VasKag Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 επειδη πρωτη φορα το βλεπω, τι θελει να πει εδω ο ποιητης? Πηγή: Visionstudio
tombraider Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Αυτη η μητρικη που διαλεξες ειναι για πολυ καλο oc με το οποιο δεν θα ασχοληθεις καθολου οπως ειπες και ενω χωραει η 280x δεν υπαρχει λογος να πας σε αλλη καρτα..Παντως τα αντιθετα κανεις απο αυτα που ισχυριστηκες στην αρχη οτι θελεις να κανεις..οπως και να χει καλοριζικα να ειναι οτι και να παρεις. εχω την ιδια μητρική χωρίς να έχω κανει o/c ή να σκοπεύω να κάνω συντομα!! συμφωνω μαζί σου οτι ειναι κατα κάποιο τρόπο "περιττή"..το μονο που θα πω, πως ειναι απιστευτα ομορφη και αμα του αρεσει και χωραει και στο budget του δεν βλεπω γιατι να μην την παρει..εκτος αν προτιμαει να ριξει τα $$ της διαφορας αλλου! καλοριζικα και απο μενα!!
ri3per Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μια χαρά σύνθεση σου κάνε ο zak3 πιο πάνω. Δεν λεω, η συνθεση ειναι σουπερ, το θεμα ειναι οτι θα θελα τον 8350 μιας και δεν προκειται να τον υπερχρονισω και θελω να με παει καποια χρονια και ψαχνω μια μητρικη να εχει καλη συνεργαστια με τον επεξεργαστη! Παιδια συγνωμη αν γινομαι κουραστικος, γι αυτο αλλωστε ζητησα την βοηθεια-γνωμη-γνωση σας, εχω μεινει αρκετα πισω σε οτι εχει να κανει με τους υπολογιστες μιας και δεν παιζουν λεφτα και τωρα που εχω μερικα θελω οτι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα!
trujillo2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 απο κανεναν σχεδον δεν περισσευουν . εγω εχω σοκετ 775 και μου εχουν σπασει τα νευρα στα παιχνιδια κυριως αλλα μπικικινια για αναβαθμιση δεν υπαρχουν.....λοιπον δεν υπαρχει λογος για τετοια ακριβη μητρικη . τα κομματια του zak3 ειναι πολυ καλα . αγορασε τα αφοβα και θα εισαι μια χαρα στις δουλειες σου
Millennium Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Πάνω στη σύνθεση του zak ή θα κόψεις από ram ή από κάρτα αν και ο 8320 στα 136€ είναι κορυφαίο vfm.
ri3per Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Τελικα παιδια θα σας ακουσω και θα ακολουθησω την συνθεση του Zak! Σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας ηταν πολυτιμη βοηθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα