Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μάγκες,πρόσφρατα πήρα νέα tv και αναρωτιέμαι αν αγοράσω έναν σκέτο αποκωδικοποιητή nova θα πιάνω έστω τα ελεύθερα κανάλια με καλή ποιότητα(χωρίς να έχω πιάτο απλά συνδέοντας την αναλογική κεραία).

Επίσης άμα έχω πιάτο τι παραπάνω θα πιάνω;

Όλα αυτά χωρίς να είμαι συνδρομητής όμως.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Οχι. Ο δεκτής της Νοβα ειναι δορυφορικός. Χωρίς πιατο ειναι άχρηστος καθώς αυτη ειναι η κεραία του. Δεύτερον η Νοβα δίνει τα κανάλια μονο με συνδρομή. Τελος με ενα δορυφορικό δεκτή θα πιανεις πολλές χιλιάδες ξενόγλωσσα κανάλια - ραδιόφωνα.

Μπορεις να πιασεις και κανάλια της digea μεσώ δορυφόρου στις 3 μοιρες. Αλλα ειναι κλειδωμένο με bis.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν μπήκε το πιάτο έπιασα το σήμα σε hotbird για nova,πιάνω αρκετά αλλά τα περισσότερα είναι κωδικοποιημένα,υπάρχει κάποιος τρόπος έστω τα ελληνικά να τα δώ;Δεν παλεύεται η κατάσταση με μόνο ελεύθερο κανάλι την βουλή...

Δημοσ.

Λοιπόν μπήκε το πιάτο έπιασα το σήμα σε hotbird για nova,πιάνω αρκετά αλλά τα περισσότερα είναι κωδικοποιημένα,υπάρχει κάποιος τρόπος έστω τα ελληνικά να τα δώ;Δεν παλεύεται η κατάσταση με μόνο ελεύθερο κανάλι την βουλή...

σου εχει απαντησει ο graphist83
Δημοσ.

Για digea, 3 μοίρες ανατολικά, με ελαφριά κωδικοποίηση.Αν θες ξένα κανάλια, καλύτερα να το στρέψεις στον astra (19.2 East).Καλύτερα κανάλια και με δυνατότητες να βλέπεις και αθλητικά δρώμενα.

Βέβαια, πολλά εξαρτώνται από τι πιάτο έχεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...