Dimlaz Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Γειας παιδια. Ειχα σημερα ενα ατυχημα με το κινητο μου (iphone 5) και πιθανοτατα δεν θα ξαναλειτουργησει. Ημουν ευχαριστημενος απο την apple αν εξαιρεσεις την διαρκεια της μπαταριας και την καμερα ιδιαιτερα την νυχτα. Τωρα σκεφτομαι να παω προς android. Ειμαι αναμεσα στο s4 το g2 και το note 3 ( με ψιλοχαλαει βεβαια η ΤΟΣΟ μεγαλη οθονη) και σε οτι αλλο μου προτεινετε. Εγω θελω το κινητο για σερβαρισμα καμια ταινιουλα φωτογραφιες και τετοια. Ποια ειναι η γνωμη σας;; Ευχαριστω εκ των προτερων
spyros__ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Note 3 ή υπομονη μεχρι απριλιο που θα βγει το S5.
stamatinho Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Note 3 φυσικα.Αν εισαι πολυ της φωτογραφικης πρεπει να ξερεις οτι εχει εξαιρετικη καμερα το note αλλα υπαρχουν και αλλα με πολυ καλυτερη πχ lumia 1020 41mp!Σε θεμα hardware παντως ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
stamatinho Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 <p>δεν μ αρεσει λογω της οθονης</p> Πιο? Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
Dimlaz Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 το νοτε 3. Ειναι μεγαλη για τα γουστα μου
stamatinho Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 το νοτε 3. Ειναι μεγαλη για τα γουστα μου G2 αγορασε αν δεν εχεις προβλημα με τη καρτα μνημης.Αλλιως S4Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
Millennium Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μόνο Android σκέφτεσαι; Υπάρχουν και λύσις σε Windows Phone όπως ειπώθηκε.
NiaUuu Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Συμφωνώ με stamatinho Είμαι android καραφαν οπότε θα σου πώ οτι κάνεις πολυ καλά που πας για android.. Note 3 είναι οτι καλύτερο κυκλοφορεί αφού σε χαλάει η Οθόνη Πήγαινε σε Lg G2 optimus το οποιο ειναι λιγο καλυτερο απο το s4 αλλά δεν παίρνει κάρτα μνημης κι έχει κι αυτα τα σπαστικα (για μενα) touch buttons που απ'οσο έχω ψάξει δεν υπάρχει τρόπος να αλλάξουν Αμέσως μετά παει το s4
PETERANOS Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μετά από iPhone5 σε βλέπω για κανένα htc one mini.....
tombraider Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 lg nexus 5 16gb/32gb (το 32αρι οπου να ναι βγαινει) htc one sony xperia Z1 Honami
stamatinho Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 <p>S4 σαπίλα απλά! Τα άλλα οκ...</p> Το ειδαμε κ αυτο Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
Razor_7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Το ειδαμε κ αυτο Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App Όσοι το ΄χαν καταλαβαίνουν τι λέω. Για τους άλλους που απλά βλέπουν σπέκς στο gsm και γουστάρουν ας τα βγάλουν μια φωτοκόπια και κορνίζα στο δωμάτιο... Και μπορεί το "σαπίλα" να 'ναι υπερβολή αλλά αναλόγως των χρημάτων που δίνεις και των επιλογών που 'χεις είναι ο ορισμός του overpriced (μετά το μήλο οκ) Από Samsung μόνο note 2 και 3 θα σκεφτόμουν αν ποτέ πήγαινα σε fapblet κατηγορία. Όλα τα άλλα είναι απλά να 'χαμε να λέγαμε. [αναμένω την κάθοδο των μυρίων fanboyάδων]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα