Προς το περιεχόμενο

samsung galaxy ace 2 (custom rom)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@nickvts13 αυτα τα αρχεια περι phone/pda ...ειναι μονο για στοκ ρομ..διαβασε ξανα τα λινκ που σ εδωσα και αφου βαλεις την στοκ ρομ,κοιτα το βινετακι απο το ytube που εχω ποσταρει ;) αν δεν τα καταφερεις στειλε μ πμ με το ονομα σου στο skype να σε βοηθησω :)

Δημοσ.

Φίλε nickvts13 όταν τελειώσεις, πες μας τι παίζει με την JB 4.1.2, για να ξέρω και να την βάλω και εγώ αν είναι εντάξει. Να μην γυρίσω στη 3.6 δηλαδή.

Δημοσ.

@nickvts13 αυτα τα αρχεια περι phone/pda ...ειναι μονο για στοκ ρομ..διαβασε ξανα τα λινκ που σ εδωσα και αφου βαλεις την στοκ ρομ,κοιτα το βινετακι απο το ytube που εχω ποσταρει ;) αν δεν τα καταφερεις στειλε μ πμ με το ονομα σου στο skype να σε βοηθησω :)

καλησπερα εγκαταστησα τα gapps στο κινητο αλλα στην custom rom μου εγραψε αυτο

E:Error in /tmp/sideload/package.zip

προσπαθησα να βαλω και την 10.1 και την 10.2 αλλα μου εγραψε το ιδιο

Φίλε nickvts13 όταν τελειώσεις, πες μας τι παίζει με την JB 4.1.2, για να ξέρω και να την βάλω και εγώ αν είναι εντάξει. Να μην γυρίσω στη 3.6 δηλαδή.

οκ οταν κι αν τα καταφερω θα σου πω

Δημοσ.

φιλε nickvts13 πρωτα βαζεις την οριτζιναλ στοκ ρομ,μετα την ρομ cm 10.2 και μετα τα gapps

αν θες στειλε μ σε πμ το skype σου ή οτιδηποτε αλλο εχεις για αμεση εποικινωνια να σε βοηθησω να ξεμπερδευεις

Δημοσ.

φιλε nickvts13 πρωτα βαζεις την οριτζιναλ στοκ ρομ,μετα την ρομ cm 10.2 και μετα τα gapps

αν θες στειλε μ σε πμ το skype σου ή οτιδηποτε αλλο εχεις για αμεση εποικινωνια να σε βοηθησω να ξεμπερδευεις

φιλε @euxoulhs  ενταξει τα καταφερα να την περασω ευχαριστω πολυ.αα και @makisko η jb κολλαει για αυτο αποφασισα να κανω η downgrade η να περασω custom rom η συγκεκριμενη που εχω βαλει (cm 10.2) για μενα ειναι πολυ καλη δεν εχει καμια σημασια στο οπως ηταν πριν με την jelly bean τωρα για downgrade δεν ξερω επελεξα την custom rom επειδη μου το ειπαν τα παιδια στο φορουμ

Δημοσ.

Jelly bean να βαλεις αλλα οχι official γιατι ειναι βαρια.Απο εκει και περα android 3.6 δεν υπαρχει απο οσο ξερω εκτος αν εννοεις κανα codename

Δημοσ.

Jelly bean να βαλεις αλλα οχι official γιατι ειναι βαρια.Απο εκει και περα android 3.6 δεν υπαρχει απο οσο ξερω εκτος αν εννοεις κανα codename

Εδώ πάντως υπάρχει 3.6 http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I8160&pcode=COS#firmware

Θα δοκιμάσω βέβαια να κάνω ότι και ο nickvts13 αφού λέει ότι η cm 10.2 είναι εντάξει...

Δημοσ.

αν θες στειλε μ σε πμ το skype σου ή οτιδηποτε αλλο εχεις για αμεση εποικινωνια να σε βοηθησω να ξεμπερδευειςΚ

Καλησπερα θελω να κανω μια ερωτηση.Οπως εγραψα και παραπανω εχω εγκαταστησει το cm 10.2 ,τωρα αφου το εχω εγκαταστησει μπορω να διαγραψω τα αρχεια που εβαλα στην καρτα sd δηλαδη την cm και τα gapps?

Δημοσ.

Καλησπερα θελω να κανω μια ερωτηση.Οπως εγραψα και παραπανω εχω εγκαταστησει το cm 10.2 ,τωρα αφου το εχω εγκαταστησει μπορω να διαγραψω τα αρχεια που εβαλα στην καρτα sd δηλαδη την cm και τα gapps?

ναι φιλε μου μπορεις να τα διαγραψεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...