poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 το τηλεφωνο σε στυλ 0030 - 6934566789 η σε στυλ 0030 -2106565655
LLLEFTERIS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Ειχε και να μου στειλουν αυτοι πρωτα τον δισκο και μετα να τους στειλω τον προβληματικο αλλα ηθελε πιστωτικη κλπ και λεω αστο να στειλω εγω τον δικο μου πρωτα. Βρε παλικαρια αυτα τα 220 δολαρια που γραφει τι ειναι;
SPANK Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Η αξία του δίσκου πρέπει να ειναι σε $ , δεν ειναι να στείλεις εσυ χρήματα παντως μην αγχώνεσαι
LLLEFTERIS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Το μονο προβλημα ειναι που εχω κανει λαθος την οδο οταν ειχα κανει εγραφη Εχω γραψει Athens αντι για Peristeri και ειχα γραψει μονο την οδο οχι αριθμο. Εκανα διορθωση τωρα στο site τους αλλα σε αυτο που μου δινουν για να εκτυπωσω και να το κολλησω στο κουτι γραφει τα παλια στοιχεια και φοβαμαι μην δεν μου ερθει ποτε τιποτα! Υπαρχει περιπτωση να δουν οτι εχω κανει διορθωση και να μου τον στειλουν σωστα; Να κανω edit αυτο που μου εστειλαν να εκτυπωσω και να γραψω τα σωστα στοιχεια; Δεν βρηκα και καπου να ακυρωσω το RMA μπας και το κανω ξανα και βγει σωστα. Προσπαθω να κανω ξανα RMA αλλα μαλλον βλεπει οτι το μοναδικο προϊον που εχω το εχω βαλει ηδη για RMA και μου ζηταει να κανω registration new product
SPANK Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Περίμενε μεχρι αυριο η την δευτέρα αν σου στείλουν τα σωστά με την αλλαγή και βλέπεις , αν και βασικά και να το άλλαζες και να το έστελνες με περιστέρι δεν νομιζω οτι εχει και ιδιαιτερη σημασία απο την στιγμη κιολας που τους εχεις ενημερώσει για την αλλαγή
skoulas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Καλημερα και καλη χρονια...κανω copy-paste απο θεμα που περιεγραφα προσφατα RMA απο WD... Χρειαζεται λιγο προσοχη για "σωστο" πακεταρισμα... Τον εβαλα μεσα σε αντιστατικο σακουλακι,τον τυλιξα με bubble wrap και μετα τον εβαλα μεσα σε χαρτινο κουτι...καπου στα 12ευρο πρεπει να κοστισε αποστολη αλλα αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι το tracking (το εστειλα συστημενο) δεν τον "εντοπιζε" εκτος συνορων αλλα μονο μεσα στην Ελλαδα...Εβλεπα οτι βρισκοταν Αθηνα ενω τον ειχαν παραλαβει στη Γερμανια και μου ειχαν στειλει τον "αντικαταστατη"...ευτυχως ειχα καλη ενημερωση απο την WD... Εγω δεν εκτυπωσα τιποτα απλα εγραψα με μαρκαδορο τη διευθυνση που θα παει αλλα και τη δικη μου...επισης εγραψα σε ολες τις πλευρες τον αριθμο RMA...
LLLEFTERIS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Με τι τον εστειλες και μεσα στο πακετο εβαλες μονο τον δισκο η επρεπε να βαλεις και κατι αλλο;
skoulas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Με ελτα τον εστειλα...εβαλα τον δισκο σε αντιστατικο σακουλακι (οπως αυτα οταν ειναι σφραγισμενοι...) το τυλιξα με bubble wrap (το πλαστικο με τις φουσκες...) και τον εβαλα σε ενα κουτι...επειδη το κουτι ηταν μεγαλυτερο για να μην κοπανιεται δεξια-αριστερα τον στερεωσα οσο μπορουσα με ταινια και εβαλα εφημεριδα γυρο-γυρο...γι"αυτο το λογο βγηκε λιγο βαρυ το πακετακι και η τιμη εφτασε τα 12ευρο...απλο (οχι express) και συστημενο συνηθως ειναι 7-10 ευρο (τοσο τουλαχιστον εβγαινε σε καποιου αλλους...)
LLLEFTERIS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Ωραια τον εχω πακεταρει και την Δευτερα τον στελνω και σε κανα μηνα βλεπουμε.
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Ειχε και να μου στειλουν αυτοι πρωτα τον δισκο και μετα να τους στειλω τον προβληματικο αλλα ηθελε πιστωτικη κλπ και λεω αστο να στειλω εγω τον δικο μου πρωτα. Βρε παλικαρια αυτα τα 220 δολαρια που γραφει τι ειναι; ναι αυτο που λες ειναι το advanced replacement.για αυτο σου ειπα να κανεις το standard replacement Το μονο προβλημα ειναι που εχω κανει λαθος την οδο οταν ειχα κανει εγραφη Εχω γραψει Athens αντι για Peristeri και ειχα γραψει μονο την οδο οχι αριθμο. Εκανα διορθωση τωρα στο site τους αλλα σε αυτο που μου δινουν για να εκτυπωσω και να το κολλησω στο κουτι γραφει τα παλια στοιχεια και φοβαμαι μην δεν μου ερθει ποτε τιποτα! Υπαρχει περιπτωση να δουν οτι εχω κανει διορθωση και να μου τον στειλουν σωστα; Να κανω edit αυτο που μου εστειλαν να εκτυπωσω και να γραψω τα σωστα στοιχεια; Δεν βρηκα και καπου να ακυρωσω το RMA μπας και το κανω ξανα και βγει σωστα. Προσπαθω να κανω ξανα RMA αλλα μαλλον βλεπει οτι το μοναδικο προϊον που εχω το εχω βαλει ηδη για RMA και μου ζηταει να κανω registration new product πρεπει να ακυρωθει μονο του το rma η να ζητησεις να ακυρωθει για να ξαναφτιαξεις νεο. Περίμενε μεχρι αυριο η την δευτέρα αν σου στείλουν τα σωστά με την αλλαγή και βλέπεις , αν και βασικά και να το άλλαζες και να το έστελνες με περιστέρι δεν νομιζω οτι εχει και ιδιαιτερη σημασία απο την στιγμη κιολας που τους εχεις ενημερώσει για την αλλαγή Καλο θα ηταν ακομα και αν τα βαλεις εκτυπωμενα τα στοιχεια να τα διορθωσεις πανω στο κουτι και μπορεις να τους γραψεις μεσα σε ενα χαρτακι οτι τα στοιχεια τα εχεις αλλαξει στο site τους και οτι επισης τα εχεις βαλει και μεσα στο κουτι για να εισαι σιγουρος.βεβαια οτι μενεις περιστερι θα το δουν απο τον ταχυδρομικο κωδικα αλλα ναι υπαρχει θεμα οτι δεν γραφεις το νουμερο.επειδη θα ερθει με courrier το καλο ειναι οτι θα σε παρουν τηλ και οχι το κρατανε και μερικες μερες στο γραφειο πριν παει πισω.τωρα με ποια courrier ερχετε δεν ξερω και δεν θυμαμαι αν σου δινουν tracking η Oxi. Τον εβαλα μεσα σε αντιστατικο σακουλακι,τον τυλιξα με bubble wrap και μετα τον εβαλα μεσα σε χαρτινο κουτι...καπου στα 12ευρο πρεπει να κοστισε αποστολη αλλα αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι το tracking (το εστειλα συστημενο) δεν τον "εντοπιζε" εκτος συνορων αλλα μονο μεσα στην Ελλαδα...Εβλεπα οτι βρισκοταν Αθηνα ενω τον ειχαν παραλαβει στη Γερμανια και μου ειχαν στειλει τον "αντικαταστατη"...ευτυχως ειχα καλη ενημερωση απο την WD... Εγω δεν εκτυπωσα τιποτα απλα εγραψα με μαρκαδορο τη διευθυνση που θα παει αλλα και τη δικη μου...επισης εγραψα σε ολες τις πλευρες τον αριθμο RMA... η εκτυπωση ειναι για να μην καθεσαι να τα γραφεις.ναι δυστυχως το tracking των ελτα ειναι λιγο μαυρο χαλι αφου ειτε απεξω προς ελλαδα ειτε απο ελλαδα προς τα εξω δεν βλεπεις αν εγινε παραδοση κτλ.αλλα αμα ειναι συστημενο εισαι οκ.,απλα τον βλεπεις οτι εχει φτασει στην wd απο τηνν ιδια την wd και απο το status του rma Με τι τον εστειλες και μεσα στο πακετο εβαλες μονο τον δισκο η επρεπε να βαλεις και κατι αλλο; στο λεε και στο site της wd οτι δισκοι που ειναι χαλια πακεταρισμενοι δεν θα περνανε οτι ειναι σε εγγυηση.οποτε πακεταρισε τον καλα.bubble wrap. αντιστατικο σακουλακι,κανα φενιζολ μεσα να μην κοπαναει κτλ. Ωραια τον εχω πακεταρει και την Δευτερα τον στελνω και σε κανα μηνα βλεπουμε. καλο πακεταρισμα και σε καλο κουτακι Ειχε και να μου στειλουν αυτοι πρωτα τον δισκο και μετα να τους στειλω τον προβληματικο αλλα ηθελε πιστωτικη κλπ και λεω αστο να στειλω εγω τον δικο μου πρωτα. Βρε παλικαρια αυτα τα 220 δολαρια που γραφει τι ειναι; ζητανε πιστωτικη και σου δεσμευουν την αξια του δισκου δηλαδη 220$ ωστε αμα δεν τους στειλεις εσυ πισω τον δισκο να κρατησουν τα λεφτα.λογικο
LLLEFTERIS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Σακουλακι σαν αυτο που εχει ενας δισκος οταν τον αγοραζεις δεν εχω που να το βρω; Τον εχω τυλιξει σε ναυλον με φουσκες.
kage Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 πηγαινε σε κανα πλαισιο στο οροφο για σερβις και ζητα τους ενα.στανταρτ θα χουν πεταξει καποιον στο καλαθι σκουπιδιων τους. ξανακανε νεο rma ή αν θες σου κανω εγω ή καποιος αλλος απο δω με σωστα στοιχεια ή τουλ.να το τσεκαρει καποιος μεσω user+pass ή teamviewer. κουτι μικρο με φουσκες δεινουν κ στα ελτα με καποια μικρη χρεωση. 100% πρεπει να εχεις γραψει σωστα την διευθυνση σου με αριθμο και τ.κ. ωστε να σου ρθει. υ.γ. αν θυμασαι απο που τον πειρες πηγαινε τον εκει.πιστευω να χεις καταλαβει οτι ειχε μεσα χαθηκαν ετσι?
disqualified Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 δεν ξέρω αν αναφερθηκε πιο πριν. Αν ο δισκος αγοράστηκε με ηλεκτρονικη παραγγελία απο Ελλαδα τοτε δε χρειαζεσαι απόδειξη υπαρχει καταγεγραμμενη αλλα και παλι μπορεις να δοκιμασεις στο καταστημα
skoulas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 δεν ξέρω αν αναφερθηκε πιο πριν. Αν ο δισκος αγοράστηκε με ηλεκτρονικη παραγγελία απο Ελλαδα τοτε δε χρειαζεσαι απόδειξη υπαρχει καταγεγραμμενη αλλα και παλι μπορεις να δοκιμασεις στο καταστημα Αν ο δισκος ειναι εντος εγγυησης απο το site δε νομιζω οτι χρειαζεται αποδειξη...Αυτος που εστειλα εγω ηταν απο desktop αγγελιας και φυσικα δεν ειχα αποδειξη...Το RMA παντως εγινε κανονικα και ουτε που μου ανεφεραν κατι περι αποδειξης αγορας...
LLLEFTERIS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Τον δισκο τον ειχα παρει σφραγισμενο απο αγγελια πριν κατι χρονια. RMA δεν μπορω να κανω γιατι το μοναδικο προϊον που εχω δηλωσει ειναι αυτος ο δισκος και οταν παταω RMA μου ζηταει να δηλωσω ενα προϊον και οταν βαζω το serial του δισκου μου λεει οτι υπαρχει ηδη. Error:Please Register a product before Creating an RMA.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα