george991 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Έχω παραγγείλει όλα όσα χρειάζομαι για το νέο μου pc αλλά το case μου είπαν δεν πρόκειται να είναι διαθέσιμο μέχρι αρχές φλεβάρη. Να πάω σε άλλο case δεν θέλω γιατί μου αρέσει πολύ η επιλογή που έχω κάνει και δεν βρίσκω κάτι άλλο να με τραβήξει σε αυτή την τιμή. Το κουτί είναι το fractal define xl r2. Θα έχω λέτε κανένα πρόβλημα άμα το στήσω έξω από το κουτί μέχρι να μου έρθει? Και αν όχι θα πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο? Να αναφέρω ότι η μητρική μου έχει power button.
defacer Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Κανένα πρόβλημα δε θα έχεις, απλά να προσέχεις λίγο: Όταν πλησιάζεις για on/off/βάλε βγάλε USB κλπ πιάσε πρώτα ένα γειωμένο μέταλλο (βρύση, καλοριφέρ) για να αποβάλλεις πρώτα τυχόν στατικό ηλεκτρισμό και να είσαι σίγουρος πως δε θα συμβεί καμιά δυσάρεστη έκπληξη. Ακούμπα τη motherboard κάπου που να είναι ελαφρώς μαλακά, π.χ. πάνω στο κλειστό κουτί της. Έτσι θα μειώσεις το ενδεχόμενο να παραζορίσεις κάτι όπως αν π.χ. πήγαινες να καρφώσεις κάτι ζόρικο ενώ η mobo είναι πάνω σε μια σκληρή επιφάνεια. Καλού κακού ανάμεσα στη motherboard και το κουτί βάλε το αντιστατικό σακουλάκι στο οποίο ήρθε η mobo.
micahel Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 το eshop το εχει http://www.e-shop.gr/product?id=PER.911671 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.911670
SpirosLouis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Αν έχεις και άλλο κόσμο σπίτι καλό είναι να το φυλάξεις καλά.
george991 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 micahel σε ευχαριστώ πολύ για την υπόδειξη! Είχα ψάξει σχεδόν σε όλα από skroutz και στα πιο πολλά πήρα και τηλέφωνο αλλά πουθενά διαθέσιμο. Στο e-shop πέτυχα το τελευταίο κομμάτι και το παρήγγειλα! 20 ευρώ παραπάνω αλλά χαλάλι αν είναι να έρθει τώρα αντί να περιμένω ένα μήνα. Αν μου κάνουν στραβή, γιατί δεν τους εμπιστεύομαι να πω την αλήθεια από άλλα παρόμοια περιστατικά διαθεσιμότητας, θα το κάνω όπως είπα προσωρινά μέχρι να έρθει το κουτί, με τις προφυλάξεις που μου επεσήμανε ο defacer. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!
sakinor Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 φυλαγε τα ρουχα σου για να εχεις τα μισα χιλιες φορες να μεινω με λιγο χωρις pc παρα να εχω σε δημοσια θεα ολα τα ενδοτερα του pc.ενα παιδακι να παει να ακουμπησει κατι,κλαις ολα τα λεφτα σου
micahel Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Το eshop δεν είναι στο σκρουντζ οποτε παντα να κοιτας και εκεικαι όταν τα αλλά μαγαζιά δεν το έχουν, αυτό τις περισσότερες φορές το έχει. Έχω πάρει πολλές φορές απο εκεί και πάντα είναι μέσα στους χρόνους παράδοσης που λένε απο την αρχή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα