gpolic Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Στους 46 βαθμους και εχει 3600 στροφες.. ειναι λιγο περιεργο. Το κουτι λεει οτι εχει εναν ανεμιστηρα 80μμ αλλα δεν το βλεπω στο h.w monitor. Αυτος δουλευει κανονικα ? Στο δικο μου εχω αλλαξει ψυκτρα... αλλα και παλι εκανε λιγο θορυβο. Μετα αλλαξα το προφιλ του ανεμιστηρα και το εβαλα "Silent" Οποτε για δοκιμασε και αυτο μηπως καλυτερεψει
jon_pallis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Στους 46 βαθμους και εχει 3600 στροφες.. ειναι λιγο περιεργο. Το κουτι λεει οτι εχει εναν ανεμιστηρα 80μμ αλλα δεν το βλεπω στο h.w monitor. Αυτος δουλευει κανονικα ? Στο δικο μου εχω αλλαξει ψυκτρα... αλλα και παλι εκανε λιγο θορυβο. Μετα αλλαξα το προφιλ του ανεμιστηρα και το εβαλα "Silent" Οποτε για δοκιμασε και αυτο μηπως καλυτερεψει Το κουτιού δουλεύει κανονικά. Θα δοκιμάσω με υδρόψυξη φίλου να δω πως θα πάει και μετά βλέπω τι θα αγοράσω. Συνεχίστε ωστόσο τις προτάσεις.....
Thanos1972 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 η προτασεις ειναι να μην δοκιμασεις καν με την υδροψυξη εκτος και εαν στην δινει τζαμπα. 2
L0rd Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 το ανεμιστηρακι στο κουτι του ειναι με Molex οποτε δεν υποστηριζει HWM.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα