manos89 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα. Παρέλαβα σήμερα εναν caviar black και διαπύστωσα οτι δεν έχω sata3 και θα πρεπει να παρω καλώδιο. επειδή όμως τον σκληρό τον θέλω για ταινιες κλπ και οχι για προγραμματα και λειτουργικο, αναρωτιόμουν μήπως συμφέρει να πάρω θήκη. εχω ορισμένες απορίες ομως.1) υπαρχει θήκη με usb3 μεχρι 15-20€; 2)Πόσο θα χάνω σε ταχύτητα σε σχέση με το sata 3; 3)Με τις θερμοκρασίες θα έχω πρόβλημα; Εννοώ μεσα στο κουτί έχω ανεμιστηράκια, αν και δεν ξερω κατα πόσο επηρεάζουν τον σκληρο
Ziant Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Η μητρική σου εχει sata1 ? sata2 ? Ιδιο καλώδιο ειίναι για ολα τα sata. Καλύτερα να βάλεις τον σκληρό μέσα στο κουτί, κάνει checkdisk όταν χρειαστεί κτλ, ενω εξωτερικό μπορεί μια μέρα να τον ανοιξεις και να μην διαβάζει τον σκληρό, και πας για φορμάτ.
manos89 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 http://www.skroutz.gr/s/2348801/Asus-M5A97-R2-0.html αυτή είναι η μητρική μου. εχω ηδη εναν hdd και εναν ssd
Ziant Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Αγόρασε ενα sata καλώδιο και βάλε τον εσωτερικό, αν τον βάλεις εξωτερικό το μονος όφελος είναι η φορητότητα, αν σου χρειάζεται. Ο εξωτερικός θα έχει διαφορά σε ταχύτητα (ποιο αργός) μόνο σε copy/paste, ανάλογα το κουτί θα έχει μεγαλύτερη θερμοκρασία, αλλά με τον κίνδυνο να χάσεις όλα τα δεδομένα, δεν αξίζει. Οταν θέλεις εξωτερικό δίσκο, αγοράζεις πακέτο κουτί με δίσκο, έχουν καποιες προστασίες για να μην χάσεις τα δεδομένα, αλλά και παλι είναι ρίσκο, εκτός ακριβές λύσεις.
manos89 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 ωραια και κατι τελευταιο. στον σκληρο απο οτι ειδα πρεπει να βαλω 2 καλωδια, ενα για το power και το sata. θα τα παρω ξεχωριστα η ειναι ενα καλωδιο που εχει 2 "κεφαλια";
manos89 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 τελικα τον εβαλα τον δισκο αλλα μου βγαζει 99% health και συγκεκριμενα το παρακατω μηνυμα There are 1 bad sectors on the disk surface. The contents of these sectors were moved to the spare area. At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further. It is recommended to examine the log of the disk regularly. All new problems found will be logged there.τι να κανω; τον πηρα μεταχειρισμενο τον δισκο αλλα εχει εγγυηση αλλα 4 χρονια.
SPANK Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Εντάξει ειναι ο δίσκος και για μεταχειρισμένος , το 1 bad sector δεν λεει και τιποτα και εκτος αυτου εχεις και 4 χρόνια εγγύηση οποτε μην αγχώνεσαι περαιτέρω
Vasilis 07 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 τελικα τον εβαλα τον δισκο αλλα μου βγαζει 99% health και συγκεκριμενα το παρακατω μηνυμα There are 1 bad sectors on the disk surface. The contents of these sectors were moved to the spare area. At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further. It is recommended to examine the log of the disk regularly. All new problems found will be logged there. τι να κανω; τον πηρα μεταχειρισμενο τον δισκο αλλα εχει εγγυηση αλλα 4 χρονια. Δεν θα του είχα και μεγάλη εμπιστοσύνη. Χρησιμοποιησέ τον για back-up ή βάλε πράγματα που αν γίνει κάτι δεν θα στεναχωρεθείς.
manos89 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 το θεμα ειναι οτι το παιδι μου εστειλε screenshot 1 μερα πριν και ηταν 100% ο σκληρος. τι παιζει να εγινε;
Ziant Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 το θεμα ειναι οτι το παιδι μου εστειλε screenshot 1 μερα πριν και ηταν 100% ο σκληρος. τι παιζει να εγινε; Fake screenshot
Vasilis 07 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 το θεμα ειναι οτι το παιδι μου εστειλε screenshot 1 μερα πριν και ηταν 100% ο σκληρος. τι παιζει να εγινε; Αν η αγοραπωλησία ήταν χέρι με χέρι παίζει να έγινε αυτό που λέει ο Ziant. Αν τον έλαβες στο σπίτι παίζει να "ταλαιπωρήθηκε" στην μεταφορά.
manos89 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 τον ελαβα σπιτι αλλα ηταν σε καλη συσκευασια. επειδη τον ταλαιπωρησα εγω μεχρι να τον βαλω επειδη δεν χωραγε παιζει να εγινε απο αυτο;
Ziant Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 τον ελαβα σπιτι αλλα ηταν σε καλη συσκευασια. επειδη τον ταλαιπωρησα εγω μεχρι να τον βαλω επειδη δεν χωραγε παιζει να εγινε απο αυτο; Δεν έχεις σχέση εσύ, το είχε από πριν.
manos89 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 το θεμα ειναι οτι αποκλειω να ηταν fake screenshot για 2 λογους. 1) και να μου λεγε οτι ειναι 99% δεν νομιζω οτι ειναι τοσο τραγικο ετσι ωστε να αλλαξει κατι στην συναλλαγη 2) εχει καλες αξιολογησεις και συμμετοχη στο φορουμ απο οτι ειδα , οποτε ειναι πιο εμπιστος απο αλλες αγγελιες. η συσκευασια του ειναι πολυ καλη για να παθει κατι νομιζω οποτε μπορει απλα να μην ειχαν ανανεωθει τα δεδομενα του δισκου; η κατι τετοιο τελοσπαντων. επισης εκανα τα τεστ απο το site της wd και μου εβγαλε pass σε ολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα