Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αλλά προφανώς δεν μπορεί να αξιολογήσει τα κομμάτια που του προτείνονται. Δεν οφελεί λοιπόν να του λέμε είναι καλό δεν είναι καλό.

Ας του δώσουμε μερικά έτοιμα σχέδια του παιδιού όπως λες από γνωστά μαγαζιά να πάει με τη λίστα έτοιμη.

Μα αυτή είναι η χρησιμότητα του forum. Επειδή δε γνωρίζει και δεν μπορεί να αξιολογήσει αυτά τα πράγματα μόνος του, ανοίγει καινούριο topic κι ο κόσμος εδώ μέσα που ξέρει περισσότερα από αυτόν του φτιάχνει σύνθεση και πάει και την αγοράζει έτοιμη. Αλλά έτοιμη από εδώ μέσα, όχι έτοιμη (μάπα, όπως είπα) του μαγαζιού.

Κι έτσι οφελείται κι ο ίδιος και ως προς την ποιότητα των κομματιών του pc αλλά κι ως προς την τσέπη του.

Αλλά μάλλον την έχει κάνει, γιατί δεν βγάζει άκρη ο άνθρωπος. 

Δεν του είπαμε κάτι εξειδικευμένο ή ψαγμένο για να μην βγάζει άκρη. Μια φόρμα του είπαμε να συμπληρώσει. Εν τέλει αν θέλει ο οποιοσδήποτε να πετάξει τα λεφτά του χωρίς καν να ξέρει αν αξίζουν εκεί που πάνε, το κάνει ελεύθερα χωρίς τη βοήθεια του όποιου forum. Εν τέλει, δικά του είναι τα λεφτά, δεν τα παίρνει απ' την τσέπη μου ούτε από κάποιου άλλου μέλους του forum.

Υ.Γ.: Άντε πολλά είπαμε... Φεύγω κι εγώ πάω για καμιά ποτάρα :D Καληνύχτες!

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε gr1 ξανά,

Θα σου το εξηγήσω λίγο πιο αναλυτικά για να καταλάβεις τι παίζει, ήμουν κι εγώ στην κατάσταση σου μέχρι το καλοκαίρι.

Καταρχάς, καλώς ήρθες στο φόρουμ. Είμαι ο Σπύρος κι ελπίζω να περάσεις όσο πιο καλά γίνεται εδώ.

Τώρα, πια είναι η διαφορά φτιαχτού κι έτυμου pc;

Η διαφορά τους είναι πως σε λιγότερα λεφτά (από 200 έως κι 300 €) μπορείς να πάρεις κομμάτια κι να φτιάξεις μόνος σου το pc ή ακόμα κι να φέρεις έναν ειδικό που με 20-40 ευρώ θα σου το φτιάξει στο τσακ μπαμ.

Επίσης, το φτιαχτό pc έχει πολλές φορές κομμάτια που δεν αξιοποιούνται όπως π.χ σε αυτό το pc που μας είπες έχει 16 gb ram κι κάρτα γραφικών μία gtx 760 η οποία είναι απαράδεκτη για την τιμή του pc. Γενικός έχει κομμάτια που είναι για πέταμα σε ένα τόσο ακριβό pc...

Τώρα τι είναι η gtx 760; Είναι μία αρκετά καλή κάρτα όμως στα λεφτά αυτά μπορείς να πάρεις ένα pc με r9 280x που είναι κι ΠΟΛΎ καλύτερη.

Π.χ εγώ σήμερα (επιτέλους) παράγγειλα τα κομμάτια του pc μου από την digia master κι το vision studio σε τιμή 1450 € κι πίστεψε με θα είναι ΠΟΛΎ καλύτερο από αυτό το έτυμο που θες να αγοράσεις εσύ κι μάλιστα, με 23 οθόνη των 200 € δηλαδή αν έχεις κι monitor τότε παίρνεις με 1250 ευρώ ένα ΠΟΛΎ καλό pc...

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις αυτή την φόρμα όπως προανέφερε κι ο φίλος GiOrGoSk21 κι εμείς θα σου πούμε τα κομμάτια που πρέπει να πάρεις για ένα gaming pc. Μετά εσύ θα τα παραγγείλεις κι σε 3-7 μέρες θα σου έρθουν.

Θα σε παρακαλούσα όμως, να σέβεσαι τον κόπο τον άλλο κι να μην τους αγνοείς όπως έκανες πιο πάνω, εγώ προσωπικά δεν ξέρω πολύ από υπολογιστές αλλά, τα άτομα που σου είπαν την γνώμη τους κι μάλιστα σου εξήγησαν τον λόγο που ένα pc κομμάτι-κομμάτι είναι καλύτερο οπότε, τους αξίζει ένα ευχαριστώ άσχετα αν είναι σωστοί ή όχι!

Τώρα, αν θες άκουμε αν δεν θες μην το κάνεις, τσάμπα τα λεφτά όμως...

Φίλε αν πας στο πλαίσιο ή e-shop μπορείς να παραγγείλεις pc με τα κομμάτια που θες εσύ. Σου έρχεται πολύ καλύτερα από άποψη τιμής-απόδοσης. 

Σοβαρά τώρα, παραγγέλνεις από το πλαίσιο;

Δημοσ.

Ναι για πλάκα!

troller!!!!! μια οι amd μια οι nvidia μια να λεει οτι ετοιματζιδικο 1400 ευρω ειναι καλο....αντε και τα ignore να κρατουν καλα....

Καλησπέρα φίλε gr1 ξανά,

Θα σου το εξηγήσω λίγο πιο αναλυτικά για να καταλάβεις τι παίζει, ήμουν κι εγώ στην κατάσταση σου μέχρι το καλοκαίρι.

Καταρχάς, καλώς ήρθες στο φόρουμ. Είμαι ο Σπύρος κι ελπίζω να περάσεις όσο πιο καλά γίνεται εδώ.

Τώρα, πια είναι η διαφορά φτιαχτού κι έτυμου pc;

Η διαφορά τους είναι πως σε λιγότερα λεφτά (από 200 έως κι 300 €) μπορείς να πάρεις κομμάτια κι να φτιάξεις μόνος σου το pc ή ακόμα κι να φέρεις έναν ειδικό που με 20-40 ευρώ θα σου το φτιάξει στο τσακ μπαμ.

Επίσης, το φτιαχτό pc έχει πολλές φορές κομμάτια που δεν αξιοποιούνται όπως π.χ σε αυτό το pc που μας είπες έχει 16 gb ram κι κάρτα γραφικών μία gtx 760 η οποία είναι απαράδεκτη για την τιμή του pc. Γενικός έχει κομμάτια που είναι για πέταμα σε ένα τόσο ακριβό pc...

Τώρα τι είναι η gtx 760; Είναι μία αρκετά καλή κάρτα όμως στα λεφτά αυτά μπορείς να πάρεις ένα pc με r9 280x που είναι κι ΠΟΛΎ καλύτερη.

Π.χ εγώ σήμερα (επιτέλους) παράγγειλα τα κομμάτια του pc μου από την digia master κι το vision studio σε τιμή 1450 € κι πίστεψε με θα είναι ΠΟΛΎ καλύτερο από αυτό το έτυμο που θες να αγοράσεις εσύ κι μάλιστα, με 23 οθόνη των 200 € δηλαδή αν έχεις κι monitor τότε παίρνεις με 1250 ευρώ ένα ΠΟΛΎ καλό pc...

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις αυτή την φόρμα όπως προανέφερε κι ο φίλος GiOrGoSk21 κι εμείς θα σου πούμε τα κομμάτια που πρέπει να πάρεις για ένα gaming pc. Μετά εσύ θα τα παραγγείλεις κι σε 3-7 μέρες θα σου έρθουν.

Θα σε παρακαλούσα όμως, να σέβεσαι τον κόπο τον άλλο κι να μην τους αγνοείς όπως έκανες πιο πάνω, εγώ προσωπικά δεν ξέρω πολύ από υπολογιστές αλλά, τα άτομα που σου είπαν την γνώμη τους κι μάλιστα σου εξήγησαν τον λόγο που ένα pc κομμάτι-κομμάτι είναι καλύτερο οπότε, τους αξίζει ένα ευχαριστώ άσχετα αν είναι σωστοί ή όχι!

Τώρα, αν θες άκουμε αν δεν θες μην το κάνεις, τσάμπα τα λεφτά όμως...

Σοβαρά τώρα, παραγγέλνεις από το πλαίσιο;

αστους ρε φιλε . αστους να κανουν πλουσιο το πλαισιο και μετα να τους καουν τα μηχανηματα με τα σουπερ ντουπερ τροφοδοτικα turbo-x

• Like 1
Δημοσ.

αστους ρε φιλε . αστους να κανουν πλουσιο το πλαισιο και μετα να τους καουν τα μηχανηματα με τα σουπερ ντουπερ τροφοδοτικα turbo-x

Χαχαχαχαχα ηρέμησε όμως :Ρ

Δημοσ.

ρε συ απλα το θεμα ειναι οτι καποιοι επειδη μπορει να μην ξερουν πανε και ακολουθουν συμβουλες οπως αγορες απο πλαισιο , τροφοδοτικα deer , turbo-x και συνδυασμους του τυπου i7 και καρτα γραφικων....7750! και μετα παει να παιξει bf4 κλπ τους κολλαει και θα λενε μετα ''εχει προβλημα ο υπολογιστης''

Δημοσ.

ρε συ απλα το θεμα ειναι οτι καποιοι επειδη μπορει να μην ξερουν πανε και ακολουθουν συμβουλες οπως αγορες απο πλαισιο , τροφοδοτικα deer , turbo-x και συνδυασμους του τυπου i7 και καρτα γραφικων....7750! και μετα παει να παιξει bf4 κλπ τους κολλαει και θα λενε μετα ''εχει προβλημα ο υπολογιστης''

Γι' αυτό το εξήγησα σαν να μιλάω σε 5 χρονών παιδάκι :Ρ

Πάω να την πέσω, καληνύχτα!

Δημοσ.

Το παιδί θέλει απλώς να παίζει παιχνίδια. Τα pc που προτείνει έχουν i7 και 760/r9 280x μια χαρά θα παίζει battlefield. 

Δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για κάτι περισσότερο. Και για να σκάει τόσα φράγκα χωρίς ιδιαίτερο ψάξιμο είναι πολύ πιθανό να μπορεί να σκάσει άλλα τόσα σε 2 χρόνια για καινούργιο. 

Όταν ψωνίζεις από πλαίσιο δεν σου βάζει κανένας το μαχάιρι στο λαιμό να πάρεις turbo-x, ούτε στο e-shop innovator κ.λ. Ότι μάρκες εμπιστέυεσαι επιλέγεις. Σίγουρα εμπιστέυομαι πολύ περισσότερο τα μεγάλα μαγαζιά (όπως το πλαίσιο, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ), που δίνουν 4 χρόνια εγγύηση και service παρά τον κυρ Μήτσο στη γωνία που ... "ξέρει απ' αυτά", γιατί .. "είναι παλιός" και ποιος ξέρει τι πουστιές μπορεί να σου κάνει...όπως να σου φορτώσει τίποτα επιστροφές. 

Δυνατότερες κάρτες από αυτές θα χρειαστεί μόνο αν παίζει σε καμιά οθονάρα 25 ίντσες. 

Όσες κάρτες και να του δείξετε όσες συγκρίσης και να του βάλετε το μόνο που θα του μείνει είναι η απορία γιατί η κάρτα με 1gb νικάει αυτή με τα 2gb. Και ότι θέλει ένα computer τώρα...για να παίξει battlefield...χωρίς πολλά πολλά. 

Δημοσ.

Το παιδί θέλει απλώς να παίζει παιχνίδια. Τα pc που προτείνει έχουν i7 και 760/r9 280x μια χαρά θα παίζει battlefield. 

Δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για κάτι περισσότερο. Και για να σκάει τόσα φράγκα χωρίς ιδιαίτερο ψάξιμο είναι πολύ πιθανό να μπορεί να σκάσει άλλα τόσα σε 2 χρόνια για καινούργιο. 

Όταν ψωνίζεις από πλαίσιο δεν σου βάζει κανένας το μαχάιρι στο λαιμό να πάρεις turbo-x, ούτε στο e-shop innovator κ.λ. Ότι μάρκες εμπιστέυεσαι επιλέγεις. Σίγουρα εμπιστέυομαι πολύ περισσότερο τα μεγάλα μαγαζιά (όπως το πλαίσιο, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ), που δίνουν 4 χρόνια εγγύηση και service παρά τον κυρ Μήτσο στη γωνία που ... "ξέρει απ' αυτά", γιατί .. "είναι παλιός" και ποιος ξέρει τι πουστιές μπορεί να σου κάνει...όπως να σου φορτώσει τίποτα επιστροφές. 

Δυνατότερες κάρτες από αυτές θα χρειαστεί μόνο αν παίζει σε καμιά οθονάρα 25 ίντσες. 

Όσες κάρτες και να του δείξετε όσες συγκρίσης και να του βάλετε το μόνο που θα του μείνει είναι η απορία γιατί η κάρτα με 1gb νικάει αυτή με τα 2gb. Και ότι θέλει ένα computer τώρα...για να παίξει battlefield...χωρίς πολλά πολλά. 

Δημοσ.

Βασικά, σε βρίσκω σωστό σε κάποια θέματα (εκτός από το Πλαίσιο :P λόγο των τιμών).

Όμως, γιατί να μην μάθει όπως έμαθα κι εγώ κάποια βασικά; Εγώ, όταν "ήρθα" σε αυτό το φόρουμ νόμιζα πως ο επεξεργαστής παίζει ρόλο για τα καρέ κι δεν ήξερα καν πως υπάρχει κάρτα γραφικών.

Καλό είναι, αφού μπορεί να δώσει τόσα να μάθει τα βασικά κι να πάρει πολύ καλύτερο.

Κι το εννοείς; Η 23 που παράγγειλα εγώ δεν είναι οθονάρα; :P

Εσύ δηλαδή τι θα του πρότεινες; Να μάθει τι είναι η κάρτα γραφικών ή να πάει κι να σκάσει τόσα χωρίς λόγο;

Δημοσ.

Φυσικά και να μάθει, αλλά ΑΝ θέλει να μάθει. ΑΝ δεν έχει την όρεξη (όπως φαίνεται), δεν θα κάτσω να τον πρίξω με τις αστείρευτες γνώσεις μου. Σε αυτά τα λεφτά έχουμε λήξει ότι παίρνει κάτι ΠΟΛΥ αποδοτικότερο. 

Προσωπικά με 19άρα είμαι  :-D  Εξαρτάται την 23άρα https://www.google.gr/search?q=23+inch+srt&rlz=1C1GIWA_enGR570GR570&espv=210&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=6inRUuOCHur0ygOgsoGIDQ&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1360&bih=666#es_sm=93&espv=210&q=crt+screen&tbm=isch&facrc=_&imgdii=_&imgrc=1dbPGlToTf4C2M%253A%3BDSdBTigMzrSr0M%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.fincher.org%252Fimages%252F2007-11-19-CRT.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fmitchfincher.blogspot.com%252F2007%252F11%252Fmigraine-headaches-computer-monitors.html%3B250%3B222

Δημοσ.

σας ευχαριστω για τον ενδιαφερον σας

Φιλε δωσε μ τα λεφτα εμενα,να σ φτιαξω εγω ενα οπλο pc,και με τα ρεστα να βαλω ενα προγραμμα στο αμαξιι!!! :-D  :-D  :-D

• Like 1
Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι θα το παρω με δοσεισ

και θα το παρω ατοκα

μπορειτε να μου προτεινετε και μια οθονη στα 150ε περιπου?

παντοσ θα τα παιζω ultra ola ta games?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...