Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω και εγω εναν δισκο απο εναν φιλο μου και σκεφτομαι να τον στειλω εδω ελλαδα για rma δεν υπαρχει γραφειο εδω ευχαριστω

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παίδες να και η δίκη μου εμπειρία απο το support της WD.

Πριν 2 εβδομάδες ¨χτύπησε¨ ο 2Τ black που έχω, μου έβγαλε στο άσχετο 77%health στο sentinel. Τον δίσκο τον έχω 2 χρόνια ήδη και δυστυχώς την απόδειξη την έχω στο παλιό σπίτι στην Αθήνα. Μπήκα λοιπόν στο support site της WD , τον κάνω register με το serial number του, ανοίγω RMA case, τους ανεβάζω κι ένα screenshot απο το sentinel. Αυτά Τετάρτη βραδυ, Πέμπτη πρωί κατα τις 11 χτυπάει τηλέφωνο... ¨καλημερα σας¨ κλπ ήταν ένας τύπος απο την WD και με πήρε για επιβεβαίωση της διεύθυνσης μου ώστε να μου στείλουν καινούργιο! Ζντοινγκ..!

Δεν έκανα advanced RMA λόγω του ότι δεν χρησιμοποιώ πιστωτική, όποτε τους έστειλα τον χαλασμένο με συστημένο πακετάκι με ΕΛΤΑ, και μου έστειλαν τον αντικαταστάτη με UPS. Τις επόμενες ημέρες περιμένω παραλαβή.

Πρέπει να πω ότι με ξάφνιασαν ευχάριστα με την αμεσότητα του support τους.

• Like 1
Δημοσ.

γεια πειτε τι πρεπει να κανουμε εγραψα εβγαλα και το prmer rma μου γραφει γερμανια οτι θα παει εκτιπωνο τιποτα?

Δημοσ.

Μια βοηθεια......!

Εξωτερικα στο κουτι βαζουμε 3 ετικετες(που αναγραφουν τα στοιχεια μας και τα στοιχεια αποστολης) που θα εκτυπωσουμε και γραφουμε αλλες 3 φορες τον αριθμο RMA?

Δημοσ.

Προσωβπικά εκτύπωσα απλά αυτό που με έστειλαν να εκτυπωσω με email, το κόλλησα πάνω στο κουτί μπρος πίσω και το έστειλα με ελτα συστημένο. Αναμένω να παραλάβω τον καινούργιο την Τετάρτη με UPS

Δημοσ.

Προσωβπικά εκτύπωσα απλά αυτό που με έστειλαν να εκτυπωσω με email, το κόλλησα πάνω στο κουτί μπρος πίσω και το έστειλα με ελτα συστημένο. Αναμένω να παραλάβω τον καινούργιο την Τετάρτη με UPS

Δεν εγραψες 3 φορες τον αριθμο RMA εξω απο το κουτι?

Το χαρτι εννοεις αυτο που εχει τα στοιχεια τα δικα σου και τα δικα τους μαζι μ'εμα barcode ετσι δεν ειναι?

Δημοσ.

Ναι αυτό. Τύπωσε το και κόλλα το πάνω στο κουτί που θα στείλεις

Σε τρεις πλευρες θα το κολλησω?

Δεν εγραψες 3 φορες τον αριθμο RMA εξω απο το κουτι?

Δημοσ.

Όχι, απλά τύπωσα δύο φορές αυτό και το κόλλησα στην εμπρός και στην πίσω μεριά του κουτιού

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα,είχα αγοράσει πριν ενα χρόνο έναν 2ΤΒ green και τον τελευταίο μήνα άρχισαν να αυξάνονται οι bad sectors το φεβρουαριο ήταν 3 πλέον έχουν φτάσει 176 και οι current pending sectors τους 88,πήγα να κάνω rma αλλά δεν προχωράει λόγο του οτι είναι αγορασμένος απο amazon.co.uk και μου τον βγάζει out of region,έστειλα ενα μαιλ στην wd στα ελληνικά αφού στην σελίδα ήταν ολα ελληνικά,θα μου απαντήσουν ή έπρεπε να το στείλω στα αγγλικά?

update:μίλησα με amazon μέσω chat και μου απάντησαν αυτό "I can create a return label for you to return the item for a full refund as the item is from seller so I am unable to create a replacement for you"  και για τα μεταφορικά αυτό  "In this case please pay for the return postage and contact us back with the receipt return receipt and we also refund you for the postage" αν το στείλω με γενική ταχυδρομική ξέρει κανείς αν μου επιστρέφουν τα μεταφορικά?

Επεξ/σία από leo06
Δημοσ.

οσο ξερω οχι δεν επιστρεφουν μεταφορικα.αν ειναι Out of region πολλες φορες σου περνανε τον δισκο σαν limited warranty και στον αλλαζουν.μην τον στειλεις με courrier ειναι ακριβα.καλο πακεταρισμα και με ελτα που ειναι το πιο φτηνο.

Δημοσ.

οσο ξερω οχι δεν επιστρεφουν μεταφορικα.αν ειναι Out of region πολλες φορες σου περνανε τον δισκο σαν limited warranty και στον αλλαζουν.μην τον στειλεις με courrier ειναι ακριβα.καλο πακεταρισμα και με ελτα που ειναι το πιο φτηνο.

άρα μου έλεγε αρλούμπες στο chat,ρώτησα στην γενική για γερμανια (αρχικά ήταν να σταλεί στην wd)και μου είπαν 21 ευρώ,κάπου 13 φαντάζομαι θα είναι με ελτα,οπότε τον στέλνω στο amazon και μου επιστρέφουν τα χρήματα δεν θα μου στείλουν άλλο,θα αγοράσω από εδώ 85 ευρώ και το amazon μου επιστρέφει 102 ευρώ από οτι λέει στο email 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

άρα μου έλεγε αρλούμπες στο chat,ρώτησα στην γενική για γερμανια (αρχικά ήταν να σταλεί στην wd)και μου είπαν 21 ευρώ,κάπου 13 φαντάζομαι θα είναι με ελτα,οπότε τον στέλνω στο amazon και μου επιστρέφουν τα χρήματα δεν θα μου στείλουν άλλο,θα αγοράσω από εδώ 85 ευρώ και το amazon μου επιστρέφει 102 ευρώ από οτι λέει στο email 

update:το amazon επέστρεψε τα χρήματα για το σκληρό όπως και τα 11.20 ευρώ που ήταν τα μεταφορικά 

Δημοσ.

wd που εχω στειλει δεν μου γυρισαν λεφτα.σε amazon καποια στιγμη μου ειχαν γυρισει κατι μεταφορικα δεν θυμαμαι για ποιο λογο ομως..μια χαρα σου εκατσε.

Δημοσ.

wd που εχω στειλει δεν μου γυρισαν λεφτα.σε amazon καποια στιγμη μου ειχαν γυρισει κατι μεταφορικα δεν θυμαμαι για ποιο λογο ομως..μια χαρα σου εκατσε.

αν δεν μου τον έβγαζε out of region η wd εκεί θα τον έστελνα και τα μεταφορικά μάλλον εγώ θα τα χρεωνόμουν 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...