stakas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα ελπίζω να είμαι in topic, εαν όχι ειλικρινά συγνώμη. Έχω το laptop toshiba P70-A 104, είχε φωτιζόμενο πληκτρολόγιο και σήμερα δεν φωτίζει, κάηκε ή πάτησα κάτι και το απενεργοποίησα ? Δεν έχω βάλει κάποια λειτουργία eco.
stakas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μόλις βρήκα το πως με FN+Z ενεργοποιείται και αντίστροφα.
coolerman Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 αλλά πως το κάνω.. ? μόνο η Moderator μπορούν.
stakas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 ok πρέπει να κάνω εγώ καμιά ενέργεια? ή θα το δούν και το κλειδώνουν?
ramarg Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 απλά γράψε εσύ ''ας κλείσει το θέμα...το πρόβλημα λύθηκε..''για να μην σχολιάσει κανείς από κάτω και όταν το δουν οι moderators να το κλειδώσουν-κλείσουν
magdalhnh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δεν κλειδώνουν έτσι εύκολα τα θέματα. Γιατί να μην γράψει κάποιος άλλος από κάτω δηλαδή; Μετά από καιρό μπορεί κάποιος άλλος να έχει παρόμοιο πρόβλημα και αντί να ανοίξει νέο θέμα να γράψει σε αυτό. 1
plpapadopoulos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Μπορεί να κάνει edit τον τίτλο αν δεν απατώμαι και να γράψει [RESOLVED]
stakas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 xm. Τελικά δεν είναι και τόσο απλό.. Το θέμα λύθηκε απο μεριά μου ανέφερα οτι με πια πλήκτρα γίνεται η ενεργοποίηση και η απενεργοποίηση του, επομένως εαν θέλουν οι διαχειριστές ας προβούν στο κλείδωμα του άρθρου. Ευχαριστώ πολύ για την εξυπηρέτηση όλους σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα