον οτε ειναι νεα ενεργοποιηση.δεν μπορουν να τον πιεσουν τον οτε να ερθει πιο γρηγορα.και ο οτε θα παει οταν θελησει αυτος.οποτε ειτε εισαι 10 μετρα μακρυα ειτε εισαι σε αλλη περιοχη για τον οτε δεν αλλαζει τιποτα.για τον οτε ειναι νεα γραμμη.οποτε η καταγγελια σου θα πεσει λιγο στο κενο .ο οτε απειρους πελατες εχει ενεργοποιησει μετα τον εναν μηνα και η wind ειναι καλυμμενη οτι δεν ειναι υποχρεωμενη μεσα σε μια μερα να σου στειλει τεχνικο.

Δημοσ.

καλό κουράγιο να έχεις . έμπλεξες από τη μια με wind που δεν σέβεται τον πελάτη και κοιτάει μόνο πως θα σου πάρει τα λεφτά και με τον οτε που κινούνται οι τεχνικοί με ρυθμούς χελώνας

Δημοσ.

ας μας πει τι εγινε με την καταγγελια αν και δεν βλεπω ουτε καν λιγο φως στο tunnel.ουτε λεφτα θα γλυτωσεις ουτε κατι αλλο.και η wind μπορει να μην σε χρεωσει για τις ημερες που δεν ησουν ενεργοποιημενος οποτε και αυτη να ειναι καλυμμενη.

και βεβαια εννοειται οτι αφου δεν εχει διακοπει μια γραμμη συνεχιζεις να πληρωνεις.εξυπακουεται αυτο δεν χρειαζεται να στο πουν.ας πονηρευομαστε λιγο.σου δινουν μια υπηρεσια.δεν θα ειναι δωρεαν./

Δημοσ.

Το ότι πρέπει να είσαι πονηρεμένος για να τα βγάλεις πέρα με μια εταιρία όπως η wind πάντως, δεν είναι καθόλου ευχάριστο.

Δημοσ.

Προχώρησα σε καταγγελία.

Τα προβλήματα δυστυχώς δεν σταμάτησαν με την μεταφορά γραμμής. Κάθε 30 λεπτά dc και ταχύτητα 768kbps...τραγικοί απλά!

Το παλιό σπίτι που μετακόμισα σταθερά κλείδωνα πάνω από 16 και βράδυα στα 18.

Το ειρωνικό της υπόθεσης το άλλο σπίτι στο οποίο έμενα είναι 10 μέτρα μακριά...ένα τηλεφωνικό καλώδιο να τράβαγα εντάξει θα ήμουνα...

Προχώρησα σε καταγγελία.

Τα προβλήματα δυστυχώς δεν σταμάτησαν με την μεταφορά γραμμής. Κάθε 30 λεπτά dc και ταχύτητα 768kbps...τραγικοί απλά!

Το ειρωνικό της υπόθεσης το άλλο σπίτι στο οποίο έμενα είναι 10 μέτρα μακριά...ένα τηλεφωνικό καλώδιο να τράβαγα εντάξει θα ήμουνα...

Δημοσ.

Το ότι πρέπει να είσαι πονηρεμένος για να τα βγάλεις πέρα με μια εταιρία όπως η wind πάντως, δεν είναι καθόλου ευχάριστο.

α.θες να το πεις οτι πρεπει να εισαι πονηρεμενος με ολες τις εταιρειες πεστο ετσι.θα συμφωνησω.αλλα για μενα δεν ειναι θεμα πονηρου.ειναι θεμα αυτονοητου.ποια εταιρια δινει δωρο?

Προχώρησα σε καταγγελία.

μαλλον εχει χαθει η πραγματικη εννοια της καταγγελιας.δεν θα επεκταθω περισσοτερο γιατι θα με πεις υπερβολικο.

β.το γραφω και το ξαναλεω.ειτε 20 μετρα μακρια ειτε 10 ειτε1 Km = αλλο απερχομενο αλλο κεντρικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...