spocky Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Εχω το MGS4 εγκατεστημενο στο σκληρο.Οταν παω να μπω στο act 4 με πεταει στο XBM ή θα κολλαει στο loading screen με αποτελεσμα να κλεινω το ps3 απο το on/off button.Δοκιμασα να σβησω τα game data και να τα ξαναπερασω απο την αρχη μαζι με τα update αλλα κανει ακριβως το ιδιο.Το ειχα δοκιμασει και σε εξωτερικο σκληρο αλλα παλι τα ιδια αποτελεσματα. Αυτη τη στιγμη εχω cfw habib 4.46 στο ps3 .Ειχε αλλος τετοιο προβλημα με το συγκεκριμενο παιχνιδι?
stavros88 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δοκιμασε να τρεξεις καποιο αλλο παιχνιδι αφου διαγραψεις τα game data.
neratzojuice Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Το είχα πάθει και εγώ αυτό (ΣΟΚ!). Επειδή σου φορτώνει emulator για να παιξεις την αρχή το mgs1 στο shadow moses παιζει θέμα. Δε θυμαμαι τη λύση αλλα μεσω internet κατι ειχα κάνει και επαιξε. Αλλιώς πάς σε αυθεντικό και όλα καλά ή σε ένα άλλο cfw που δεν ξερω πως λέγετε. Αμα το ψαξω και βρω τι είχα κάνει θα σου πώ.
mtzs Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μηπως εχεις τα αρχεια σπασμενα με splitter? με καταληξη 666 κατι Αν ναι αυτο ειναι το προβλημα. Πρεπει να ειναι ενα αρχειο μεγαλο (το original) σε εσωτερικο σκληρο για να τρεχει σωστα
spocky Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Oχι δεν εχει split file,επισης τα αλλα games παιζουν κανονικα.Καπου διαβασα οτι μπορει να το τρεξει καποιος με το προβλημα που περιγραφω με τον εξης τροπο, αλλα δεν ξερω καν τι ειναι ο Manager και αν θα κανει τα πραγματα χειροτερα.Παιζει αν βρω μετεπειτα save να το συνεχισω απο αλλο checkpoint? if you have a ps3 with a jailbreak then you will have this problem .. when you reach act 4 the game will exit to the xmb ..many people said that you will have this problem even if you play with original disk ..and even without running jailbreak !.i don't know .. for me i borrowed the game disc from a friend and i copy it on my HDD when i had this problem .. i tried like 5 guide and it didn't work so this is what i did ..i deleted the system files for the game ( 4gb )i played a game with open Manager in patch mode ( any game that works in patch mode and doesn't stuck in loading screen . games like infamous or FiFa 2010 and not heavy ruin )exit the game and then run open Manage and run MGS 4 in patch mode .( you can run patch mode by pressing L1 )wait for the game data to be installed .. then load the game ..now you can play Act 4 with out the crash .. have fun
gust Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Κανένας ρε παιδιά με λύση σε αυτό το πρόβλημα? (οποιαδήποτε παλιά λύση που έχει το net δεν παίζει με τα σημερινα cfw) Είμαι σε 4.65 rebug και ενώ παίζω με original δισκάκι με πετάει σε xmb μόλις κάνει load την αρχή από το act 4 (την εξομοιωση της πίστας από το ps1 δηλαδή). Μου έρχεται κρίμα να το παρατήσω γιατι είπα να το παίξω επιτέλους μετα από 4 χρόνια στην bibliou;hkh και κόλλησα ασχημα. Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιoς ας ποστάρει.
gust Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Επειδή απο ότι είδα η καλύτερη επιλογή είναι να βρω ενα save game απο το σημείο μετά την εισαγωγή του act 4 και το τμήμα του παιχνιδιού που παίζεις σαν να τρέχει το ps1 παιχνίδι. Παρακαλώ όποιον έχει λίγο όρεξη και χρόνο και εχει ένα τέτοιο save στην κονσόλα του (κατά προτίμηση υψηλού επιπέδου δυσκολίας) να μου το κανει ένα upload. "Ειναι το σημείο με όνομα αρχείου - SHADOW MOSES: HELIPORT" Ευχαριστώ προκαταβολικά
mtzs Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δωσε κωδικο BLES του παιχνιδιου να δω αν εχω το ιδιο Εχεις PS3 με cfw η με ofw?
gust Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Εχω cfw 4.65 rebug. Το παιχνίδι είανι το ευρωπαικό με κωδικό BLES00246 αλλά και το αμερικάνικο να έχεις μου κάνει αφού μπορώ να το μετατρέψω. Αναμένω με ανυπομονησία μιας και έφαγα σκάλωμα με το παιχνίδι και δεν μπορώ να το συνεχίσω!
mtzs Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Λοιπον, επειδη εχω σβησει αρκετα saves απο το Hard σου στελνω αυτα που εχω Το συγκεκριμενο δε το εχω οποτε σου στελνω μετα απο το ACT 3 END οτι βρηκα (μερικα ειναι σε normal) δες τι σου κανει Ανοιξε τα πμ σου. 1
gust Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστώ πάρα πολύ για τον κόπο σου φίλε μου, να είσαι καλά! Ελαβα τα saves και θα τα δοκιμάσω το σαββατοκύριακο που θα έχω χρόνο από δουλειά. Θα ενημερώσω μόλις τα δοκιμάσω. Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι!
gust Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Φίλε mtzs όλα κομπλέ με τα saves σου. βρήκα ένα μόλις ένα χάρτη μετά από εκεί που ζητούσα. Τερμάτησα επιτέλους το έπος και έμεινα με το στόμα ανοικτό. Ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον σου!
mtzs Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Καταλαβαινω απολυτα. Γι αυτο και θελησα να βοηθησω. Ειναι αμαρτια να μη τερματισεις αυτο το παιχνιδι. Οπως το ειπες Επος.
Mr_Terror Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Ξεθαβω το τοπικ για να ζητησω βοηθεια. Εχω προβλημα με το παιχνιδι συγκεκριμενα αυτο. http://psx-scene.com/forums/f187/problem-metal-gear-solid-4-a-87316/ Δεν βρισκω λυση στο προβλημα. Το ps3 μου ειναι φατ με cf 4,81 και το παιχνιδι τρεχει στον εσωτερικο δισκο.
jerry banana Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Στις 30/4/2017 στις 1:32 ΜΜ, Mr_Terror είπε Ξεθαβω το τοπικ για να ζητησω βοηθεια. Εχω προβλημα με το παιχνιδι συγκεκριμενα αυτο. http://psx-scene.com/forums/f187/problem-metal-gear-solid-4-a-87316/ Δεν βρισκω λυση στο προβλημα. Το ps3 μου ειναι φατ με cf 4,81 και το παιχνιδι τρεχει στον εσωτερικο δισκο. Παιδια αν και καινουργιος στο θεμα αποτι βλεπω στο ιντερνετ γενικα εχουν οσσοι το εχουν παρανομο το παιχνιδι αυτο το θεμα.Εγω το εχω γνησιο με μαμα ps3 και δεν μου εβγαλε κανενα error .Για εμενα για να το απολαυσετε αγοραστε γνησιο ή πατε σε κανενος φιλου και νοικιαστε το.Ειδικα στην αποστολη που Spoiler Παιζει οπως το παλιο mg πολλοι εχουν θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα