MovingShadow Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Το είδα , πολύ καλό , ειδικά ο ρόλος της μάνας θα σας φρικάρει άσχημα....
ntg1980 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Σε σχέση με το παλιό? Μπορεί κάποιος να κάνει μια σύγκριση?Δε το έχω δει το καινούριο (ακόμα).
Sed22 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 για κανενα λογο δεν μπορει να σε φοβησει αδιαφορο θα το ελεγα θα μπορουσε να ηταν πολυ καλυτερο
porco_rosso21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 μια μαλακία και μισή ήταν, χωρίς λόγο ύπαρξης
Blacktan Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δεν το λες και θρίλερ ... Πολυ καλή η ψυχωτικη τζουλιαν μουρ , πολυ όμορφο το κοριτσάκι ως Carrie ! Sent from my iPhone using Insomnia
christos_0b Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δεν το λες και θρίλερ ... Πολυ καλή η ψυχωτικη τζουλιαν μουρ , πολυ όμορφο το κοριτσάκι ως Carrie ! Sent from my iPhone using Insomnia Η Julianne Moore εχει αρχισει και μου την σπαει απιστευτα , ολο την τρελη/ψυχωτικη παιζει , η πιτσιρικα Chloë Grace Moretz , ειναι πολυ καλη την εχω δει και σε αλλες ταινιες , η ταινια ειναι απλα ενα συγχρονο remake (με οτι αυτο συνεπαγεται απο τεχνολογικης αποψης) και ενω ηταν πιστη στο σεναριο , δεν με συγκινισε καθολου , απλα περναει η ωρα ευχαριστα. 1
MovingShadow Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δεν το λες και θρίλερ ... Πολυ καλή η ψυχωτικη τζουλιαν μουρ , πολυ όμορφο το κοριτσάκι ως Carrie ! Sent from my iPhone using Insomnia Ε εντάξει δεν είπα εγώ ότι είναι κορυφή..... Καλό είναι το βλέπεις άνετα.... Απλά η Τζούλιαν Μουρ μου άρεσε ως ψυχωτική , και επίσης το θέμα που καταπιάνεται η ταινία (bullying) είναι ενδιαφέρον και το χειρίζοντε με τον καλύτερο τρόπο
Crazy Tony Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Την είχα δει και εγώ την ταινία πριν μερικές μέρες και η πρώτη μου σκέψη ήταν τι θα γινόταν αν κάποιο παρόμοιο σκηνικό συνέβαινε στην πραγματικότητα, αλλά αντί για τηλεκινητικές ικανότητες το θύμα είχε πρόσβαση σε όπλα, ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα...;
orfeas26 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δυστυχώς έχουν γίνει αρκετά περιστατικά στη Αμερική με μαθητές να εισβάλουν στο σχολείο με όπλα.Οσο για την ταινία περνάει ευχάριστα η ώρα αλλά όντως δεν νομίζω να τρόμαξε κανένας!
Bourdoulas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Καλά και το παλιό δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο.
firewalker Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Ωραία ταινία. Αρκετά διασκευαστική. Βλέπεται ευχάριστα.
orfeas26 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δεν εχω δει το παλιό αλλά ήθελα να πιστεύω οτι θα ήταν σαν το "It"!
ntg1980 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δεν εχω δει το παλιό αλλά ήθελα να πιστεύω οτι θα ήταν σαν το "It"! Το έχω δει το παλιό. Κρίνοντας με βάση την εποχή που γυρίστηκε, είναι καλό! Δε μπορώ να το συγκρίνω με το καινούριο, επειδή ακόμη δε το είδα. Κι ο λόγος που δε το είδα, είναι η Julianne Moore... ανήκει στους ηθοποιούς (Leonardo Di Caprio, Nicolas Cage, Demi Moore) που με αποτρέπουν να δω ταινίες τους, επειδή δε τους συμπαθώ. Ό,τι αφορά το "It", το remake είναι ήδη καθ'οδόν! Μόνο το "Όσα παίρνει ο άνεμος" δε ξαναγυρίσανε... ακόμα......
gatokoritso Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μόνο το "Όσα παίρνει ο άνεμος" δε ξαναγυρίσανε... ακόμα...... μην το γρουσουζεύεις :X 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα