Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος εδω Θα ηθελα να μου πειτε τι μπορω να κανω σε ενα θεμα που μου ετυχε σημεραΑρχικα ειχα μπει σε ενα chat και ο admin ειχε μπει μεσω της ιπ μου στο πς μουΤΙ θα μπορουσα να κανω για να προστατευψω τον υπολογιστη που ?
άδικος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Και τι έκαμε μεσ'το πς σου για να έχουμε καλό λόγο; 1
iliasthebest Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Και τι έκαμε μεσ'το πς σου για να έχουμε καλό λόγο; +1 χαχαχα
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Και τι έκαμε μεσ'το πς σου για να έχουμε καλό λόγο; Εβλεπε τα αρχεια του σκληρου μου
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος εδω Θα ηθελα να μου πειτε τι μπορω να κανω σε ενα θεμα που μου ετυχε σημερα Αρχικα ειχα μπει σε ενα chat και ο admin ειχε μπει μεσω της ιπ μου στο πς μου ΤΙ θα μπορουσα να κανω για να προστατευψω τον υπολογιστη που ? κανονικα απλα δεν γινετε.η θα πρεπει να σου ειχε στειλει κατι και να το ειχες τρεξει η δεν ξερω τι.ετσι απλα απο μια ip να μπει στο pc.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα