euxoulhs Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 @nickvts13 αυτα τα αρχεια περι phone/pda ...ειναι μονο για στοκ ρομ..διαβασε ξανα τα λινκ που σ εδωσα και αφου βαλεις την στοκ ρομ,κοιτα το βινετακι απο το ytube που εχω ποσταρει αν δεν τα καταφερεις στειλε μ πμ με το ονομα σου στο skype να σε βοηθησω
makisko Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Φίλε nickvts13 όταν τελειώσεις, πες μας τι παίζει με την JB 4.1.2, για να ξέρω και να την βάλω και εγώ αν είναι εντάξει. Να μην γυρίσω στη 3.6 δηλαδή.
nickvts13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 @nickvts13 αυτα τα αρχεια περι phone/pda ...ειναι μονο για στοκ ρομ..διαβασε ξανα τα λινκ που σ εδωσα και αφου βαλεις την στοκ ρομ,κοιτα το βινετακι απο το ytube που εχω ποσταρει αν δεν τα καταφερεις στειλε μ πμ με το ονομα σου στο skype να σε βοηθησω καλησπερα εγκαταστησα τα gapps στο κινητο αλλα στην custom rom μου εγραψε αυτο E:Error in /tmp/sideload/package.zip προσπαθησα να βαλω και την 10.1 και την 10.2 αλλα μου εγραψε το ιδιο Φίλε nickvts13 όταν τελειώσεις, πες μας τι παίζει με την JB 4.1.2, για να ξέρω και να την βάλω και εγώ αν είναι εντάξει. Να μην γυρίσω στη 3.6 δηλαδή. οκ οταν κι αν τα καταφερω θα σου πω
euxoulhs Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 φιλε nickvts13 πρωτα βαζεις την οριτζιναλ στοκ ρομ,μετα την ρομ cm 10.2 και μετα τα gapps αν θες στειλε μ σε πμ το skype σου ή οτιδηποτε αλλο εχεις για αμεση εποικινωνια να σε βοηθησω να ξεμπερδευεις
nickvts13 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 φιλε nickvts13 πρωτα βαζεις την οριτζιναλ στοκ ρομ,μετα την ρομ cm 10.2 και μετα τα gapps αν θες στειλε μ σε πμ το skype σου ή οτιδηποτε αλλο εχεις για αμεση εποικινωνια να σε βοηθησω να ξεμπερδευεις φιλε @euxoulhs ενταξει τα καταφερα να την περασω ευχαριστω πολυ.αα και @makisko η jb κολλαει για αυτο αποφασισα να κανω η downgrade η να περασω custom rom η συγκεκριμενη που εχω βαλει (cm 10.2) για μενα ειναι πολυ καλη δεν εχει καμια σημασια στο οπως ηταν πριν με την jelly bean τωρα για downgrade δεν ξερω επελεξα την custom rom επειδη μου το ειπαν τα παιδια στο φορουμ
kataramenos32 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Φίλε nickvts13 όταν τελειώσεις, πες μας τι παίζει με την JB 4.1.2, για να ξέρω και να την βάλω και εγώ αν είναι εντάξει. Να μην γυρίσω στη 3.6 δηλαδή. Jelly bean να βαλεις αλλα οχι official γιατι ειναι βαρια.Απο εκει και περα android 3.6 δεν υπαρχει απο οσο ξερω εκτος αν εννοεις κανα codename
makisko Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Jelly bean να βαλεις αλλα οχι official γιατι ειναι βαρια.Απο εκει και περα android 3.6 δεν υπαρχει απο οσο ξερω εκτος αν εννοεις κανα codename Εδώ πάντως υπάρχει 3.6 http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I8160&pcode=COS#firmware Θα δοκιμάσω βέβαια να κάνω ότι και ο nickvts13 αφού λέει ότι η cm 10.2 είναι εντάξει...
kataramenos32 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Εδώ πάντως υπάρχει 3.6 http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I8160&pcode=COS#firmware Θα δοκιμάσω βέβαια να κάνω ότι και ο nickvts13 αφού λέει ότι η cm 10.2 είναι εντάξει... 2.3.6! φιλε μου οχι 3.6
nickvts13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 φιλε nickvts13 πρωτα βαζεις την οριτζιναλ στοκ ρομ,μετα την ρομ cm 10.2 και μετα τα gapps αν θες στειλε μ σε πμ το skype σου ή οτιδηποτε αλλο εχεις για αμεση εποικινωνια να σε βοηθησω να ξεμπερδευειςΚ Καλησπερα θελω να κανω μια ερωτηση.Οπως εγραψα και παραπανω εχω εγκαταστησει το cm 10.2 ,τωρα αφου το εχω εγκαταστησει μπορω να διαγραψω τα αρχεια που εβαλα στην καρτα sd δηλαδη την cm και τα gapps?
euxoulhs Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα θελω να κανω μια ερωτηση.Οπως εγραψα και παραπανω εχω εγκαταστησει το cm 10.2 ,τωρα αφου το εχω εγκαταστησει μπορω να διαγραψω τα αρχεια που εβαλα στην καρτα sd δηλαδη την cm και τα gapps? ναι φιλε μου μπορεις να τα διαγραψεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα