vitriolis1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα παιδια. Έχω ένα θέμα με τον υπολογιστή. Ενω συνδέεται με το ρούτερ δεν μπαίνει σε καμία σελίδα. Το ρούτερ δουλεύει κανονικά Μπαίνω από κινητό, από άλλο υπολογιστή, το utorrent, το skype λειτουργούν και οι browser που δοκίμασα έχουν auto-detect proxy. Είναι θέμα του pc σίγουρα. Διαβάζοντας άλλα θέματα δοκίμασα safe mode με δίκτυο (επίσης δε δουλεύει), έσβησα cookies, έκανα scan με malmware bytes και avast, πήρα τηλέφωνο τη hol κι έβαλα dns που μου έδωσε, δε γίνεται τίποτα. Τί να κάνω?
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 σβησε την καρτα δικτυου και ξαναπερνα την.δοκιμασε με αλλο ethernet καλωδιο. β.περνα οτi Update υπαρχει και service pack για το pc. αλλαξε ethernet πορτα στον ρουτερ.
jim_p Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Το skype και το utorrent λειτουργουνε στο "προβληματικο" pc? Αν ναι, τοτε ειναι σιγουρα θεμα dns.
vitriolis1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Τα είχα δοκιμάσει όλα αυτά. Δοκίμασα να κάνω system restore, αλλά έβγαζε error και μου πρότεινε system recovery(?). Τελικά έκανα αυτό κι όλα καλά. Το κακό είναι ότι δεν ξέρω τί το προκάλεσε για να το αποφύγω άλλη φορά. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά.
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 αν το ξανακανει το βλεπουμε.απλα μπορει να μην ξαναγινει.πολλα μπορουσαν να ειχαν γινει.απο καποιο firewall απο καποιο προβλημα στην καρτα δικτυου.μην το ψαχνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα