Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειας παιδια. Ειχα σημερα ενα ατυχημα με το κινητο μου (iphone 5) και πιθανοτατα δεν θα ξαναλειτουργησει. Ημουν ευχαριστημενος απο την apple αν εξαιρεσεις την διαρκεια της μπαταριας και την καμερα ιδιαιτερα την νυχτα. Τωρα σκεφτομαι να παω προς android. Ειμαι αναμεσα στο s4 το g2 και το note 3 ( με ψιλοχαλαει βεβαια η ΤΟΣΟ μεγαλη οθονη) και σε οτι αλλο μου προτεινετε. Εγω θελω το κινητο για σερβαρισμα καμια ταινιουλα φωτογραφιες και τετοια. Ποια ειναι η γνωμη σας;; Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Note 3 φυσικα.Αν εισαι πολυ της φωτογραφικης πρεπει να ξερεις οτι εχει εξαιρετικη καμερα το note αλλα υπαρχουν και αλλα με πολυ καλυτερη πχ lumia 1020 41mp!Σε θεμα hardware παντως ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

το νοτε 3. Ειναι μεγαλη για τα γουστα μου

G2 αγορασε αν δεν εχεις προβλημα με τη καρτα μνημης.Αλλιως S4Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
Δημοσ.

Συμφωνώ με stamatinho

Είμαι android καραφαν οπότε θα σου πώ οτι κάνεις πολυ καλά που πας για android..

Note 3 είναι οτι καλύτερο κυκλοφορεί

αφού σε χαλάει η Οθόνη

Πήγαινε σε Lg G2 optimus

το οποιο ειναι λιγο καλυτερο απο το s4

αλλά δεν παίρνει κάρτα μνημης κι έχει κι αυτα τα σπαστικα (για μενα) touch buttons

που απ'οσο έχω ψάξει δεν υπάρχει τρόπος να αλλάξουν

Αμέσως μετά παει το s4

Δημοσ.

Το ειδαμε κ αυτο

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Όσοι το ΄χαν καταλαβαίνουν τι λέω. Για τους άλλους που απλά βλέπουν σπέκς στο gsm και γουστάρουν ας τα βγάλουν μια φωτοκόπια και κορνίζα στο δωμάτιο... Και μπορεί το "σαπίλα" να 'ναι υπερβολή αλλά αναλόγως των χρημάτων που δίνεις και των επιλογών που 'χεις είναι ο ορισμός του overpriced (μετά το μήλο οκ)

Από Samsung μόνο note 2 και 3 θα σκεφτόμουν αν ποτέ πήγαινα σε fapblet κατηγορία.

Όλα τα άλλα είναι απλά να 'χαμε να λέγαμε.

[αναμένω την κάθοδο των μυρίων fanboyάδων]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...