He1c Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με τον εξωτερικό σκληρό δίσκο μου. Ο εξωτερικός έπεσε κάτω και τώρα τα αρχεία που έχει μέσα δεν μπορούν να ανοιχτούν(πχ εικόνες), πιο συγκεριμένα οταν τον ανοίγω υπάρχουν μέσα τα αρχεία και ορισμένα απο αυτά ανοίγουν και αλλά οχι.(τα περισσότερα βίντεο ανοίγουν μεν αλλα κολλάνε και ορισμένα παρουσιάζουν και σφάλμα). Επίσης όταν προσπαθήσω να κάνω αντιγραφή-επικόλληση κάπου αλλού δεν γίνεται.Τέλος όταν τον συνδέω στο pc μου παρουσιάζει διαμόρφωση δίσκου αλλα δεν το πατάω γιατι θα σβηστούν ολα. Υπάρχει περίπτωση να σώσω τίποτα; Ευχαριστώ.
άδικος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Τέλος όταν τον συνδέω στο pc μου παρουσιάζει διαμόρφωση δίσκου αλλα δεν το πατάω γιατι θα σβηστούν ολα. Γιατί πριν που λες πως κάποια ανοίγουν & κάποια όχι που τον συνδέεις; http://www.insomnia.gr/topic/243211-%CF%84%CE%B1-%CE%AD%CF%87%CE%B1%CF%83%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-hard-disk-data-recovery/page-70?do=findComment&comment=52890483
SPANK Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Αν στο σημείο που χτυπήθηκε το ο δίσκος σου ειναι εκει γραμμένα τα αρχεία σου τοτε το πιθανότερο ειναι να εχουν υποστείο ζημια μερική η ολική , δηλαδη μπορει ναι μεν ορισμένα να τα πάρεις αλλα ουσιαστικα να μην λειτουργουν σωστά πχ σε ενα αρχείο κειμένου να μην εμφανίζονται ολα η σε μια ταινία να παίζει μεχρι ενος ορισμένου σημείου. Δοκίμασε να κανεις ανάκτηση οσα δεν μπορεις να πάρεις με το ontrack easy recovery
He1c Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Σε περίπτωση που σωσω τα αρχεία αλλου και κανω διαμορφωση σκληρου, ο σκληρος θα λειτουργει κανονικα;
SPANK Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Ναι και το καλύτερο ειναι να σώσεις τα αρχεία σου αλλου και οχι στον "χαλασμένο δίσκο"
άδικος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Σιγά μη γιατρευτεί ο χαλασμένος δίσκος με μια διαμόρφωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα