Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 10/1/2014 στις 3:43 ΜΜ, SpirosLouis είπε

Δεν βλέπω το λόγο να δώσεις 5 εκατοστάρικα για έναν i3..

εκτος αν για καποιο συγκεκριμένο λόγο θελεις λαπτοπ αφης οπως αυτό της "προσφοράς"...

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 10/1/2014 στις 3:46 ΜΜ, paylidis είπε

εκτος αν για καποιο συγκεκριμένο λόγο θελεις λαπτοπ αφης οπως αυτό της "προσφοράς"...

Σ'αυτό έχεις δίκιο, δεν το είχα δει.

Δημοσ.
http://www.cosmodata.gr/product/178479/notebook-fujitsu-touch-ah562gl-me-epexergasti-core-i3-ke-othoni-afis-15-6-se-apistefto-lefko-chroma-esoterika-ke-exoterika. Αυτό είναι πολύ καλυτερο με πιο δυνατό επεξεργαστη και καλύτερη ποιότητα κατασκευής και 130 εγώ πιο φθινο. Δωρεάν μεταφορικά
Δημοσ.
  Στις 10/1/2014 στις 5:12 ΜΜ, Themiss2000 είπε

http://www.cosmodata.gr/product/178479/notebook-fujitsu-touch-ah562gl-me-epexergasti-core-i3-ke-othoni-afis-15-6-se-apistefto-lefko-chroma-esoterika-ke-exoterika. Αυτό είναι πολύ καλυτερο με πιο δυνατό επεξεργαστη και καλύτερη ποιότητα κατασκευής και 130 εγώ πιο φθινο. Δωρεάν μεταφορικά

Καλά έχει οθόνη αφής, αλλά δεν έχει λειτουργικό;

Δημοσ.
  Στις 10/1/2014 στις 7:11 ΜΜ, esertas είπε

Καλά έχει οθόνη αφής, αλλά δεν έχει λειτουργικό;

90€ έχουν τα win8 από ότι βλέπω στον skroutz αλλά ποιος τα αγόραζε, τώρα μεταξύ μας..

Δημοσ.
  Στις 10/1/2014 στις 8:49 ΜΜ, SpirosLouis είπε

90€ έχουν τα win8 από ότι βλέπω στον skroutz αλλά ποιος τα αγόραζε, τώρα μεταξύ μας..

15€ είχαν όταν βγήκαν και τα αγόρασαν πάρα πολλοί insomniacs  B)  Για τώρα, να είναι καλά το academy network...

Δημοσ.
  Στις 11/1/2014 στις 6:36 ΜΜ, pcbill είπε

15€ είχαν όταν βγήκαν και τα αγόρασαν πάρα πολλοί insomniacs  B)  Για τώρα, να είναι καλά το academy network...

Το οποίο δεν έχει ανανεωθεί τουλάχιστον σε εμάς B)

Δημοσ.

λιγο καθυστερημενα αλλα ελπιζω να σε προλαβα.Μην παρεις laptop απο eshop (ειδικα dell),αγορασα ένα 3537 το οποίο εχει ερθει απο ρουμανια και φυσικά η dell δεν το αναγνωριζει για την εγγυηση της.Μέσα σε ολα παρουσιασε βλαβη και τωρα πρεπει να μπλεξω με τους μ.....κες του eshop μπας και κανουν αντικατάσταση γιατι επισκευή απ'αυτους δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστη.και γενικα απ'οτι καταλαβα γ'αυτο βαζουν δικια τους εγγυηση στα laptop (ειναι απο εξω-σε ενα ειδος μεταπωλησης).Οποτε προσοχη!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Είχα κι εγώ ένα πρόβλημα με το lenovo που πήρα από το eshop. Μου είχε έρθει με χαλασμένο σκληρό. Το πήγα πίσω . Άργησαν λίγο ( μου είχαν πει θα είναι έτοιμο την μεθεπόμενη μέρα και τελικά έκαναν τέσσερις...). Σκεφτόμουν την εγγύηση για αυτό δεν έβαλα εγώ χέρι αλλά πλέον manual επισκευές .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...