aglaia sabaku Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Καλημερα και καλη χρονια! Σκεφτομαι να πουλησω το αμαξι μου -peugeοt 207 του 2007- αλλα εχει καποιες φθορες στο σασι του. Για παραδειγμα ο μπροστα προφυλακτηρας δεν τη πολυπαλευει και μαλλον θελει καινουργιο και το καλυμμα του ενος προβολεα εχει ενα μικρο σπασιμο, εχει μια-δυο γρατζουνιες και θελει αλλαγη το πλαστικο με τους διακοπτες στη πορτα του οδηγου. Που μπορω να το παω για εκτιμηση? Σκεφτηκα να ρωτησω σε καποιο συνεργειο εδω της γειτονιας ή να καλεσω καποιον απο την ασφαλιστικη μου, κατι τετοιο... Δεν εχω λεφτα δυστυχως να το φτιαξω και μετα να το βαλω για πουλημα.Θελω ομως να ξερω ποσο να περιμενω οτι θα ριξουν τη τιμη αυτε οι ζημιες...
paylidis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 δες που κυμαινεται η τιμη για αντίστοιχα στο car.gr... Αυτα που λες οτι θέλουν αλλαγμα κυμαίνονται απο 400-700€ αναλογα με το τι ανταλλακτικά θα βάλεις (καινουργια/μεταχειρισμένα/γνησια/ημιτασιον) 1
Joshua21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Για προφυλακτήρες-φανάρια-γρατσουνιές θα πας σε φανοποιό, για το πλαστικό ρωτάς στην αντιπροσωπεία και σε μάντρες με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά. Η ασφαλιστική δεν θα σε βοηθήσει. Επίσης να έχεις υπόψιν ότι θα πουληθεί πιο δύσκολα έτσι όπως είναι, άλλο να το δει ο υποψήφιος αγοραστής όπως είναι και άλλο να το δει χωρίς ελλείψεις. Και τέλος αν μπορεί να πιάσει ας πούμε 5.000€ και οι επισκευές κοστίζουν 1.000€, έτσι όπως είναι δεν θα πιάσει 4k αλλά λιγότερο. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Φοβάμαι ότι η ζημια θα ξεπερασει τα 1000 ευρω μιας και θελει καινουργια ανταλακτικα εκτος και βρεις με πολύ ψαξιμο μεταχειρισμένα. Αρχισε το ψαξιμο... Το 207cc (cabrio) είναι ή το απλο ?
paylidis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Κοινώς, ενα σε καλη κατασταση (όπως φαίνεται απο τις φωτογραφίες τουλάχιστον http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4511149/ ) ξεκινάει από 4450 και γενικά παίζουν γύρω στις 5000-5 και κάτι αναλογως της χρονολογίας/καταστασης/χιλιομετρων Δε ξερω χιλιομετρα και εξοπλισμό που εχει το δικό σου αλλα νομίζω οτι θα πάρεις κάτω απο 4000... υ.γ.: απο οτι καταλαβαίνω απο αυτα που γραφεις δεν εχει φθορες στο σασι του αλλα σε πλαστικά (προφυλακτηρες κλπ) Βάλε αν θελεις κανα 2-3 φωτογραφίες να δουμε
aglaia sabaku Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Απο ψαξιμο που εκανα σε car.gr και αλλα σχετικα καπου εκει κυμαινονται οι τιμες, απο 4000 εως το πολυ 5000. Η μαλακια ειναι οτι δεν μπορω για κανενα λογο να το φτιαξω και μετα να το πουλησω, και λογω χρονου αλλα και λογω χρηματων, οποτε σιγουρα αυτο θα μου στοιχισει στην τελικη τιμη. Μεσα στην εβδομαδα θα παω να το δουνε 3-4 εμποροι μεταχειρισμενων και βλεπουμε. Φωτογραφιες δεν εχω τωρα να ανεβασω, μπορει αυριο-μεθαυριο να βγαλω, αν δω ειδικα οτι πανε να με πολυδαγκωσουν οι εμποροι. Γιαννη ειναι το απλο οικογενειακο 5θυρο.
Timour21 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 υ.γ.: απο οτι καταλαβαίνω απο αυτα που γραφεις δεν εχει φθορες στο σασι του αλλα σε πλαστικά (προφυλακτηρες κλπ) Τονίζω αυτό που είπε παραπάνω ο paylidis. ΔΕΝ έχεις πρόβλημα με το σασί (τουλάχιστον απο αυτά που περιγράφεις), οπότε μην κάνεις το λάθος και το αναφέρεις στον οποιοδήποτε επίδοξο αγοραστή, γιατί θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια, ή θα σου προσφέρει κάτι του στυλ 800 ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα