Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το προβλημα πιστευω ειμναι στη ram

Εξαρτάτε τι εννοείς όταν λες πρόβλημα,αλλά ναι 1,5gb και τόσο αργή μνήμη είναι θέμα,αλλά το να δώσεις 50€ για τόσο παλιό μηχάνημα και αυτό είναι μεγάλο θέμα,αν πουλήσεις mb/cpu/ram που έχεις τώρα και δώσεις και τα 50€ θα μπορέσεις να πάρεις αρκετά καλό σύστημα(σε σχέση με αυτό που έχεις).
Δημοσ.

Εξαρτάτε τι εννοείς όταν λες πρόβλημα,αλλά ναι 1,5gb και τόσο αργή μνήμη είναι θέμα,αλλά το να δώσεις 50€ για τόσο παλιό μηχάνημα και αυτό είναι μεγάλο θέμα,αν πουλήσεις mb/cpu/ram που έχεις τώρα και δώσεις και τα 50€ θα μπορέσεις να πάρεις αρκετά καλό σύστημα(σε σχέση με αυτό που έχεις).

Τι εννοείς να πουλήσει CPU,MB,RAM και με 50 ευρω παραπάνω θα έχει καλο σύστημα ; Ποιος και ποσο πιστεύεις θα μπορούσε να αγοράσει αυτα τα κομμάτια. Εγω θα τα αγόραζα γύρω στα 70 - 80 ευρω δεδομένου της παλαιότητας , μη αναβάθμισης , περιορισμένων δυνατοτήτων , λήξη εγγύησης ...

Δημοσ.

Όχι φυσικά ! Θα δώσεις 100 ευρω για έναν i3 και με είκοσι ευρω όλα τα υπόλοιπα ; Ακομα και σε μεταχειρισμένα δεν βρίσκεις !

Δημοσ.

calico αυτο που σου λεει ο theELF ειναι σωστο διοτι αξιζει να πουλησεις αυτα που εχεις και να πας σε ενα νεο socket που θα σου προσφερει περισσοτερα και σαφως μεγαλυτερη ισχυ απο το συστημα που εχεις τωρα. πχ ενας haswell g3220 (2πυρηνος) ειναι αρκετα καλυτερος απο αυτον που εχεις. και επιπλεον μπορεις να στραφεις και στους apu της amd που ειναι πολυ καλο vfm λογο και των ανωτερων ενσωματωμενων γραφικων.

Δημοσ.

Με πεισατε. Θα αγορασω cpu , ram και motherbord , και ελπιζω καποιος να τα αγορασει τα παλια.

Αν ειναι πειτε καμια συνθεση και ολα απο ενα μαγαζι να παω να τα αγορασω αυριο , γιατι αν βγω το Σαββατο , την Δευτερα δε θα εχω λεφτα .

Το pc χρησιμοποιειται για απλη χρηση internet . Τρεχει ubuntu ή windows 7

Ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.

Με 120 ευρω , κατι γινεται απο οτι ειπαν τα παιδια παραπανω. Και αν πουληθουν αυτα που εχω παιρνω και κατι πισω μετα

Δημοσ.

Σου επαναλαμβάνω πως με 120 ευρώ δεν γίνεται να πάρεις τίποτα! Χρειάζεσαι τουλάχιστον 200 -250 ευρώ για να πούμε ότι κάνουμε κάτι που να αξίζει τον κόπο. 

• Like 1
Δημοσ.

Τι σημαίνει «αξίζει τον κόπο» για εσένα;;;

Το θέμα είναι να είναι αξιόλογη αναβάθμιση από αυτό που έχει τώρα π.χ.

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=35766&cat=2 G3220

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=37500&cat=3&sub=385&pmanuf=0&sort=3&step=undefined

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=36045&cat=4&sub=244&pmanuf=0&sort=3&step=undefined

άντε βγαίνουν 127 ,αν το ψάξει ίσως να βρει και λίγο καλύτερες τιμές.

Έτσι έχει νέο σύστημα που μπορεί να πάρει εύκολα καλύτερο επεξεργαστή μελλοντικά.

Αν και αφού είναι μόνο για Internet η χρήση δεν αξίζει ο κόπος,αν βάλεις μόνο 2gb μνήμη και του κάνεις ίσως και λίγο overclock θα πετάει το μηχάνημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι σημαίνει «αξίζει τον κόπο» για εσένα;;;

Το θέμα είναι να είναι αξιόλογη αναβάθμιση από αυτό που έχει τώρα π.χ.

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=35766&cat=2 G3220

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=37500&cat=3&sub=385&pmanuf=0&sort=3&step=undefined

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=36045&cat=4&sub=244&pmanuf=0&sort=3&step=undefined

άντε βγαίνουν 127 ,αν το ψάξει ίσως να βρει και λίγο καλύτερες τιμές.

Έτσι έχει νέο σύστημα που μπορεί να πάρει εύκολα καλύτερο επεξεργαστή μελλοντικά.

Αν και αφού είναι μόνο για Internet η χρήση δεν αξίζει ο κόπος,αν βάλεις μόνο 2gb μνήμη και του κάνεις ίσως και λίγο overclock θα πετάει το μηχάνημα.

Απο τις χειρότερες προτάσεις αναναθμισης που έχω δει. Οταν μιλάμε για αναβάθμιση επεξεργαστή , μιας και ειναι ενα κομμάτι που κρατάμε για αρκετό καιρό , πρεπει να εχει 30 - 40 % περισσότερη δύναμη απο τον προηγούμενο . Τι μητρική ειναι αυτή που έβαλες; Ναι ο CPU που λες τα παει περίφημα σε οffice και browser , αλλα το ίδιο καλα τα παει και ο προηγούμενος που είχε ! Πολύ άστοχες προτάσεις ! Είμαι σίγουρος ότι μπηκες σε ενα σάιτ και είδες τι πιο φτηνό υπάρχει ώστε να χωράει στο μπατζετ που έθεσες με στόχο να υπερασπιστείς τον εαυτό σου. Παρακάτω τώρα αν στην σύνθεση που εχει κοτσαρει έναν sad των 60 ευρω θα εχει πολύ μεγαλύτερη καθημερινή αποκριςημοτητα απο το σύστημα που προτείνεις, στις χρήςεις που το θέλει ! Τέλος εφόσον αυτός ο CPU κανει 50 ευρω καινούργιος στο κουτί του, τον δικό του δεν μπορει να τον πουλήσει ούτε 30 ευρω , άρα το μπατζετ τον 120 ευρω ήταν τελικα άστοχο εκ μέρους ΜΑΣ. Δεν θελω να γίνομαι εριστικος/ επιθετικός αλλα μην παίζουμε με τα λεφτά του κοσμάκη για να ικανοποιήσουμε τον εγωισμο μας ! Φιλικά πάντα !

Στον φίλο μας τώρα . Ναι η μνήμη που έβαλες ειναι ddr2 στα 800mhz και μπαίνει στην μητρική σου. Για εμένα ειναι πολύ ακριβές γι αυτα που προσφέρουν στο παλιό σύστημα ! Για να καταλάβεις θα ειναι μακραν το ακριβότερο κομμάτι του συστήματος ή ακομα καλύτερα θα κοστίζουν περισσότερο απο CPU/mb/ram μαζί ! Η απόφαση δικιά σου όπως άλλωστε και τα χρήματα σου !! :)

Επεξ/σία από N1KOSSS
Δημοσ.

Απο τις χειρότερες προτάσεις αναναθμισης που έχω δει. Οταν μιλάμε για αναβάθμιση επεξεργαστή , μιας και ειναι ενα κομμάτι που κρατάμε για αρκετό καιρό , πρεπει να εχει 30 - 40 % περισσότερη δύναμη απο τον προηγούμενο . Τι μητρική ειναι αυτή που έβαλες; Ναι ο CPU που λες τα παει περίφημα σε οffice και browser , αλλα το ίδιο καλα τα παει και ο προηγούμενος που είχε ! Πολύ άστοχες προτάσεις !

Αν έκανες τον κόπο να το ψάξεις λιγάκι θα έβλεπες ότι γύρο στο 40% ποιο δυνατός είναι ο g3220 από αυτόν που έχει τώρα.

Η μητρική είναι στα ίδια επίπεδα με αυτήν που έχει τώρα,δηλαδή τέρμα κάτω.

Ναι,το ίδιο καλά τα πάει στο ιντερνετ και ο προηγούμενος που είχε και μόλις είπε ότι τον θέλει μόνο για ιντερνέτ του είπα και εγώ να πάρει μόνο μνήμη οπότε πως παίζω με τα λεφτά του κοσμάκη για να ικανοποιήσω τον εγωισμό μου;

Που το πρόβλημά σου;

Το ότι ο g3220 έχει 50€ δεν σημαίνει τίποτα για το πόσο θα μπορέσει να πουλήσει τον δικό του,ρίξε μια ματιά στα μεταχειρισμένα να καταλάβεις τι παίζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...