Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4 [PS3][PS4][Xbox 360][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεταχειρισμένο δε θα μου κανε γιατι θα εχει χρησιμοποιηθεί ο κωδικος για το online κομμάτι, σωστα; Εγω για το

online μονο το θελω!

δεν χρειαζεσαι κωδικο για να παιξεις multiplayer.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τέλεια τότε, οπότε αγοράζω το 4 στην πιο φθηνή έκδοση που θα βρω και είμαι έτοιμος!!!

Διαφορά στα γραφικά υπάρχει αισθητή? Για όποιους το έχουν δει και στις 2 εκδόσεις ρωτάω! :)

Δημοσ.

Τέλεια τότε, οπότε αγοράζω το 4 στην πιο φθηνή έκδοση που θα βρω και είμαι έτοιμος!!!

Διαφορά στα γραφικά υπάρχει αισθητή? Για όποιους το έχουν δει και στις 2 εκδόσεις ρωτάω! :)

Αυτό ακριβώς κάνεις. Αυτό έκανα και εγώ.

Διάφορα τεράστια.

Δημοσ.

Μάγκες, ο ηχος του παιχνιδιού είναι...ζημιά μεγάλη...σέβας στην Dice.

Aπο 'κει και πέρα...λυπάμαι γιατί αυτό θα είναι (μάλλον) και το τελευταίο Battlefield στα 60fps σε current-gen κονσόλα, στανταράκι στα επόμενα λόγω γραφικών θα του σφάξουν και το framerate στα 30 (πάλι).

Σχετικά τώρα με τις όποιες διαφορές με previous-gen κονσόλα...απορώ πραγματικά το πως καθόταν ο κόσμος και το έπαιζε...aliasing στο Θεό, FOV μυωπικό - οτι έπρεπε για ζαλάδα, framerate ελεεινό κυριολεκτικά, anisotropic filtering  να καλύπτει...10μ μπροστά απο 'σένα μόνο, sub-720p ανάλυση και θολούρα γραφικών και...δεν μένει και τίποτα άλλο.

Παιχνίδια για πονοκέφαλο σε PS3/X360, απο τους τίτλους που - ναι - χρειάζεσαι καλό PC για να το ευχαριστηθείς - και οχι, PCάκιας δεν είμαι αλλά, κλασσική περίπτωση παιχνιδιού που χρειάζεται και το ανάλογο hardware για να το τρέξεις όπως του αρμόζει πιστεύω, βλέπε επίσης : Crysis trilogy/Far Cry3 κτλπ

• Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

vpn για ps4 και battlefield 4

Η ερώτηση είναι αν γίνεται να παίξω battlefield 4 μέσω vpn για καλύτερο Ping. Είναι εφικτό? Σε ποιον server θα μπορούσα να συνδεθώ?

Έχω αγοράσει vpn  στο purevpn για να το δοκιμάσω λίγο. Μέχρι στιγμής βλέπω ότι σε ΄΄οποιον server έχω συνδεθεί μου καθυστερεί αρκετά την σύνδεση

Δημοσ.

Δεν βλέπω πως το VPN θα μπορούσε να να βελτιώσει τη σύνδεση σου.

Αφού πρέπει να συνδεθείς εσύ με τον VPN και στη συνέχεια μέσω του VPN στον game server μόνο χειρότερα θα μπορούσαν να γίνουν τα πράγματα, όχι καλύτερα.

• Like 1
Δημοσ.

vpn για ps4 και battlefield 4

Η ερώτηση είναι αν γίνεται να παίξω battlefield 4 μέσω vpn για καλύτερο Ping. Είναι εφικτό? Σε ποιον server θα μπορούσα να συνδεθώ?

Έχω αγοράσει vpn  στο purevpn για να το δοκιμάσω λίγο. Μέχρι στιγμής βλέπω ότι σε ΄΄οποιον server έχω συνδεθεί μου καθυστερεί αρκετά την σύνδεση

Ψάξε να συνδεθείς σε άλλο server με καλύτερο ping. Το VPN δεν θα σου προσφέρει απολύτως τίποτα, ίσα ίσα που θα σε καθηστερει κιόλας παραπανω (ελάχιστα βέβαια) καθώς γίνεται encrypt & decrypt η επικοινωνία σου. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω καποιες αποριες που με βασανιζουν παρα πολυ καιρο και θελω τα φωτα σας

παιζω εδω και κανα δυο χρονια battelfield4 multiplayer ps4 και παρατηρησα καποια παραξενα πραγματα:

υπαρχουν παικτες σχεδον ατρωτοι( κανουν αλμα και πυροβολαν και σε σκοτωνουν, η βγαινεις απο γωνια και σε σκοτωνουν, κ.α)

υπαρχει καποιο κολπο hack; αν ναι τι κανει γι αυτο η sony;

εχω παρατηρησει πολλες φορες οτι παικτες σαν και αυτους μενουν παγωμενοι σε καποια φαση του παιχνιδιου και τους πλησιαζεις χωρις να σε δουν διπλα τους.

βλεποντας αυτα μου γενναται το ερωτημα μηπως και δεν ειναι πραγματικοι παικτες και ειναι φυτευτοι απο την εταιρια του game.

ευχαριστω

Επεξ/σία από lazarus678
Δημοσ.
Στις 10/5/2018 στις 8:24 ΠΜ, lazarus678 είπε

Εχω καποιες αποριες που με βασανιζουν παρα πολυ καιρο και θελω τα φωτα σας

παιζω εδω και κανα δυο χρονια battelfield4 multiplayer ps4 και παρατηρησα καποια παραξενα πραγματα:

υπαρχουν παικτες σχεδον ατρωτοι( κανουν αλμα και πυροβολαν και σε σκοτωνουν, η βγαινεις απο γωνια και σε σκοτωνουν, κ.α)

υπαρχει καποιο κολπο hack; αν ναι τι κανει γι αυτο η sony;

εχω παρατηρησει πολλες φορες οτι παικτες σαν και αυτους μενουν παγωμενοι σε καποια φαση του παιχνιδιου και τους πλησιαζεις χωρις να σε δουν διπλα τους.

βλεποντας αυτα μου γενναται το ερωτημα μηπως και δεν ειναι πραγματικοι παικτες και ειναι φυτευτοι απο την εταιρια του game.

ευχαριστω

Cronusmax plus είναι η αιτία...

Google it.

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, mikele13- είπε

Cronusmax plus είναι η αιτία...

Google it.

παιζουν με πληκτρολογιο και ποντικι. μαλιστα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, lazarus678 είπε

παιζουν με πληκτρολογιο και ποντικι. μαλιστα

Και όχι μόνο.... βάλε aim assist και πολλά άλλα...

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, mikele13- είπε

Και όχι μόνο.... βάλε aim assist και πολλά άλλα...

κοιτα να δεις *** μετα απο 2 χρονια τι μαθαινει κανεις!!!!  ποτε δεν φανταστικα οτι γινεται αυτο και απορουσα πως κατι noobs με sniper με σκοτωναν απο κοντα με 40χ διοπτρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...