soza Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Χαιρετώ... Έχω ένα Laptop ACER Aspire 5100, το οποίο δεν δουλεύει ο σκληρός του, έχω βάλει άλλον άλλα και πάλι τίποτα. Πήρα και ανταπτορα από IDE σε SATA, (http://www.alibaba.com/product-gs/1046066131/for_Laptop_7_15_Pin_SATA.html) άλλα δεν χωράει ο σκληρός στην θέση του!!! Έχει κάνεις καμία ιδέα πως να κάνω να δουλέψει ο σκληρός, μιας και νομίζω έχει χαλάσει το IDE που συνδέουμε τον σκληρό πάνω στο Laptop??
TheELF Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Πρώτον πάρε μια καλωδιώνονται ide να βγάλεις τον αντάπτορα ποιο έξω και να δοκιμάσεις με τον sata δίσκο. Αν όντως είναι χαλασμένο το ide,τότε σκούρα τα πράγματα,αν έχει pcmcia/expresscard τότε έχει καρτούλες που βγάζουν sata/esata εκεί για να βάλεις εξωτερικό δίσκο,αν σε βολεύει κάτι τέτοιο δηλαδή.
soza Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δυστυχώς ο IDE στο LAPTOP είναι θηλυκός το ίδιο και η καλώδιοταινια (θέλω αρσενική καλώδιοταινια) όπως ο ανταπτορας είναι αρσενικός κι έτσι δεν γίνεται αυτό που λες (δες λίγο τον ανταπτορα που έχω βάλει για να καταλάβεις)!!! Καμία άλλη λύση???
coolerman Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 στην θέση του dvd/writter το έχεις σκεφτεί να κουμπώσεις hdd caddy;; π.χ Site: HDD Adapter Caddy
TheELF Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δυστυχώς ο IDE στο LAPTOP είναι θηλυκός Είσαι σίγουρος;;;;;Καμιά φορά έχουν μικρά βυσματάκια για να προσαρμόζει ο δίσκος,για κούνα το λιγάκι,προσεκτικά πάντα,μπορεί να βγαίνει ,τα ide πάντα αρσενικά πρέπει να είναι στης μητρικές.
soza Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 στην θέση του dvd/writter το έχεις σκεφτεί να κουμπώσεις hdd caddy;; π.χ Site: HDD Adapter Caddy Αυτο ψαχνω τωρα φιλε μου, ευχαριστω για την απαντηση σου!!! Είσαι σίγουρος;;;;;Καμιά φορά έχουν μικρά βυσματάκια για να προσαρμόζει ο δίσκος,για κούνα το λιγάκι,προσεκτικά πάντα,μπορεί να βγαίνει ,τα ide πάντα αρσενικά πρέπει να είναι στης μητρικές. Οχι δεν εχει κατι σχετικο ειναι οπως το λεω!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα