poulinos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 και το out of region διορθωνεται αν θελεις στην wd με επικοινωνια μαζι τους αλλα αφου εβγαλες ακρη με το amazon και σου πληρωσαν και τα ταχυδρομικα τοτε μια χαρα.ναι στην wd δεν θα τα παιρνες πισω οσο ξερω.
leo06 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 και το out of region διορθωνεται αν θελεις στην wd με επικοινωνια μαζι τους αλλα αφου εβγαλες ακρη με το amazon και σου πληρωσαν και τα ταχυδρομικα τοτε μια χαρα.ναι στην wd δεν θα τα παιρνες πισω οσο ξερω. ναι,έστειλα mail στην wd και μου είπαν οτι μπορούν να μου φτιάξουν φόρμα για rma και να την στείλουν με mail αλλά τον είχα ήδη στείλει στο amazon
poulinos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 ναι το out of region ειναι λιγο παραξενο αλλα αμα μιλησεις σου περνανε τον δισκο σαν Limited warranty και τον γυρνας.μου ειχε τυχει στο παρελθον/.
HERTHAN Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Ειχα κανει ενα RMA απο 26/02 αλλα δεν μπορεσα να στειλω τον δισκο.Αυτη τη στιγμη δεν εχει ακυρωθει το RMA ωστε να ξανακανω αλλο και δεν μου εμφανιζει και το προιον καταχωρημενο αλλα ουτε γινεται να το ξανακαταχωρησω. Ποιο ειναι το email τους δεν μπορω να το βρω ωστε να τους πω να το ακυρωσουν. Ξερει κανεις?
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 γιατι να κανεις αλλο απο την στιγμη που δεν εχει ακυρωθει οπως γραφεις?λογικα για αυτο δεν σε αφηνει να ξανακαταχωρησεις και ενδεχομενος να μην σε αφησει να κανεις αλλο rma μεχρι να ληξει αυτο.
HERTHAN Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 γιατι να κανεις αλλο απο την στιγμη που δεν εχει ακυρωθει οπως γραφεις?λογικα για αυτο δεν σε αφηνει να ξανακαταχωρησεις και ενδεχομενος να μην σε αφησει να κανεις αλλο rma μεχρι να ληξει αυτο. Οποτε λες να στειλω τον δισκο κανονικα με αυτο που ειχα κανει απο 26/02? Δεν θα υπαρχει προβλημα λες?
poulinos Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 εφοσον οπως λες δεν εχει ληξει το Rma τον στελνεις με αυτο.
demoup Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 καλησπερα, για να κανουμε μια επαναληψη γιατι προκειται να στειλω και εγω εναν δισκο Γερμανια. μιλησα μαζι τους μεσω email, και μου στειλανε αριθμο RMA μαζι με οδηγιες. Αρα συσκευαζω τον δισκο μου σε κουτι με bubble wrap και τα σχετικα, και το στελνω στη διευθυνση στη Γερμανια συστημένο, Γραφω εξω απο το κουτι σε τρια σημεια το RMA και τα στοιχεια μου (μαζι με τα δικα τους προφανως). Κατι λενε για αξια δισκου 40$ και να υπογραψω ενα χαρτι για τελωνειο οτι προκειται για αντικατασταση εντος εγγύησης. Αυτο δεν το κατάλαβα. Μπορείτε να μου εξηγήσετε? Επισης, θελουν το καλωδιο του δισκου ή οχι? ειναι εξωτερικος mypassport ultra... Μου διαφευγει κατι αλλο? Ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 καλησπερα, για να κανουμε μια επαναληψη γιατι προκειται να στειλω και εγω εναν δισκο Γερμανια. μιλησα μαζι τους μεσω email, και μου στειλανε αριθμο RMA μαζι με οδηγιες. Αρα συσκευαζω τον δισκο μου σε κουτι με bubble wrap και τα σχετικα, και το στελνω στη διευθυνση στη Γερμανια συστημένο, Γραφω εξω απο το κουτι σε τρια σημεια το RMA και τα στοιχεια μου (μαζι με τα δικα τους προφανως). Κατι λενε για αξια δισκου 40$ και να υπογραψω ενα χαρτι για τελωνειο οτι προκειται για αντικατασταση εντος εγγύησης. Αυτο δεν το κατάλαβα. Μπορείτε να μου εξηγήσετε? Επισης, θελουν το καλωδιο του δισκου ή οχι? ειναι εξωτερικος mypassport ultra... Μου διαφευγει κατι αλλο? Ευχαριστω Καλο θα ειναι να βαλεις ολα τα καλωδια αφου ειναι εξωτερικος εκτος αν σου αναγραφεται κατι διαφορετικο. β.δεν υπαρχει τελωνειο για ευρωπη οποτε το αγνοεις αυτο το κομματι.
parts Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 ενα email απο WD εχει καποιος? για να μου σβησουν το παλιο RMA επδ περασαν 10 μηνες και δεν το εστειλα και δεν εχει σβησει και δεν μαφηνει να ξανακανω
poulinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 μεσα απο το Profile σου θα ανοιξεις support case https://westerndigital.secure.force.com/ind/ID_SupportCases
johnpap21 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Έχω δίσκο 3TB Green αγορασμένο στις 2 Ιουλίου του 2015 από Ελλάδα και παρουσίασε προβληματικούς τομείς τις τελευταίες μέρες. Σύμφωνα με την απόδειξη με καλύπτει η εγγύηση, αλλά στο warranty status της WD μου βγάζει ότι έχει λήξει από τον Φεβρουάριο. Έχει τύχει σε κάποιον αυτή η περίπτωση; Δεν θα ήθελα να τραβιέμαι με το τοπικό μαγαζί, γιατί στο πρόσφατο παρελθόν είχα άσχημη εμπειρία με RMA...
panos0100 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Έχω δίσκο 3TB Green αγορασμένο στις 2 Ιουλίου του 2015 από Ελλάδα και παρουσίασε προβληματικούς τομείς τις τελευταίες μέρες. Σύμφωνα με την απόδειξη με καλύπτει η εγγύηση, αλλά στο warranty status της WD μου βγάζει ότι έχει λήξει από τον Φεβρουάριο. Έχει τύχει σε κάποιον αυτή η περίπτωση; Δεν θα ήθελα να τραβιέμαι με το τοπικό μαγαζί, γιατί στο πρόσφατο παρελθόν είχα άσχημη εμπειρία με RMA... Αμα στο λεει στο επισημο site της wd τοτε εληξε η εγγυηση, αλλα δεν χανεις ομως και κατι αν πας στο μαγαζί ετσι για δοκιμή
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Έχω δίσκο 3TB Green αγορασμένο στις 2 Ιουλίου του 2015 από Ελλάδα και παρουσίασε προβληματικούς τομείς τις τελευταίες μέρες. Σύμφωνα με την απόδειξη με καλύπτει η εγγύηση, αλλά στο warranty status της WD μου βγάζει ότι έχει λήξει από τον Φεβρουάριο. Έχει τύχει σε κάποιον αυτή η περίπτωση; Δεν θα ήθελα να τραβιέμαι με το τοπικό μαγαζί, γιατί στο πρόσφατο παρελθόν είχα άσχημη εμπειρία με RMA... το καταστημα πρεπει να στον αλλαξει διοτι μετραει 3 χρονια εγγυηση απο ημερα αγορας οχι απο μερα κατασκευης σχεδον που βλεπεις στην wd.αν τον στειλεις wd θα πρεπει να δειξεις την αποδειξη αγορας και υπαρχει περιπτωση και οι ιδιοι να στον περασουν μεσα σε εγγυηση.δεν ξερω αν αλλαζει κατι επισης αν τον κανεις register τον δισκο που θα στο ζητησει με την ημερομηνια της αποδειξης και μετα μιλησεις μαζι τους και τους πεις οτι εσυ τον πηρες τοτε.αλλα στο καταστημα πρεπει να στον αλλαξουν εφοσον δεν εχεις κλεισει 3 χρονια αγοραςΑμα στο λεει στο επισημο site της wd τοτε εληξε η εγγυηση, αλλα δεν χανεις ομως και κατι αν πας στο μαγαζί ετσι για δοκιμήοταν εχεις αποδειξη απο το καταστημα πας στο καταστημα.εχεις 2 χρονια εγγυηση ασχετα αν το καταστημα τον ειχε στο ραφι ενα χρονο.και οσο ξερω με αποδειξη και στην wd κανεις αλλαγη αφου δουν αποδειξη και στον περασουν με αλλη εγγυηση.εχει email η wd που μπορει να στειλει και να ρωτησειειχα στα χερια μου δισκο out of region εστειλα στην wd αποδειξη οτι παιδια απο ευρωπη ελλαδα τον πηρα και μου τον εβαλαν σε εγγυηση κανονικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα