Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιλάμε για τρελό. Χρησιμοποιώ iPhone 5, iOS 7. Έχει παρα πολλές εφαρμογές - παιχνίδια στο App Store και για να μάθεις να τήν χειρίζεσαι θέλει αρκετές ώρες εξικοίωσης.Παρακάτω παραθέτω και ένα video απο

(όχι δικό μου) Είναι καταπληκτικό gadget - game!!!!
Δημοσ.

Μιλάμε για τρελό. Χρησιμοποιώ iPhone 5, iOS 7. Έχει παρα πολλές εφαρμογές - παιχνίδια στο App Store και για να μάθεις να τήν χειρίζεσαι θέλει αρκετές ώρες εξικοίωσης.Παρακάτω παραθέτω και ένα video απο

(όχι δικό μου) Είναι καταπληκτικό gadget - game!!!!

οντως πολυ γ@ματο !ποσο σου βγηκε ? απο ebay amazon?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οντως πολυ γ@ματο !ποσο σου βγηκε ? απο ebay amazon?

Απο Ελλάδα. Μπες στο Skroutz.gr και ψαξε Orbotix Sphero!!!

Επεξ/σία από stef090977
Δημοσ.

2Χ πιο γρηγορη , 3Χ πιο φωτεινή και πιο εξυπνη απο ποτέ

γαματο και ακριβο gadget ομως...δεν δινεις ευκολα τοσα..κ η πλακα ειναι οτι ακομα και στο ebay κανει οσο εδω...

και οσα bids γινονται στα 50-60 ευρω δεν στελνουν ελλαδα...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

κατι τετοια βιντεο ειναι αρκετα να θυμηθεις ποσο πισω ειμαστε στην ελλαδα ! τετοια gadget αμερικη τα αγοραζουν σαν ενα απλο burger..αγορες ρουτίνας..

• 1 μήνα μετά...
  • Super Moderators
Δημοσ.

Την πέτυχα στο applestore του Λονδίνου και δεν αντιστάθηκα... Όχι πως είναι κάτι με το οποίο θα κολλήσεις, αλλά σαν λειτουργία κλπ είναι εντυπωσιακή κατασκευή. Και είναι και η version που είναι διάφανη ώστε να βλέπεις τον εσωτερικό μηχανισμό κλπ. :)

post-40751-100070_thumb.jpg

post-40751-0-13933100-1394722419_thumb.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Την πέτυχα στο applestore του Λονδίνου και δεν αντιστάθηκα... Όχι πως είναι κάτι με το οποίο θα κολλήσεις, αλλά σαν λειτουργία κλπ είναι εντυπωσιακή κατασκευή. Και είναι και η version που είναι διάφανη ώστε να βλέπεις τον εσωτερικό μηχανισμό κλπ. :)

Πω μας τρέλανες τώρα ! Πόσο περίπου βγήκε ? Όσο όλες οι υπόλοιπες ? Εχω μαζεμενες giftscards στο amazon  αν είναι νε εξαργυρώσω σε ενα τετοιο gadget να πιάσουν τόπο !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...