Ta SPAW Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Καλημέρα σήμερα μόλις άνοιξα το κινητό με βγάζει ''Δυστυχώς η εφαρμογή .... έχει σταματήσει '' με όλες τις εφαρμογές που έχω στο κινητό δεν με αφήνει να κάνω τίποτα ούτε ενεργοποίηση του wifi help!!!
euxoulhs Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 κανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και ξαναδες.. 1
rafinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Η επαναφορά εργοστασιακών μπορεί να γίνει μέσα από τις ρυθμίσεις του κινητού...Από το recovery mode (δεν ξέρω αν έχει η συσκευή)... Και μέσω του repair στο pc companion... Να σημειωθεί ότι θα πρέπει να έχεις back up τις επαφές σου (όπως για παράδειγμα μέσω gmail που είναι το πιο εύκολο) γιατί η συσκευή θα γίνει όπως όταν την πρωτοπήρες. O πιο εύκολος τρόπος: http://userguide.sonymobile.com/referrer.php?region=gr&product=xperia-u#!Resetting-the-phone.html Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2014 από rafinos 1
Ta SPAW Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ παιδιά έκανα επαναφορά και έγινε.
TrackM@steR Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Παιδια και εγω εχω αυτο το προβλημα με το συγκεκριμενο κινητο.Εχω κανει 2 φορες επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και οταν παω Ρυθμισεις-Εφαρμογες-Εκτελεσιμες μου βγαζει:"Δυστυχως,η εφαρμογη Ρυθμισεις εχει σταματησει". Γνωριζει κανεις κατι πανω σε αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα