Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Youtbe πρέπει να άλλαξε πρόσφατα, θυμάμαι ότι πριν κάτι μήνες είχα κάνει ένα Account το οποίο ξέχασα :P

Αυτήν την στιγμή έχω του αδερφού μου που το έφτιαξε παλιά που δεν ζήταγε κινητό, μου χρειάστηκε πρόσφατα για να δημοσιεύσω 1 βίντεο.

Δυστυχώς το Youtube είναι πολύ καλό και το αποδέχομαι, όπως και την μηχανή αναζήτησης. (πάλι καλά που δεν θέλει Account για να κάνεις αναζήτηση)

Για το Youtube μιλάω, στο Gmail δεν ξέρω αν θέλει κινητό... πάντως στο Google+ ήθελε.

Δεν χρησιμοποιώ Google+ αλλά χρειάστεικαι να κάνω ένα Account γιατί είχα μπει σε Site που "αγοράζεις" likes-views και το G+ ήταν κάτι γρήγορο για να κερδίσεις μονάδες σε αντίθεση με Youtoube views όπου για να πάρεις 10 πόντους πχ έπρεπε να δεις 15-30 δεύτερα από το βίντεο, στο Γ+ απλά πάταγες +1 και δεν περίμενες καθόλου.

Δημοσ.

Αμ το άλλο, που αν θέλεις να συνδεθείς στο gmail κάποιου άλλου από τον υπολογιστή σου, πρέπει να προσθέσεις τον ξένο λογαριασμό στον δικό σου, άσε δε την επιμονή του Google+ να θέλει να προβάλλει το πραγματικό σου όνομα...

Σημεία και τέρατα.

Δημοσ.

<p>Αμ το άλλο, που αν θέλεις να συνδεθείς στο gmail κάποιου άλλου από τον υπολογιστή σου, πρέπει να προσθέσεις τον ξένο λογαριασμό στον δικό σου, άσε δε την επιμονή του Google+ να θέλει να προβάλλει το πραγματικό σου όνομα...</p>

<p> </p>

<p>Σημεία και τέρατα.</p>

Συνδέσου σε ανώνυμη περιήγηση και το έλυσες απλά και γρήγορα το πρόβλημα με το λογαριασμό του άλλου.

Δημοσ.

Δινεις το κινητό σου στη Google και ειναι φακέλωμα.

Το ότι το κινητό σου το έχουν όλες οι εταιρίες προώθησης, τράπεζες, εταιρίες σταθερής τηλεφωνίας κλπ δεν σας πείραξε.

Ποτέ δεν θεώρησα το νούμερο μου προσωπικό δεδομένο. Έχω επαγγελματική κάρτα που την έχω δώσει σε 100δες άτομα αρα το νουμερο μου ειναι δημόσιο!

Απορώ πραγματικά. Τι φοβάστε, μη σας πάρει ο Larry Page τηλέφωνο για φάρσες;

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω την γα***μημένη λογική της, για να φτιάξεις ένα Google Account (Youtube) πλεον θέλει κινητό τηλέφωνο, και σαν να μην φτάνει αυτό δεν μπορείς να βάλεις ότι να ναι γιατί στέλνει τον κωδικό επιβεβαίωσης, πρέπει δηλαδή να δώσεις πραγματικό τηλέφωνο!!!

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ???

Προσωπικά μόνο την Αναζήτηση & to Υoutube χρησιμοποιώ από την Google, και το Youtube για να βλέπω και όχι να κάνω likes-subsribe και να ανεβάζω βιντεος (2 βίντεο έχω ανεβάσει μόνο).

Ούτε το Google+ τους χρησιμοποιώ, ούτε τις άλλες παπαριές που έχει (Documents, Gmail)

μα η google δεν αρνήθηκε ποτέ ότι φακελώνει οτι κινείτε το αντίθετο μαλιστα.......... βγαζει λεφτά από αυτό (κύρια πηγή εισόδων μην σου πω) και μάλιστα λέει ανοιχτά οτι δίνει πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα στης κρατικές (και μη) υπηρεσίες πχ cia, nsa κλπ

σου λέει αν δέχεσαι ξέρουν τα πάντα για σένα αν όχι δεν εχεις καμία υπηρεσία μου

Δημοσ.

στην ουσία είναι σαν ένας τηλεφωνικος κατάλογος για email. Θα διευκολύνει και τα spam ή οποιαδηποτε άλλη κακόβουλη ενέργεια; πιθανον κατα πολυ

Δημοσ.

Πολύ μεγάλη καφρίλα από μέρους της google. Δεν είναι δυνατόν να μπορεί να σου στέλνει mail ο καθένας και να πρέπει να απενεργοποιήσεις τη συγκεκριμένη δυνατότητα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...