Leo360 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Οι φήμες περί αποκάλυψης της επόμενης ναυαρχίδας της Sony στη CES διαψεύστηκαν, με την έκθεση να κλείνει χωρίς κάποια αντίστοιχη ανακοίνωση αλλά με το Sony Xperia Z1 Compact. Τώρα, νέες φήμες θέλουν την εταιρεία να αποκαλύπτει τόσο το επόμενό της high-end smartphone όσο και τη ναυαρχίδα της στα tablets στη MWC.Σύμφωνα λοιπόν με το γνωστό λογαριασμό @evleaks στο Twitter, η Sony ετοιμάζει τα Sirius και Castor για αποκάλυψη στη Βαρκελώνη τον επόμενο μήνα. Το Sirius πρόκειται για την επόμενη ναυαρχίδα στα smartphones της εταιρείας, με την πηγή να κάνει λόγο για οθόνη 5.2 ιντσών, MSM8974AB SoC και αποκλειστική κυκλοφορία στις Ηνωμένες Πολιτείες από το δίκτυο Verizon. Σύμφωνα με άλλες πηγές, η οθόνη θα είναι ανάλυσης 2560x1440p, ενώ στα τεχνικά χαρακτηριστικά προστίθενται η κάμερα G Lens των 20.7MP (όπως είδαμε και στο Xperia Z1), 3GB μνήμης RAM αλλά και η μπαταρία των 3.500mAh. Όσον αφορά το Castor, πρόκειται για το διάδοχο του Xperia Tablet Z, για το οποίο η πηγή αναφέρει μόνο το ότι θα φοράει το MSM8974AB SoC και θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, 4G/WiFi και WiFi-Only. Το ενδιαφέρον είναι το chipset των δύο μοντέλων, αφού πρόκειται για μία παραλλαγή του ήδη γνωστού Snapdragon 800 του οποίου οι CPU και GPU μπορούν να χρονιστούν σε ανώτερα επίπεδα από ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα (2.2GHz στο LG G2). Πάντως, μη ξεχνάμε ότι ήδη έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που είδαμε πρώτη φορά το Xperia Tablet Z, οπότε είναι αρκετά λογικό να δούμε το διάδοχο του στη MWC. Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες όσο πλησιάζουμε το Φεβρουάριο. Site: GSM Arena
SPANK Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Βλέπω μεχρι του χρόνου οι standar ίντσες να ειναι απο 5.5 και πανω και για την κάμερα 13mp το λιγότερο
Zandim Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 να δουμε ποτε θα σταματησει αυτη η μανια με τις ανουσια υψηλες αναλυσεις στις οθονες. οι αλλες εξελιξεις ειναι πιο ευπροσδεκτες.
sonyxp Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 να δουμε ποτε θα σταματησει αυτη η μανια με τις ανουσια υψηλες αναλυσεις στις οθονες. οι αλλες εξελιξεις ειναι πιο ευπροσδεκτες. Οπότε τι να την κάνουμε την 4Κ ανάλυση σε τηλεοράσεις? Έχουμε καταντήσει να λέμε "Σουπερ, πολύ καλή εξέλιξη" αν το βγάζει η αγαπημένη μας εταιρία και όταν το βγάλει μια ξένη να λέμε "Ανούσια πράγματα, αυτά μας μάραναν" Όσο για τις κάμερες των κινητών... 8Mpx πλεον θεωρείται Low, συμφωνώ ότι θα πρέπει κυρίως να φτιάξουν λίγο τους φακούς τους. ΥΓ: Το τελευταίο για τις άλλες εταιρίες, η Sony στα κινητά έχει κάνει πράγματα που άλλοι τα κάνουν με τις ψηφιακές τους μηχανές. 1
panagi0tisgr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 προσωπικά, εάν η Sony δεν φτιάξει την ποιότητα από τις κάμερες στα κινητά και δεν βάλει καλύτερες οθόνες δεν πρόκειται να ξαναπάρω. Δεν γίνεται το moto g και το Lumia 520 να έχουν καλύτερες οθόνες από τα μεσαία τις sony και τις ναυαρχίδες τις.
sonyxp Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 προσωπικά, εάν η Sony δεν φτιάξει την ποιότητα από τις κάμερες στα κινητά και δεν βάλει καλύτερες οθόνες δεν πρόκειται να ξαναπάρω. Δεν γίνεται το moto g και το Lumia 520 να έχουν καλύτερες οθόνες από τα μεσαία τις sony και τις ναυαρχίδες τις. Τα πιστεύεις αυτά που λες? μιλάς σε κάποιον που γνωρίζει από κινητά Sony, οπότε μόνο σαν αστείο μπορώ να το πάρω αυτό... με όλο τον σεβασμό! Αγαπητέ μου, αν μου πήρες κάνα Xperia Go στα 100ε και έχεις απαιτήσεις τότε μάλλον δεν θα έπρεπε... Τι μου λες τώρα! έχω Xperia P, την έχω συγκρίνει με αρκετά κινητά και έχω βγει κερδισμένος. μερικά κινητά είναι (iPhone 4, HTC One, Samsung S3 Mini και άλλα) (το S3 το κανονικό έχει καλύτερη κάμερα, το μινι όμως όχι) φαντάσου ότι το Xperia P έχει παλιώσει... τα νεα κινητά της Sony βγάζουν πολύ καλύτερες φωτο.... Βασικά αυτά που σου έγραψα πάνω είναι κάπως περιττά, όλος ο κόσμος ξέρει ότι η Sony βγάζει από τις καλύτερες κάμερες (όχι μόνο σε φωτογραφικές μηχανές & βιντεοκάμερες αλλά και σε smartphone). ΥΓ: Όσο για την οθόνη που λες... θα συμφωνήσω μόνο αν μιλάς για το Xperia GO (το είχε συγγενικό πρόσωπο και ήταν πατάτα, έκανε και 170ε τότε... που το Xperia U είχε καλύτερη οθόνη...) όσα άλλα έχω δει έχουν σουπερ οθόνη, το δικό μου έχει 280ppi και είναι πεντακάθαρη η οθόνη, να πλησιάζω για να δω κάποιο Pixel και να μην μπορώ... τόσο κορυφαία ποιότητα! Οπότε δεν ισχύει αυτό που είπες! 1
Nihilist Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Sony Xperia S τα είδα ολα με την άθλια φωτογραφική που ήταν και καλά το δυνατό του κομμάτι. Μακριά απο sony μάγκε όσο δελεαστικά πράγματα και αν βγάζει. Δεν ξέρεις απο που θα σου ρθει απο τα τραγικά χρώματα της οθόνης, απο το άθλιο ui της, απο το ανύπαρκτο και αγενεστατο προσωπικό της, η απο το service της-η περίφημη arvato-. Μακριά και αφήστε το κάθε fanboy να λέει ότι θελει. Η Sony μόνο σαν Sony Ericsson έβγαζε ωραία πράγματα στο θέμα των κινητών. 1
alexatreides Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Προς Zandim: αγαπητέ, εγώ δεν ξέρω πολλά αλλά νομίζω ότι αφού αποφάσισαν να βγάλουν 4Κ σε μαζική παραγωγή, θα πρέπει να τις πουλήσουν κατά εκατομμύρια αλλιώς δεν αποσβένουν τα έξοδα (ανάπτυξη και παραγωγή και διανομή). Μιχάλης. Sent from my iPhone using Insomnia
gdriver Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Οπότε τι να την κάνουμε την 4Κ ανάλυση σε τηλεοράσεις? Έχουμε καταντήσει να λέμε "Σουπερ, πολύ καλή εξέλιξη" αν το βγάζει η αγαπημένη μας εταιρία και όταν το βγάλει μια ξένη να λέμε "Ανούσια πράγματα, αυτά μας μάραναν" Όσο για τις κάμερες των κινητών... 8Mpx πλεον θεωρείται Low, συμφωνώ ότι θα πρέπει κυρίως να φτιάξουν λίγο τους φακούς τους. ΥΓ: Το τελευταίο για τις άλλες εταιρίες, η Sony στα κινητά έχει κάνει πράγματα που άλλοι τα κάνουν με τις ψηφιακές τους μηχανές. όσο θα πουλάνε τα megapixels δε βλέπω να καλλιτερεύουν τους φακούς και αισθητήρες, δυστυχώς. ένας λόγος ακόμη είναι και το ότι καθυστερούν τη συγχώνευση φωτογραφικών (εώς 200 ευρώ) και κινητών.
mohic4n Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Να δω κι εγω ποτε θα παρει αναβαθμιση το Xperia SP, ΜΠΑΣ και πιασω κανα σημα WiFi της προκοπης και βγαλω καμια φωτογραφια οντως 8mpxl.... (lol) 1
sonyxp Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δεν ξέρω τι να πω με αυτά που διαβάζω για άθλιες κάμερες και UI, μου έχει κάνει εντύπωση αυτό το ποστ γιατί ακούω πράγματα και μου φαίνονται κουφά γιατί έχω ψαχτεί με κάποια μοντέλα της Sony και έχω Sony. Μου φαίνονται κουφά γιατί έχω ασχοληθεί και έχω κάνει αρκετές δοκιμές με άλλα κινητά της ίδιας κατηγορίας και ίσος και με καλύτερα από το δικό μου σε specifications. Σχεδόν σε όλα της ίδιας κατηγορίας είχα καλύτερο αποτέλεσμα. Υπενθυμίζω... η Sony είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον χώρο της εικόνας, πως τα λέτε αυτά που λέτε? Στείλτε μου παρακαλώ φωτογραφίες όσοι λέτε ότι βγάζει άθλιες φωτογραφίες, πραγματικά θέλω να τις δω!
MavroManitari Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Έχουμε καταντήσει να λέμε "Σουπερ, πολύ καλή εξέλιξη" αν το βγάζει η αγαπημένη μας εταιρία και όταν το βγάλει μια ξένη να λέμε "Ανούσια πράγματα, αυτά μας μάραναν" 1. Βλέπω ονοματάκι Sonyxp με profile SONNY 2. Βρε λες να σαι fanboy??? Μπααα.... 3. Άντε ας σε αντιμετωπίζουμε ως αντικειμενικό ώριμα σκεπτόμενο άτομο... Λοιπόν ΠΟΙΟΣ ακριβώς είπε "ουαο 4Κ 1440p οθόνη στο κινητό μου τι ωραία που δεν μπορώ να δω τίποτα anyways" ώστε να είναι θέμα εταιρίας? η Sony στα κινητά έχει κάνει πράγματα που άλλοι τα κάνουν με τις ψηφιακές τους μηχανές. Like really?? Τι δηλαδή οτι πετάει αβέρτα megapixels χρόνια τώρα παραδίδοντας χείρηστης ποιότητας κινητά? Έκανε το πρώτο με 5MP κάμερα και αυτόματο πορτάκι κάμερας. ΤΟ ΠΟΡΤΑΚΙ ΚΟΛΛΑΓΕ. Εκανε το πρώτο με 8MP κάμερα. Εγώ και 3 φίλοι μου βρήκαμε οτι το μικρόφωνο δεν δούλευε μετά απο 3-5μήνες. Έκανε ημι-smart satio με τα 12MP και ήταν ο ΘΕΟΣ του κολλήματος. Οπότε άσε τους fanboyσμους γιατί η ποιότητα κατασκευής της Sony ΠΑΣΧΕΙ στα κινητά. Γενικά ως εταιρία είναι ενας κατασκευαστής που ξέρει να φτιάχνει mediocre προιόντα για όλες τις δουλειές. Πέρα από το PS4 σε κανέναν άλλο κλάδο δεν έχει ένα προιών που μπορεί να θεωρηθεί το κορυφάιο, είτε κάμερες-είτε ηχοσυστήματα- είτε οθόνες.
disqualified Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Να δω κι εγω ποτε θα παρει αναβαθμιση το Xperia SP, ΜΠΑΣ και πιασω κανα σημα WiFi της προκοπης και βγαλω καμια φωτογραφια οντως 8mpxl.... (lol) και να πάρει εγώ δε θα την εμπιστευόμουν
mrkokaney Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Sony Xperia S τα είδα ολα με την άθλια φωτογραφική που ήταν και καλά το δυνατό του κομμάτι. Μακριά απο sony μάγκε όσο δελεαστικά πράγματα και αν βγάζει. Δεν ξέρεις απο που θα σου ρθει απο τα τραγικά χρώματα της οθόνης, απο το άθλιο ui της, απο το ανύπαρκτο και αγενεστατο προσωπικό της, η απο το service της-η περίφημη arvato-. Μακριά και αφήστε το κάθε fanboy να λέει ότι θελει. Η Sony μόνο σαν Sony Ericsson έβγαζε ωραία πράγματα στο θέμα των κινητών. τι μακάβρια εικόνα έιναι αυτή ρε συ...εντάξει είπαμε να θυμόμαστε κάποιους ανθρώπους αλλά εσύ το μ@μησ3ς
sonyxp Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 πάω πάσο σε όλα! όχι δεν είμαι funboy, απλά ονόμασα έτσι το Account & έβαλα αυτό το logo γιατί μου αρέσει απίστευτα εμφανισιακά το Xperia P, φυσικά έχει και πολύ καλά χαρακτηριστικά. Νομίζω ότι πρέπει να το κάνω Signature αυτό για να μην το γράφω συνέχεια... ΥΓ1: πριν 2 μήνες είχα στο χέρι μου μια Lumix ενός φίλου η οποία κοστίζει γύρο στα 200ε (170ε). Φυσικά και έβγαζε καλύτερες φωτογραφίες από το κινητό μου αλλά έπασχε σε σχέση με άλλες μηχανές. Αυτό που θέλω να πω όμως είναι ότι η φωτογραφική αυτή δεν τα πήγαινε τόσο καλά σε κόντρα φως και σκοτάδι, το κινητό μου σε κόντρα φως έβγαζε κανονικά τον ουρανό ενώ η μηχανή-Lumix τον έβγαζε άσπρο. Επίσης στο σκοτάδι η Lumix δεν έβγαζε καν ενώ το κινητό μου έβγαζε, φυσικά είχε απίστευτο θόρυβο αλλά αυτό είναι λογικό για Smartphone. ΥΓ2: Θα μπορούσες να πεις ότι είσαι "fun boy" του Xperia P... και πάλι δεν νομίζω γιατί αν ήμουν δεν θα έλεγα κάτι για την κάρτα γραφικών πχ που είναι χάλια! @MauroManitari, θα σταθώ μόνο στα τελευταία που γράφεις γιατί προκαλούν... απλά δεν μπορώ να συμφωνήσω σε τίποτα φίλε μου! δεν μπορείς να λες ότι τα έχει πάει καλά μόνο με το ps4 και έχει αποτύχει στα άλλα. Σορρυ αλλά όλοι ξέρουν τι έχει κάνει η Sony στον χώρο της εικόνας (Φωτογραφικές μηχανές) και των Smartphone. Ούτε εσύ, ούτε εγώ αλλά ούτε και κανένας άλλος μπορεί να αμφισβητήσει το τι έχει κάνει η Sony. Λυπάμαι! δεν μπορώ να δεχτώ αυτό που λέτε για άθλιες κάμερες γιατί έχω κάποια εμπειρία και μιλάω. Τεσπα! ας το λήξουμε εδώ Α! να φανταστώ ότι είναι το 1ο ποστ Sony vs SomethingElse? γιατί συνήθως βλέπουμε άλλες εταιρίες να τρώγονται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα