Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4 [PS3][PS4][Xbox 360][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Battlefield 4 ps3 lag-freeze

Έχει εδώ και 10 μέρες που αγόρασα το battlefield 4 για το PS3 μου και το δοκιμάζω εδώ και πολύ καιρό. Διαπίστωσα πως δεν είναι λίγες οι φορές που αντιμετόπισα σοβαρά lags κυρίως στο multiplayer και παρόλο την καλή σύνδεση μου στο internet , μερικές φορές έχω πρόβλημα με χαμηλά frames. Εκτός αφτού όμως , έχει τύχει να προκαλεί κυριως στο loading της πίστας freeze στο playstation. Εν ωρα παιχνιδιού , κυριως στην αρχή , μου κάνει pixalizing και δεν μου βγάζει καν το όπλο και το στόχο . Δεν ξέρω τη φταίει αλλά πιστεύω πως είναι πολύ κακοφτιαγμένο το παιχνίδι για κονσόλες.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ειναι μονο στα PS3 - PS4. Παντου ειναι

Ο Αngryjoe το κραζει και για  pc και λεει μαλιστα οτι βγαλανε beta testing παιχνιδι σε retail price

Δημοσ.

Και μένα μερικές φορές κολάει στην loading screen και φτιάχνει μόνο με κλείσιμο της κονσόλας. 

Τα υπόλοιπα που λες δεν τα έχω συναντήσει οπότε δεν ξέρω να σου πω. 

Δημοσ.

<p>Και μένα μερικές φορές κολάει στην loading screen και φτιάχνει μόνο με κλείσιμο της κονσόλας. </p> <p>Τα υπόλοιπα που λες δεν τα έχω συναντήσει οπότε δεν ξέρω να σου πω. </p>

αρα δεν ειναι μονο σε μενα :/

Δημοσ.

Για ps3 μιλαει...Παντως αν κρινω και απο του ps4 την εκδοση παντου προβληματα αυτο το παιχνιδι.

AA, μπερδευτηκα γιατι νομιζα οτι bugs εχει μονο το pc, μιας και των κονσολων οι εκδοσεις ειναι προσεγμενες. Με συγχωρεις

Δημοσ.

Εχω μερικές απορίες σχετικά με το παιχνίδι στο PS3

Παίζω που και που κανα multiplayer και ειμαι σχεδόν 10lvl.

Βλέπω σε διάφορα βίντεο στο YouTube τον Engineer να κουβαλάει ενα όπλο με διοπτρα επάνω κ αναρωτιεμαι πως γίνεται αυτο.
Σε ενα άλλο βίντεο ένας assault κι αυτός κουβαλούσε ενα sniper όπλο με διοπτρα κτλ. που έριχνε πολλές βολές & οχι μια-μια δηλαδή ρίχνω-οπλιζω-ξαναριχνω-ξαναοπλιζω κτλ.

Με εχει φάει η περιέργεια γιατι εγω εχω ακομα τα αρχικά όπλα που ρίχνουν στο γάμο του καραγκιόζη.

Δεν εχω καταλάβει τι ακριβώς γίνεται, δεν ασχολούμαι κ πολύ αλλα με τρώει το μαύρο χώμα οπότε παίζω. Οι άλλοι βαστανε κατι σούπερ όπλα κι εγω ακομα με τα πρώτα πρώτα.
Περισσότερο ειμαι ξάπλα παρά όρθιος.

Καμία φορα βουτάω κανα καλό κι εγω απο κανένα πτώμα που βρίσκω...μα όταν ψοφισω πάλι με το γιαταγανι βρισκομαι

Δημοσ.

Τα όπλα που λες είναι τα ημιαυτόματα 0.50cal (M82A3, MR-2 κτλ)  τα οποία βρίσκεις σε συγκεκριμένα σημεία σε κάθε πίστα, και μπορείς να τα πάρεις ανεξαρτήτος κλάσης.
Το Battlefield θέλει "κίνηση". Ξάπλα το μόνο που θα καταφέρεις είναι να "χάσεις" τα ΤΑΠ σου ...  ;)

AstirKeno79

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πρόβλημα με Battlefield 4 στο PS3

καλησπερα.εδω και καιρο εχω προβλημα με το battlefield 4.Ενω επαιζε κανονικα για αρκετο καιρο μετα οταν εβαζα το cd στην κονσολα δεν φορτωνε.Ακομη και τωρα το βαζω και δεν φορτωνει και χρειαζεται να το βγαλω και να το βαλω πολλες φορες για να παιξει τελικα και αυτο οχι παντα.Με τα αλλα παιχνιδια δεν εχω προβλημα. παιζουν κανονικα...Εχει προβλημα το παιχνιδι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...