apomaniabestdeals Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Battlefield 4 ps3 lag-freeze Έχει εδώ και 10 μέρες που αγόρασα το battlefield 4 για το PS3 μου και το δοκιμάζω εδώ και πολύ καιρό. Διαπίστωσα πως δεν είναι λίγες οι φορές που αντιμετόπισα σοβαρά lags κυρίως στο multiplayer και παρόλο την καλή σύνδεση μου στο internet , μερικές φορές έχω πρόβλημα με χαμηλά frames. Εκτός αφτού όμως , έχει τύχει να προκαλεί κυριως στο loading της πίστας freeze στο playstation. Εν ωρα παιχνιδιού , κυριως στην αρχή , μου κάνει pixalizing και δεν μου βγάζει καν το όπλο και το στόχο . Δεν ξέρω τη φταίει αλλά πιστεύω πως είναι πολύ κακοφτιαγμένο το παιχνίδι για κονσόλες. Sent from my iPhone using Insomnia
Αδιαφορος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Kατεβασε τους τελευταιους drivers και καλου κακου και το τελευταιο patch του παιχνιδιου
kajwbtfe Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Για ps3 μιλαει...Παντως αν κρινω και απο του ps4 την εκδοση παντου προβληματα αυτο το παιχνιδι.
mtzs Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δεν ειναι μονο στα PS3 - PS4. Παντου ειναι Ο Αngryjoe το κραζει και για pc και λεει μαλιστα οτι βγαλανε beta testing παιχνιδι σε retail price
polaki Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Και μένα μερικές φορές κολάει στην loading screen και φτιάχνει μόνο με κλείσιμο της κονσόλας. Τα υπόλοιπα που λες δεν τα έχω συναντήσει οπότε δεν ξέρω να σου πω.
apomaniabestdeals Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 <p>Και μένα μερικές φορές κολάει στην loading screen και φτιάχνει μόνο με κλείσιμο της κονσόλας. </p> <p>Τα υπόλοιπα που λες δεν τα έχω συναντήσει οπότε δεν ξέρω να σου πω. </p> αρα δεν ειναι μονο σε μενα :/ Sent from my iPhone using Insomnia
Αδιαφορος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Για ps3 μιλαει...Παντως αν κρινω και απο του ps4 την εκδοση παντου προβληματα αυτο το παιχνιδι. AA, μπερδευτηκα γιατι νομιζα οτι bugs εχει μονο το pc, μιας και των κονσολων οι εκδοσεις ειναι προσεγμενες. Με συγχωρεις
mikelamar Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Εχω μερικές απορίες σχετικά με το παιχνίδι στο PS3 Παίζω που και που κανα multiplayer και ειμαι σχεδόν 10lvl.Βλέπω σε διάφορα βίντεο στο YouTube τον Engineer να κουβαλάει ενα όπλο με διοπτρα επάνω κ αναρωτιεμαι πως γίνεται αυτο.Σε ενα άλλο βίντεο ένας assault κι αυτός κουβαλούσε ενα sniper όπλο με διοπτρα κτλ. που έριχνε πολλές βολές & οχι μια-μια δηλαδή ρίχνω-οπλιζω-ξαναριχνω-ξαναοπλιζω κτλ.Με εχει φάει η περιέργεια γιατι εγω εχω ακομα τα αρχικά όπλα που ρίχνουν στο γάμο του καραγκιόζη.Δεν εχω καταλάβει τι ακριβώς γίνεται, δεν ασχολούμαι κ πολύ αλλα με τρώει το μαύρο χώμα οπότε παίζω. Οι άλλοι βαστανε κατι σούπερ όπλα κι εγω ακομα με τα πρώτα πρώτα.Περισσότερο ειμαι ξάπλα παρά όρθιος.Καμία φορα βουτάω κανα καλό κι εγω απο κανένα πτώμα που βρίσκω...μα όταν ψοφισω πάλι με το γιαταγανι βρισκομαιSent from my iPhone using Insomnia
Fulgore Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μπορεις να ρωτησεις οτι θελεις σχετικα με το BF4 εδω http://www.insomnia.gr/topic/452585-battlefield-4/page-240
Fulgore Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μονο στα γραφικα και στο οτι χωραει παραπανω ατομα το Multiplayer.
mikelamar Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Εχουμε καμία ομάδα εδω μεσα???? Sent from my iPhone using Insomnia
tonyk_x Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Τα όπλα που λες είναι τα ημιαυτόματα 0.50cal (M82A3, MR-2 κτλ) τα οποία βρίσκεις σε συγκεκριμένα σημεία σε κάθε πίστα, και μπορείς να τα πάρεις ανεξαρτήτος κλάσης.Το Battlefield θέλει "κίνηση". Ξάπλα το μόνο που θα καταφέρεις είναι να "χάσεις" τα ΤΑΠ σου ... AstirKeno79
elenacal218 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Πρόβλημα με Battlefield 4 στο PS3 καλησπερα.εδω και καιρο εχω προβλημα με το battlefield 4.Ενω επαιζε κανονικα για αρκετο καιρο μετα οταν εβαζα το cd στην κονσολα δεν φορτωνε.Ακομη και τωρα το βαζω και δεν φορτωνει και χρειαζεται να το βγαλω και να το βαλω πολλες φορες για να παιξει τελικα και αυτο οχι παντα.Με τα αλλα παιχνιδια δεν εχω προβλημα. παιζουν κανονικα...Εχει προβλημα το παιχνιδι?
veteranos123 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Για κοίτα μήπως είναι γρατζουνισμένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα