geioannou Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 και εξηγώ καλυτερα. με το παλιο λειτουργικο καποιες φορες ειχα το εξης προβλημα, πολλες φορες εσβηνε η οθονη αλλα μιας και ειχε τα θεματακια της και η οθονη πιστευα οτι εφταιγε αυτο. αποφασισα να βαλω τα windows 8. τωρα μου κανει το εξης, εγκαθυστω το λειτουργικο μεε επιτυχια και μετα απο λιγο, μετα απο τα πρωτες ενημερωσεις ξανακανει τα ιδια, σβυνει η οθονη δηλαδη και δεν την ξαναβλεπω ποτε. - στο reboot το BIOS το βλεπω παντα. - μολις παει να ανεβει το λειτουργικο γαινεται σας να μην υπαρχει συνδεδεμενη οθονη. - μολις κανω της πρωτες ενημερωσεις - οπως ειπα- τα κακαρωνει - μολις περασα ΜΟΝΟ τους τελευταιους drivers της καρτας γραφικων σε νεα καθαρη εγκατασταση, μολις περνουσε τα κακαρωσε και εκει. αυτο που μενει να κανω ειναι μολις ανεβει το λειτουργικο απο νεα εγκατασταση να ΜΗΝ περασω drivers και να δω μεχρι που μπορει να φτασει. να προσθεσω επισης οτι ετσι και βαλω εξωτερικη καρτα γραφίκων το μηχανημα λειτουργει κανονικα. εχει κανεις καμια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει ??? η μητρικη ειναι η παρακατω https://www.asus.com/Motherboards/P5QLCM/#specifications
Ziant Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Έτσι όπως τα λες είναι θέμα driver της onboard, πάτα f8 και μπες με safe mode, βγάλε όμως την κάρτα γραφικών γιατι μπορεί να κάνει ποστ με την onboard και μετά να κλείνει (είναι θεμα ρύθμισης απο το bios).
geioannou Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 κατσε γιατι με μπερδεψες - να μπω μεσω safe mode για να κανω τι ?? - για την εξωτερικη μου λες να την βγαλω για να μην μπερδευεται με την onboard ?
Ziant Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 safe mode = no drivers = unistall τους drivers που δεν θελεις = το pc μπαινει στα windows. Στο bios υπάρχουν επιλογές για την onboard, ανάλογα την επιλογή, οταν στο pc υπαρχει καρτα γραφικων (εξωτερικη), κλείνει η onboard, και δουλευει μόνο η κάρτα γραφικών, υπαρχει επιλογή να δουλευουν και οι 2 ταυτοχρονα, υπαρχει επιλογή ποια θα κάνει πρώτη ποστ. Για να μην έχεις τετοια προβλήματα, βγαλε την κάρτα γραφικών, αφού το pc το δουλευεις μόνο με την onboard.Οταν δεν βρει κάρτα γραφικών, αναγκαστικά μπουτάρει με την onboard.
geioannou Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Ομολογώ ότι αυτό με τις επιλογές του bios για την ταυτόχρονη χρήση onboard & εξωτερικής δεν ήξερα. Πολύ ενδιαφέρον μιας και θα το είχα κάνει χρήση εάν ήξερα. Δεν θυμάμαι όμως ποτέ να έχω δει κάτι τέτοιο σε μενού μητρικής. Δεν ξέρω δηλαδή πως να το αναγνωρίσω. Θα το δω όμως σύντομα και βλεπουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα