elenacal218 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Οχι, ειναι μια χαρα. Καμια γρατσουνια...Αν ειχε δεν θα επαιζε ποτε ενω μετα απο δυο τρεις προσπαθειες παιζει. Οταν παει να φορτωσει αναβει το λαμπακι απο την κονσολα που δειχνει οτι φορτιζει και μετα τιποτα. Σταματαει και δεν το φορτωνει. Κολλαει και χρειαζεται να το βγαλεις και να κανεις και αλλες προσπαθειες. Εχει γινει κουραστικο....
veteranos123 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Υπάρχει δυνατότητα να το δοκιμάσεις και σε κάποια άλλη κονσόλα?
elenacal218 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Οχι αλλα η κονσολα τα υπολοιπα παιχνιδια τα παιζει. Και ταινιες οποτε δεν εχει προβλημα κανενα...
mtzs Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 δοκιμασε να βαλεις το PS3 καθετα Αλλιως πηγαινε στη στηλη GAME --> Game Data Utility σβησε οτιδηποτε εχει να κανει με BF4. τα saves δεν σβηνονται ετσι (προσεχε μονο μη πας στο GAME --> SAVE DATA και τα σβησεις). Μονο τα GAME DATA UTILITY σβησε. Μετα θα σου ξαναζητησει τα updates του παιχνιδιου. Πατα Cancel να δεις εαν παιζει καταρχας χωρις τα updates. Αν παιζει χωρις τα updates σημαινει οτι ειναι καποιο προβλημα απο αυτα. Ισως να μη περαστηκαν σωστα. Αστο μετα να ξανακανει τα updates απ την αρχη και βλεπεις και πραττεις αναλογα.
elenacal218 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστω. Θα δοκιμασω να το κανω και βλεπουμε..
elenacal218 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπον...τα εκανα ολα αυτα και επαιξε. Αλλα μολις παω να αλλαξω πιστα(mode) κολλαει. Αναγκαζομαι να βγαλω το cd και να το ξαναβαλω για να ξαναπαιξει. Και δεν παιζει με την πρωτη...Μετα απο δυο τρεις προσπαθειες και αν....
mtzs Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 εβαλες καθετα το ΠΣ3? Δοκιμασε να παιζεις ετσι
elenacal218 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 To έβαλα. Καμία αλλαγή..Θα πάρω το premium γιατί δεν το βλέπω καλά αυτό.Νομίζω φταίει το παιχνίδι....
AntiCambeR Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Το Battlefield 4 στο PS3 δεν παιζει σωστα,εμενα μου κολλαγε τελειως και επρεπε να κλεισω την κονσολα με αποτελεσμα την πιθανοτητα να χαθουν αρχεια(corrupted data) και επρεπε να γινει restore καθε φορα. Μαλλον ειναι "βαρυ" για το PS3,δεν ξερω αν ειναι θεμα γραφικων η μνημης η αλλα 10 πραγματα.Στο PS4 που το εχω μεταφερει δεν εχει κολλησει ποτε. Τι εννοεις οτι θα παρεις το premium?Αυτο ειναι add on,τι σχεση εχει?
mikele13- Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 παντως και στα cfw ps3,αν δεν κανεις τα updates,βγαζει error το παιχνιδι και μενει εκει.. και μιλαμε να τα περασεις χειροκινητα απο install pkg,οχι να τα κανει μονο του... Αν καποιος δηλαδη δεν πολυ-σκαμπαζει,την μαμισε... Ειναι ιδιαιτερο παιχνιδι στο τρεξιμο του.
polaki Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Battlefield 4 απο PS3 σε PS4 Σκέφτομαι να πάρω το PS4 για τα Χριστούγεννα και το μοναδικό παιχνίδι που με ενδιαφέρει να "κρατήσω" από το PS3 είναι το Battlefield. Μέσα στο box λέει ότι μπορώ να αναβαθμίσω σε PS4 με 10 ευρώ μέχρι τις 31 Μαρτίου 2014, που προφανώς έχει περάσει. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα και τώρα, μήπως ξέρει κανείς? Επειδή θέλω να πάρω το Premium, προφανώς δεν με ψήνει η ιδέα να δώσω 50 για το παιχνίδι (ενώ το έχω ήδη) και άλλα 50 για το Premium, αλλά αν γίνεται με 10 να αναβαθμίσω στην έκδοση του PS4 τότε μια χαρά. Γνωρίζει κανείς?
Donacgreece Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Όχι φίλε δε γίνεται πλέον αυτό που θέλεις. Μπορείς όμως να ο βρεις μεταχειρησμενο σε καλύτερη τιμή.
polaki Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Μεταχειρισμένο δε θα μου κανε γιατι θα εχει χρησιμοποιηθεί ο κωδικος για το online κομμάτι, σωστα; Εγω για το online μονο το θελω!
AntiCambeR Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Εγω το ειχα σε cd στο PS3 οταν πρωτοβγηκε και το Premium σε digital και το μετεφερα στο PS4 πριν ληξει η προθεσμια.Το Premium μεταφερθηκε και αυτο κανονικα εφοσον καταχωρησα το ιδιο account απο το PS3 στο PS4. Το παιχνιδι το ειχε σε προσφορα το store του PS4 πριν καιρο στα 35€ και το αγορασα μισο μισο.Το cd το πουλησα. Αυτο που λες με τον κωδικο δεν θυμαμαι αν χρειαζεται για το online,αν μαθω θα σου πω.
kostiger Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 www.skroutz.gr/s/5620707/Battlefield-4-Premium-Edition-PS4.html?keyphrase=battlefield+4+premium Δες το λινκ φιλος. Πουλας το δικο σου εδω και αγοραζεις απο καποιο απο τα παραπανω καταστηματα. Δεν υπαρχει καλυτερος τροπος θεωρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα