XQuZe Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Γεια σας θα ήθελα την βοήθεια σας μιας και είμαι πρωτάρης στο θέμα o/ψ της vga ! Έχω δει τον οδηγό που έχει στα sticky και διάφορες απαντήσεις απλά επειδή είναι παλιά posts φοβάμαι μήπως έχουν αλλάξει τα πράγματα τα προγράμματα κτλπ και κάνω καμία γκάφα ! Αν έχεις κάποιος την καλοσύνη να μου πει βήμα βήμα τι πρέπει να αρχίσω να κάνω ! Έχω το σύστημα της υπογραφής μου ευχαριστώ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XQuZe Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Με το MSI afterburner και το πρόγραμμα που έχει για τεστακια έχω σε 100% full load 75 μέσο όρο θερμοκρασία και fps min :78 , Max:175 , Avg:105 όλα αυτά στα default settings δεν έχω πειράξει τίποτα !Αν ανεβάσω τα core clock και τα memory clock θα έχω πρόβλημα με τις θερμοκρασίες ; Δεν είναι πολλοί οι 75 βαθμοί σε full load ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Το προβλημα σου δεν ειναι οι θερμοκρασίες αλλα το τροφοδοτικό σου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα