Zandim Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 μιλησα μονο για την αναλυση της οθονης του κινητου και πεσατε να με φατε. εδω το 1080p ειναι υπεραρκετο σε 7 ιντσες, το 1440p σε 5,2 ιντσες ειναι ανουσιο. για το 4Κ που αναφερθηκε , σαφως και μου αρεσει μονο που για να δεις διαφορα απο fhd σε 4k πρεπει να κατσεις στο μισο μετρο απ την τηλεοραση. Στο mall ειχε ενα διστημα ενα σταντ με οθονες 4Κ και ολες επαιζαν με 1080 σημα. Και κανενας δεν το καταλαβαινε. Για την ακριβεια το διο σημα 1080 επαιζε σε αλλη οθονη 1080 διπλα και φαινοταν το ιδιο, και φυσικα οι περαστικοι θαυμαζαν το 4Κ και στις δυο οθονες. Το κινεζακι κινητο μου εχει 720p οθονη σε 4,7 ιντσες. Μια μερα με ρωταει ενας και του λεω για πλακα οτι ειανι 1080, το βαλε διπλα στο s4 και μ λεει οντως, πολυ καλη οθονη. Αυθυποβολη και μαρκετινκ... αγοραστε οτι σας πουλανε... 1
sonyxp Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 μιλησα μονο για την αναλυση της οθονης και πεσατε να με φατε. εδω το 1080p ειναι υπεραρκετο σε 7 ιντσες, το 1440p σε 5,2 ιντσες ειναι ανουσιο Προσωπικά σε μερικά τέτοια συμφωνώ, αλλά να τα λέμε αυτά και όταν τα κάνουν και άλλες εταιρείες!!! έχω ξενερώσει να βλέπω κάποιους να λένε "έλα μωρε... είναι υπερβολικό αυτό" και όταν βγει κάτι από την αγαπημένη τους εταιρεία να μην βλέπεις καθόλου τέτοια σχόλια, ε νταξ! σε εξοργίζει αυτό. 1
MavroManitari Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 @MauroManitari, θα σταθώ μόνο στα τελευταία που γράφεις γιατί προκαλούν... απλά δεν μπορώ να συμφωνήσω σε τίποτα φίλε μου! δεν μπορείς να λες ότι τα έχει πάει καλά μόνο με το ps4 και έχει αποτύχει στα άλλα. Σορρυ αλλά όλοι ξέρουν τι έχει κάνει η Sony στον χώρο της εικόνας (Φωτογραφικές μηχανές) και των Smartphone. Ούτε εσύ, ούτε εγώ αλλά ούτε και κανένας άλλος μπορεί να αμφισβητήσει το τι έχει κάνει η Sony. Smartphones: Από iOS μεριά έχεις Apple και από Android μεριά έχεις Samsung. Η Sonny είναι το γνωστό γατάκι. Φωτογραφικες: Η Canon και η Nikon τρώγονται για την κορυφή σταθερά ενώ η Sony....το γνωστό γατάκι... Οθόνες: LG και Samsung σε ιερό πόλεμο....η Sony το γνωστό γατάκι Ήχος: Philips και Pioneer...η Sony το γνωστό γατάκι.... Το θέμα είναι πως είμαι χρόνια consumer της Sony και σου τα λέω αυτά. Πριν το xperia που απέκτησες, είχες ποτέ σου iphone/Samsung galaxy? Η θα μας διατυμπανιζεις για τις "καινοτομίες" της Sony πριν καλά καλά έχεις εμπειρία από συσκευές εκτός του χωραφιού της. Γιατί εγώ μιλάω αφού το έλιωσα στην Sony και μετά είδα την γλύκα των άλλων εταιριών. Είναι πολύ καλή εταιρία όπως είπα...αλλά στο να βγάζει μέτρια προϊόντα.
sonyxp Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Φωτογραφικές μηχανές: βάλε και καμιά άλλη ώστε να μου βγάλεις τελευταία την Sony, η Σονυ φίλε έχει πολύ καλύτερες μηχανές από την NIKON (δεν ξέρω τι γίνεται με την Canon), είναι χαλαρά η 2η μεγαλύτερη εταιρία αν δεχτούμε ότι 1η είναι η Cannon ... αν όμως! Οθόνες-Τηλεοράσεις: δεν γνωρίζω και δεν μπορώ να μιλήσω Ήχος: δεν γνωρίζω και δεν μπορώ να μιλήσω Smartphones-Γενικά: τα 2 μεγάλα ονόματα τα είπες... ας δεχτώ ότι η Sony είναι 3η θέση. Smartphones-Camera: τα 2 μεγάλα ονόματα τα είπες, δεν μπορώ να δεχτώ όμως 3+ θέση για την Sony όταν αποδεδειγμένα το Ζ1 έχει καλύτερη κάμερα από το S4, δεν θα μιλήσω τι κάνει η Apple γιατί δεν ξέρω τι παίζει... απλά θα πω ότι έχει δυνατό όνομα οπότε "σίγουρα" και οι κάμερες της θα είναι οι καλύτερες. (ας πουμε) (για να μην το κανουμε εδω μεσα αρενα) Ρωτας αν είχα επαφή με άλλα κινητά, να ξαναπώ: έχω κανει πολλές δοκιμές και είχα στο χέρι μου κινητά όπως S2, S3Mini, HTC . (αυτός που είπε για το άθλιο UI της Σονυ, ας μου πει ότι τα HTC έχουν καλύτερο UI να με αποτελειώσει!!!)
sonyxp Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Εδώ μπορείτε να δείτε μερικές εικόνες από το Xperia P (ένα παλιό κινητό), για να μην λέμε μόνο λόγια... https://www.dropbox.com/sh/18fg9ape4lkd4d2/wWyR0f5SBZ Δεξί κλικ - View Original ΥΓ: Οι φωτογραφίες πρέπει να έχουν βγει με ICS (απ' όσο θυμάμαι ), στο JB υπάρχει μια πολύ μικρή βελτίωση, οπότε φαντάσου!
Grey Warden Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Η Sony έχει τη δυνατότητα να βγάλει σουπερ προϊόντα αλλά κάπου χωλαίνει στο τελικό προϊόν. Όλο κάπου υστερεί σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Κινητό Sony έχω και δεν πρόκειται να ξαναπάρω εκτός κι αν κερδίσω κανένα σε διαγωνισμό.
sonyxp Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Εμένα με χάλασε ότι δεν έχει καλή κάρτα γραφικών το συγκεκριμένο μοντέλο (το επόμενο, Xperia S, έχει). Στα μετρο-προγράμματα που τρέχουν διάφορα τεστ σενάρια βγάζω περίπου 10fps λόγω της ανύπαρκτης κάρτας γραφικών! Αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα, το κινητό δεν το πήρα* για να παίζω αλλά κυρίως για Φωτογραφίες & Web.
BaaMBaaM Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 ειναι αστεία η Sony. --- Apple 2009 - 2013 --- iphone 4 - october 2010 iphone 4s - october 2011 iphone 5 - october 2012 iphone 5s - october 2013 --- Samsung 2009 - 2013 --- galaxy s1 - march 2010 galaxy s2 - march 2011 galaxy s3 - march 2012 galaxy s4 - march 2013 Sony 2012-2013 sony T - september 2012 sony Z - january 2013 sony z1 - september 2013 get the picture ?
Calexako Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Το Z1 έχει την πιο overhyped camera που έχω δεί. Κάκιστο UI. Πολύ αργή απόκριση,μέτρια ποιότητα φωτογραφίας. Κρίμα στους ανθρώπους που τη βάφτισαν 1020 killer. Το Note3 έχει σαφώς καλύτερη κάμερα απο το Z1 για παράδειγμα. Ενώ προφανώς το 1020 είναι το καλύτερο cameraphone το 2013. Χωρίς καν να ιδρώσει.
21century Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Βγάζει καλα κινητά με άλλο αέρα και παίρνουν αναβαθμίσεις τακτικά...
sonyxp Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 BaaMBaaM Και εγώ είμαι αντίθετος με την τακτική αυτή, που βγάζουν κάθε 6αμηνο νεα κινητά, καλά καλά δεν μπορεις να χαρείς το κινητό σου και μετά από λίγους μήνες παίρνει σύνταξη. Αυτό δεν σημαίνει κάτι όμως! @Others Θα περιμένω πολύ ακόμα? Λοιπόν, αφού τα είδα όλα χτες... Κάτι για χάλια φωτογραφικές μηχανές υπόθηκε (άμα οι φωτογραφικές της Sony είναι χάλια οι άλλες εταιρίες δεν υπάρχουν) Για χάλια κάμερα στα Smartphone της Sony Σήμερα ξύπνησα με καλή διάθεση... χτες έδωσα φωτογραφίες από ένα παλιό κινητό, δεν νομίζω να αμφιβάλει κανείς ότι είναι πάρα πολύ καλές, άριστη ποιότητα. Περιμένω και από εσας φωτογραφίες από κινητά ίδιας κατηγορίας με το Xperia P (μην μου βγάλετε καμία με το iPhone 5s και μου πουλήσετε μούρη, παίξτε τίμια...) Συμβουλή: ανεβάστε τις φωτογραφίες στο Dropbox για να μην υποστούν συμπίεση και να μπορεί ο καθένας να τις κατεβάσει ώστε να τις δει καλύτερα στον υπολογιστή του.
Architekt Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Χαλαρωστε παιδια, και το Νοτε 3 και το S4 αλλα και το 1020 εχουν αισθητηρα καμερας της Sony!!! Τα Samsung κιολας εχουν τα οπτικα της Sony... Οσον αφορα Nikon-Canon, προφανως η Νικον ειναι η κορυφαια, αλλα και αυτη στα περισσοτερα μοντελα αισθητηρες της Sony χρησιμοποιει... Η Canon εχει τους δικους της... Δεν εχω Sony και ψηνομαι να παρω, αλλα οσον αφορα της φωτογραφια, η Sony εχει τους καλυτερους αισθητηρες και αυτο το ξερουν ολοι οι κατασκευαστες...
Lemuria Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Η sony πορε δεν εφτιαχνε αισθητηρες σοβαρους. Βελτιωθηκε με την αγορα της konica minolta...για μενα ειναι μια υπερεκτιμημενη ποα εταιρεια...
gdriver Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 το xperia mini που είχα κάποτε μπορώ να πω πως έβγαζε κορυφαίες φωτογραφίες. ήμουν πολύ ευχαριστημένος. γενικώς το κινητό αυτό το λάτρεψα. δυστυχώς χάλασε στα 2 χρόνια πάνω. τώρα πια στην κορυφή είναι μόνη της η nikon. στις επαγγελματικές κατηγορίες πάντα.όπως υπόθηκε παραπάνω μόνο μετά την εξαγορά της konica minolta άλλαξε κατηγορία η sony.
pekorin Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Το Ζ1 mini όπως δείχνουν οι εξελίξεις θα γράψει ιστορία . Είναι ένα κινητό με τέλεια χαρακτηριστικά αλλά και σε ιδανικό μέγεθος .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα