Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε χρειάζεσαι απόδειξη... Τα στοιχεία που έδωσες με τον σειριακό αριθμό τους αρκούν. 

Ευτυχως η WD ειναι σοβαρη εταιρεία. Εγω ακολούθησα τη διαδικασία χωρις πιστωτική. Σε περίπου 3 εβδομάδες μου είχαν στείλει εναν καινούργιο...

Δημοσ.

Σακουλακι σαν αυτο που εχει ενας δισκος οταν τον αγοραζεις δεν εχω που να το βρω; Τον εχω τυλιξει σε ναυλον με φουσκες.

αν δεν βρεις αντιστατικο οκ βαλτον μεσα στο ναυλον με τις φουσκες.απλα γενικοτερα καλο πακεταρισμα.

Αν ο δισκος ειναι εντος εγγυησης απο το site δε νομιζω οτι χρειαζεται αποδειξη...Αυτος που εστειλα εγω ηταν απο desktop αγγελιας και φυσικα δεν ειχα αποδειξη...Το RMA παντως εγινε κανονικα και ουτε που μου ανεφεραν κατι περι αποδειξης αγορας...

στην wd χρειαζεται αποδειξη μονο αν φαινεται στην wd οτι ο δισκος ειναι εκτος εγγυησης.εφοσον δεν υπαρχει αυτο το θεμα ολα πανε με βαση το serial.και η αποδειξη χρειαζεται σπανια και σε αλλες περιπτωσεις μην τις αναφερουμε εδω .δεν ειναι του παροντος.αν τωρα ξερει απο ποιο καταστημα ειναι ο δισκος και κραταγαν εκει σειριακο τοτε ναι μπορουν να το βρουν

Τον δισκο τον ειχα παρει σφραγισμενο απο αγγελια πριν κατι χρονια.

RMA δεν μπορω να κανω γιατι το μοναδικο προϊον που εχω δηλωσει ειναι αυτος ο δισκος και οταν παταω RMA μου ζηταει να δηλωσω ενα προϊον και οταν βαζω το serial του δισκου μου λεει οτι υπαρχει ηδη.

Error:

Please Register a product before Creating an RMA.

λογικο.οπως σου ειπα πρεπει να ληξει το παλιο rma η να το ακυρωσει η wd

Για να δουμε το πολυ να χασουμε τον δισκο και τα ταχυδρομικα.

Παλικαρια ευχαριστω να 'στε καλα!

think positive

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Απο περιέργεια αυτα τα χρήματα που πλήρωσες τα παίρνεις πισω μετα η ειναι δικα σου έξοδα καθαρά ? , γιατι αν δεν κανω λάθος σε ορισμένες εταιρίες τα μεταφορικά ειναι δικα τους

Δημοσ.

Απο περιέργεια αυτα τα χρήματα που πλήρωσες τα παίρνεις πισω μετα η ειναι δικα σου έξοδα καθαρά ? , γιατι αν δεν κανω λάθος σε ορισμένες εταιρίες τα μεταφορικά ειναι δικα τους

Οχι δεν τα παιρνεις...απο την WD πληρωνουν το κοστος για να σου στειλουν τον καινουριο δισκο...

• Like 2
Δημοσ.

αν ειναι δικα τους συνηθως θα ισχυσει ενα απο τα 2-3

α.θα σου πουν αριθμο λογαριασμου να στα πιστωσουν.

β.θα σου πουν να το στειλεις με συγκεκριμενη μεταφορικη

γ.θα το παραλαβουν αυτοι μe courrier απο σενα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν εχει αποδειξη εχεις αυτο το μικρο κοστος αλλα παλι καλα που απο το να τον πεταξεις με 12 ευρω εχεις παλι δισκο.

Δημοσ.

Αν δεν εχει αποδειξη εχεις αυτο το μικρο κοστος αλλα παλι καλα που απο το να τον πεταξεις με 12 ευρω εχεις παλι δισκο.

καλα αυτο εννοειται.απλα αν θυμασε απο που εχει αγοραστει και δεν εχεις αποδειξη πολλες φορες μπορει να βρεθει ειτε με τον σειριακο ειτε αμα η αποδειξη εχει κοπει ονομαστικα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου ηρθαν αυτα. Δεν καταλαβα τιποτα συν οτι ειχα γραψει και στην συσκευασια Zaloggou 53 Peristeri και μεσα στο site ειχα αλλαξει τα στοιχεια.

Αυτο μου ηρθε σε email

smiu.jpg

Και αυτο μου γραφουν στο site τους

amoz.jpg

Επεξ/σία από LLLEFTERIS

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...