Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω ενα heroes of might and magic V - εχει καμια αξια? το θελει κανεις? Αυθεντικο στο κουτι του χωρις να ανοιχτει!

Κρίμα τρομερά games εν έτη που ζούσε η 3DO. Αν βρεις αντάλλαξε το με το 3 ή το 4 (Καλά πολλοί κράξαν και το 4 αλλά με τα patchakia νομίζω πως το Game είναι τρομερό πάλι)

Δημοσ.

εγω βασικα θελω να το δωρισω σε οποιον το θελει με προτεραιοτητα στο μερος μου για να μην τρεχω ταχυδρομεια κτλ!!!

Το θελει κανεις? δε θελω λεφτα,τιποτα... :-)

• Like 3
Δημοσ.

εγω βασικα θελω να το δωρισω σε οποιον το θελει με προτεραιοτητα στο μερος μου για να μην τρεχω ταχυδρομεια κτλ!!!

Το θελει κανεις? δε θελω λεφτα,τιποτα... :-)

Με ενδιαφέρει πολύ :)

Αν και λογικά σου έχουν στείλει ήδη άλλοι :)

Δημοσ.

takjar που βρισκεσαι εσυ? πολη εννοω. Ενα παιδι εστειλε νωριτερα απο σενα αλλα ειναι Αθηνα. Εγω ειμαι Ροδο.

Πες μου και εσυ που εισαι για να σου δωσω προτεραιοτητα αν τυχον και εισαι στα μερη μου να το παρεις χερι χερι.

Αν και εσυ εισαι εκτος Ροδου τοτε θα το δωσω στον πρωτο που θα το θελησει με acs η οποιαδηποτε αλλη κουριερ

με εξοδα δικα του αποστολης. Αν και οι 2 θελετε κουριερ τοτε θα προηγηθει το προσωπικο μυνημα που ηρθε χτες χρονικα. Εγω θα βαλω και τον φακελο αποστολης δωρεαν. Και λεω κουριερ γιατι θελω παραλαβη απο το χωρο

μου - δεν μπορω να μετακινηθω λογο εγχειρησης στο ποδι - δεν οδηγαω προσωρινα.

Περιμενω με χαρα να το δωσω !

edit : takjar εισαι ο μονος ενδιαφερομενος καθως το αλλο παιδι το εχει τελικα ενας φιλος του

οποτε και απεσυρε ευγενικα το ενδιαφερον. Πλεον ενημερωσε με που βρισκεσαι να δουμε τροπο να το παρεις!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...