greeneye Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Γεια σας. Εχω μια samsung 37" επιπεδη που εβαλα και τελευταιο firmware. Ολα πανε ρολοι. Επειδη εχει usb θυρα και εχω καποιες ταινιες δοκιμασα με στικακι να δω ταινια στην TV. Ολα καλα μεχρι το σημειο που θελω να εμφανιζει και υποτιτλους! Οταν ειναι ενσωματομενοι μεσα στο εκτελεσιμο αρχειο της ταινιας παιζουν κανονικα. Οταν ειναι ξεχωριστο αρχειο .srt ενω στο pc παιζει κανονικα στην tv δεν τους παιζει με τιποτα παρα το οτι επιλεγω χειροκινητα subtitles. Εχετε καμια ιδεα?!
makfil Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Γενικά, οι media players των τηλεοράσεων είναι απλά για να υπάρχουν. Παίζει του υπότιτλους που είναι πάνω στην ταινία γιατί τους βλέπει σαν ταινία και όχι σαν υπότιτλους. Η λύση είναι είτε με ένα εξωτερικό mp είτε μέσω του υπολογιστή, μέσω hdmi, αν αυτός βρίσκεται στον ίδιο χώρο.
greeneye Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 καταλαβα...κριμα! ειναι μακρια το pc. Προβολη απο pc στην TV μεχρι ποσα μετρα εχει νοημα? (για να παιζει)
GiOrGoSk21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Ποιό ακριβώς μοντέλο έχεις; (Επίσης είμαστε σε λάθος section... Αν το δει κανένας mod ας το μεταφέρει στο σωστό.)
shini.gami Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Η ταινία με τους υπότιτλους έχουν το ίδιο όνομα?
greeneye Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Η ταινία με τους υπότιτλους έχουν το ίδιο όνομα? ναι. θα δω μετα ακριβως το μοντελο να το γραψω
makfil Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 καταλαβα...κριμα! ειναι μακρια το pc. Προβολη απο pc στην TV μεχρι ποσα μετρα εχει νοημα? (για να παιζει) Δεν έχεις ουσιαστικό περιορισμό σ' αυτό αλλά το θέμα είναι ότι θα τρέχει ένα καλώδιο στο πάτωμα και δεν αξίζει να αγοράσεις 10μετρο ή και 20μετρο καλώδιο hdmi γι' αυτή τη δουλειά.
greeneye Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 το ξερω για αυτο δεν το εκανα βασικα... ποιος ακουει τη μαμα μου!!!
shini.gami Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δοκίμασε την ώρα που παίζει η ταινία να πατησεις στο τηλεκοντρολ το tools (λογικα θα το εχει γιατι καιγω samsung εχω) και δες εκει που λέει υπότιτλοι αν είναι ενεργοποιημένο. Αποκλειεται να μην παίζει υπότιτλους και να έχει θύρα για usb!
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 οι υποτιτλοι επισης στον ιδιο καταλογο με την ταινια και επισης με το ιδιο ονομα με την ταινια.αν βγαινουν κινεζικα αλλαγη γραμματοσειρας.
Mozzie Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 οι υποτιτλοι επισης στον ιδιο καταλογο με την ταινια και επισης με το ιδιο ονομα με την ταινια.αν βγαινουν κινεζικα αλλαγη γραμματοσειρας. +1 Επίσης, έλεγξε το encoding του αρχείου srt. Αν είναι ANSI, άλλαξε το σε UTF-8.
pournaras Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Εχουν σιγουρα το ιδιο ονομα; Ακριβως το ιδιο; Διοτι πολλες φορες μας ξεφευγει εκεινο το -gr που ειναι στο τελος και το προσθετουν τα προγραμματα οπως πχ το bsplayer. Επισης να λεει srt και οχι txt στο τελος.
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 παντως εχω δει τv samsung να παιζει ταινια με ξεχωριστους υποτιτλους/
greeneye Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 θα τα ξαναδω παιδια προσεκτικα και θα σας πω μηπως εκανα καπου λαθος. ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα