Προς το περιεχόμενο

H TV δεν παιζει υποτιτλους

greeneye

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κλασικη περιπτωση βλαβης :)

Σιγουρη λυση;  επιλογη με το ποντικι το αρχειο της ταινιας, F2, Ctrl-C, επιλογη του αρχειου υποτιτλου, F2, Ctrl-V.

Την εχω παθει αρκετες φορες με μια μαμημενη τελεια, ή ενα κομμα, ή ενα εξτρα κενο σε καποιο σημειο.

αυτο ακριβως κανω και εγω.με το που κατεβουν οι υποτιτλοι copy paste το ονομα της ταινιας και τερμα.μια αλλη λυση ειναι να δινεις ενα απλο ονομα πχ avatar.avi Και οχι avatar.1080.p.tou_kitsou_i_mana_bdrip Κτλ.ετσι δινω ενα σκετο avatar και τελειωνω.αλλιως copy paste και εισαι comple.Και εισαι και σιγουρος με το μικρο ονομα χωρις συμβολα κτλ οτι δεν θα φαει καποιο κολλημα σε κανα παραξενο συμβολο ο Player.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 3 εβδομάδες αργότερα...

ακου τι θα κανεις ,με παιδευε και μενα η samsung μου με μερικους υποτιτλους.Το λοιπον μιλαμε για αρχειο βιντεο με ξεχωριστο αρχειο υποτιτλων ετσι...εννοειται τα δυο αρχεια εχουν ακριβως την ιδια ονομασια,τα αρχεια srt δεν πολυαρεσουν στη samsung που κατα τα αλλα εχει απο τους πιο κορυφαιους media player (Μην ακουτε τα διαφορα παπαγαλακια).παιρνεις λοιπον το αρχει srt και με το subtitle workshop το μετατρεπεις σε sami με καταληξη smi πας load subs..>>>ανοιγεις το srt και μετα save as και επιλεγεις sami.........παπαλα καθαρισες φιλαρακι.

μπραβο ρε παλικαρε!!τοσο καιρο το παιδευα και τωρα καταφερα επιτελους να δω υποτιτλους στην tv μ απο συνδεση με usb..(samsung 32'' full hd)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...