narcsoul Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Για να ανακεφαλαιωσω...αρχικα να σας πω πως την περιπωση αεριου την εχω ψαξει ουκ ολιγες φορες...ρωτωντας και στο suzuki forum και δυστηχως ...για το δικο μου μοντελο ολοι μου ειπαν μακρυα...γιατι ενδεχεται να υπαρξουν καμμενες βαλβιδες καθως μιλαμε για ενα πολυστροφο με πιεσμενο αρκετα κινητηρα...τεσπα ομως..απο εκει και περα και αν παρακαμψω αυτο.. εγω απο μονος μου το εχω ψαξει...και εχω συναντησει αγνοια στα διαφορα συνεργεια που εχω ρωτησει...τους βλεπω και τους ακουω να δισταζουν οταν τους μιλαω για το αυτοκινητο μου + καποια εξτρα αρνητικα ( επειδη πχ δεν εχω ρεζερβα θα καλυφθει ολο το προτπαγκαζ κ.λ.π) Σε σχεση με την καταναλωση μου τωρα...προσφατα εκανα το μεγαλο σερβις...στα 75.0000 χιλιομετρα οποτε θεωρω πως αν υπηρχε καποιο μηχανικο προβλημα που οδηγει στην υπερκταναλωση θα τον ειχαν βρει...αν και δεν με καταλαβατε νομιζω στο 1ο post μου... Μιλαμε για ενα αυτοκινητο που φυσιλογικα κινειται στις 3.500 - 4.000 στροφες και το παω με 2.500..αποτελεσμα ?? Μπουκωμενο μονιμως....αλλο αποτελεσμα ?? ΔΕΝ το χαιρομαι σε καμια περιπτωση αφου σκεφτομαι και μονο να πατησω λιγο παραπανω το γκαζι. Για μια βολτα μεχρι τη Γλυφαδα απο χαλανδρι χρειαζομαι 10 ευρω !... Και ολα αυτα ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ αν μιλαμε για 2.500 στροφες αντε 3.000.....και φυσικα ξεχναμε τις προσπερασεις μιας και εκει πιθανοντατα να καιει και πανω απο 10 λιτρα στα 100 χιλιομετρα... Κοινως ψαχνω ενα αυτοκινητο πολης που στα ζορικα να καιει γυρω στα 4,5 - 5 λιτρα... και στα χαλαρα οπως παω και με το δικο μου πολυ λιγοτερο.... Δεν ξερω αν με καταλαβατε καλυτερα τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Κοινως ψαχνω ενα αυτοκινητο πολης που στα ζορικα να καιει γυρω στα 4,5 - 5 λιτρα... και στα χαλαρα οπως παω και με το δικο μου πολυ λιγοτερο.... Δεν ξερω αν με καταλαβατε καλυτερα τωρα Ε δεν ζητάς και κάτι υπερβολικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elvisjedi Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 τετοια καταναλωση μονο σε σμαρτ για μεσα στην πολη... αμεσως μετα c1,aygo,107 (στα ~6) και εγω σουιφτ εχω αλλα του 94 το 1300 και με 6 λιτρα (10€) μου βγαζει 110χλμ μικτες διαδρομες (και υστερα σου λενε παρε καινουριο αυτοκινητο! για να μην συγκρινουμε και τιμες σε σερβις) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Βέβαια με καινούριο αυτοκίνητο θα έχεις αντίστοιχη κατανάλωση, καλύτερη συμπεριφορά, κάμποσο εξοπλισμό παραπάνω και αν τρακάρεις θα ζήσεις κιόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narcsoul Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 anyway...γνωριζετε κανενα καλο συνεργειο για μετατροπη σε υγραεριο....???? θα σας ειμαι ευγνωμων... το autogas arvanitis τι λεει??? *** http://www.autogas-arvanitis.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narcsoul Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 ....κανεις ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 http://qgas.gr/ Εχω βαλει το Ιταλικο Aeb με 1000 ευρω όλα μαζι σε δυο Audi TT (το ένα quatro) χωρις κανενα προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Κοινως ψαχνω ενα αυτοκινητο πολης που στα ζορικα να καιει γυρω στα 4,5 - 5 λιτρα... και στα χαλαρα οπως παω και με το δικο μου πολυ λιγοτερο.... Δεν ξερω αν με καταλαβατε καλυτερα τωρα Τέτοιες καταναλώσεις με κανα smart πετρελαιοκίνητο στα 700 cc και αυτό υπό νορμαλ κυκλοφοριακές συνθήκες. Ζητάς πολλά αν περιμένεις απο αμαξι έστω και 1000 cc να έχει τέτοια κατανάλωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Οντως στα νούμερα που ζητάς μόνο smart κανονικό ή ακόμα καλύτερα diesel (βγαίνει μόνο 800 κε) ειδάλλως κανένα αλλο πετρέλαιο όπως corsa/polo που είναι κοκα κυβικά και έχουν κατανάλωσεις κάτω απο 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ermis1964 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Η κατανάλωση πού αναφέρεις είναι υπερβολική,εκτός καί άν οδηγείς αρκετά γρήγορα εντός πόλεως.Προσωπικά έχω ενα Kia Picanto 1.100 (2/08) το οποίο καταναλώνει 7 εως 7,5 λίτρα εντός πόλεως καί ενα Honda Civic sedan (10/07) 1.800 πού καταναλώνει 8,5 εως 9,2 εντος πόλεως καί δέν τά οδηγώ καί ιδιαίτερα συντηρητικά.Αυτοκίνητο μέ τήν κατανάλωση πού αποζητάς είναι λίγο δύσκολο νά βρείς,εκτός καί αγοράσεις κάποιο diesel καινούργιο,τό οποίο βεβαια θά έχει και "αλμυρή" τιμή αγοράς.Ελεγξε τό αυτοκινητό σου (στό σέρβις κάνουν μόνο τά βασικά),άλλαξε τό οδηγικό σου στυλ καί μήν διαβάζεις τίς εργοστασιακές καταναλώσεις.Δέν λένε ποτέ τήν αλήθεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas.b Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Εχω ενα panda 1.3d multijet.Με τον συγκεκριμενο κινητηρα κυκλοφορει πλεον το 1/3 της ευρωπηςΕιναι κουκλι μεσα εξω ειναι ευκολοδηγητο ευελικτο ανετο εχει αρκετα ικανοποιιτικους χωρους και μεχρι στιγμης αξιοπιστο (45000 χιλ χιλιομετρα). Η καταναλωση κυμαινεται απο 3,5-4 l/100km εκτος πολης με χαλαρους ρυθμους και εως 5,5 l/100km εντος πολης . Το θεμα ειναι οτι θα πρεπει ενα οχημα να ικανοποιει τις μεταφορικες σου αναγκες και παραλληλα να σ' ευχαριστει και οδηγικα.Δεν ξερω λοιπον αν τα καρκινωματα τουπου aygo C1 smart πληρουν αυτες τις προυποθεσεις. Εγω τα βλεπω σαν αυτοκινητα συγκεκριμενου σκοπου που υστερουν σε πολλους τομεις και κυριως ποιοτικα.Θεωρητικα θα τα επελεγα ως δευτερα ή τριτα αυτοκινητα για να πηγαινει η γυναικα μου στο σουπερμαρκετ αν ειχα βεβαια αυτη την δυνατοτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) αραξτε ρε παιδια ειναι αλλη κατηγορια τα μικρα αυτοκ.δεν ειναι για πεταμα...ποσο μαλλον αν δεν τα ξερετε και ακουτε τον φιλο του φιλου που ειπε μια ιστορια... υγραεριο αν βαλεις και σε συμφερει(βαλτα κατω ποσα κμ κανεις,τα +2-3λιτρα εξτρα,το κοστος εγκαταστασης)http://www.insomnia.gr/topic/490236-peugeot-406-και-γκάζι/page-2#entry52823013 . diesel το ιδιο και κυριως αν εχεις βενζινα εμπιστοσυνης. https://www.google.gr/#q=suzuki+swift+club ρωτα και δω αν ξερουν τιποτα καλυτερο. http://www.sportdrive.gr/2007/12/14/suzuki-swift-sport-review και αυτοι αναφερουν οτι κατω απο 8 δεν παει... Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2014 από kage 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narcsoul Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Βρε αδερφια...ας καιει και 5.5....αντε και 6... καλυτερο απο το 9 με 12 που καιω τωρα ! Απο την αλλη ...ρωταω και πιο πανω - σε περιπτωση μετα τροπης σε αεριο....εχετε καποιο καλο και αξιοπιστο συνεργειο να προτεινετε ??? ( ευχαριστω τον φιλο Γιαννη Platano ) Τοσο δυσκολη η απαντηση ? :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 βρες καποιον που να εχει βαλει ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ αυτοκ.καλο συστημα κ να του πηγαινει καλα αλλιως μην βαλεις τιποτα. μπες σε κανα swift club suzuki club αυτοι ειναι οι επισημοι αντ/ποι-διανομεις vialle->SUBARU Motors Hellas s.a. 286 Kifissias Avenue, Halandri 15232 Athens +30 (0)210 877 9000 Fax: +30 (0)210 5123380 + http://www.viridia.gr/ brc->http://www.topgas.com.gr%20/ ALEXANDROPOULOS TEL. +25510-61485 www.brc-lpg.gr www.greecegas.gr prins_>http://www.prins-fgas.eu/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trujillo2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα στην ομορφη παρεα σας... Εχω ενα swift sport 2006 Μοντελο που καιει οσο δεν παει...με αποτελεσμα να μηνμου αφηνει κανενα περιθωριο να κανω μια πιο μακρινη βολτα αλλα ουτε και να το χαρω..καθως το πηγαινω με 2500 στροφες το πολυ και αν τυχει και πατησω παραπανω το γκαζι για καμια προσπεραση κατεβαινει μια γραμμη ο δεικτης της βενζινης ! Ψαχνωντας λοιπον ειδα διαφορες οικονομικες λυσεις ετσι ωστε να το αντικαταστησω με μια απο αυτες. Το θελω κυριως για ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ πολη...μιας και κανω το πολυ ενα ταξιδι το χρονο. Οι περιπτωσεις που ειδα και θα ηθελα τη γνωμη σας : 1) Peugeot 107 2) Citroen C1 3) Νιssan Pixo 4) SKODA Citigo CNG 5) Καποιο αλλο που μου διαφευγει και θα θελατε να προτεινετε *** 6) Για το Daihatsu Cuore πηγαινα αλλα εμαθα οτι αποσυρθηκε απο την Ευρωπη Mε ενδιαφερει η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ καταναλωση εντος πολης και θα ηθελα τα φωτα σας απο την εμπειρια σας καθως οι εταιρειες αλλα γραφουν και αλλα εννοουν σε σχεση με καταναλωση / αυτονομια κ.λ.π Δεν θα ηθελα να υπερβω τα 10.000 ευρω *** Ευχαριστω πολυ ΝΑ με συγχωρει η χαρη σου αδερφε αλλα τετοια αμαξια δεν τα δινουν παρα μονο αν υπαρχει πολυ σοβαρος λογος (π.χ. οικονομικος) και στην τελικη σε ενα μεγαλο ποσοστο (γνωμη μου ) θα καψει οσο βαθια πατησεις το δεξι πενταλ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα