Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Σχετικά πρόσφατα έστησα ένα budget gaming pc μέσα σε HTPC Case (αυτό) με τον FX-6300 της AMD

Δυστυχώς, έχω απογοητευτεί πλήρως από τα επίπεδα θορύβου και δεδομένου ότι μπορώ να παίζω ΜΟΝΟ βράδυ κάτι πρέπει να κάνω για να μην ξυπνάω τα παιδιά μου !  :mad:

Άλλοι προτείνουν υδρόψυξη ενώ άλλοι καλύτερη ψύκτρα και fan.

Δεν σκέφτομαι αυτή τη στιγμή το overclocking

Ideas?

Δημοσ.

Δεν γίνεται να κανει τόσο πολύ θορυβο, βαλε το hwmonitor να δεις την θερμοκρασια, ανεβασε και κανένα βιντεάκι να το ακούσουμε.

Σταμάτησε ένα ένα τα ανεμιστηράκια να δεις ποιο κάνει θόρυβο.

Δημοσ.

Οι περισσοτεροι coolers επεξεργαστων ειτε intel ειτε amd ειναι πολυ χαμηλου επιπεδου, για αυτο κατα 98% των περιπτωσεων ολοι αγοραζουμε αλλους.Οχι απαραιτητα ακριβους.

• Like 1
Δημοσ.

Σχετικά πρόσφατα έστησα ένα budget gaming pc μέσα σε HTPC Case

+1 στον benign ομως θα προτεινα καταρχην να ανοιξεις το case και με πιεστικο αερα να κανεις ενα καλο καθαρισμα

Δημοσ.

Καλημέρα,

Σχετικά πρόσφατα έστησα ένα budget gaming pc μέσα σε HTPC Case (αυτό) με τον FX-6300 της AMD

Δυστυχώς, έχω απογοητευτεί πλήρως από τα επίπεδα θορύβου και δεδομένου ότι μπορώ να παίζω ΜΟΝΟ βράδυ κάτι πρέπει να κάνω για να μην ξυπνάω τα παιδιά μου !  :mad:

Άλλοι προτείνουν υδρόψυξη ενώ άλλοι καλύτερη ψύκτρα και fan.

Δεν σκέφτομαι αυτή τη στιγμή το overclocking

Ideas?

Καλα ποιος..εξυπνος προτεινει υδροψυξη σε HTPC και επεξεργαστη 100ευρω? :P

Δημοσ.

+1 στον benign ομως θα προτεινα καταρχην να ανοιξεις το case και με πιεστικο αερα να κανεις ενα καλο καθαρισμα

Ε ναι αλλα και εσυ προτεινεις καθαρισμα σε καινουργιο κουτι παραπανω που ειναι λιγο ακυρο :P

Δημοσ.

Αν ειναι η ψυχτρα του CPU, εχω μια αρκετα καλη προς πωληση. Ειναι ιδανικη για HTPC.  Την δουλεψα για 1 εβδομαδα και οπως καταλαβενεις ειναι σαν καινουργια στο κουτι της.

Ειναι η Scythe SCSK-1100 Shuriken Rev. B

http://www.scythe-usa.com/product/cpu/043/scsk1000_detail.html

Αν θελεις εχω και μια ακομα που ειναι και αυτη τελεια για HTPC  αλλα ειναι δουλεμενη για κανενα χρονο.

http://www.scythe-usa.com/product/cpu/120/scbsk2000_index.html

Εχω και 2 πολυ ησυχα ανεμιστηρια τα οποια λειτουργησαν κανα 6 μηνο. Ενα ειναι 12αρι και το αλλο 8αρι. Αυτα τα 2 ειναι της Coolink.

Αν ενδιαφερεσαι στειλε μου μηνυμα.

Δημοσ.

Μπορεί να μην πατάει καλά η ψύκτρα και να έχει μεγάλη θερμοκράσια και το fan να δουλευει τέρμα, τσέκαρε πρώτα.

Δημοσ.

Θα τσεκάρω και θα τρέξω και τα προγράμματα που μου προτείνετε για να δω και θα επιστρέψω με νέα. Σε κάθε περίπτωση τι ψυκτρα να προτιμήσω ώστε να ψύχει όσο χρειάζεται και να είναι σχετικά αθόρυβο το ανεμιστηράκι?

Ανέβασα δύο test από το hwmonitor το ένα τρέχοντας MK και το άλλο Tomb Raider για να μην πω τί γίνετε όταν τρέχω κάτι πιο νέο.

mortalkombat.txt

tombraider.txt

Δημοσ.

Το εχουμε πει απειρες φορες,σε απειρα θεματα πως οι AMD με μαμα ψυξη κανουν ΘΟΡΥΒΟ.Με 25-30 ευρω καθαρισες.

ΕΚΤΟΣ βεβαια αν δν εχει κουμπωθει καλα,ή γενικοτερα εχει γινει καποιο λαθος.Αλλα κατα γενικη ομολογια εχουν θεμα στον θορυβο.

Ε ναι αλλα και εσυ προτεινεις καθαρισμα σε καινουργιο κουτι παραπανω που ειναι λιγο ακυρο :P

+1

Δημοσ.

Το εχουμε πει απειρες φορες,σε απειρα θεματα πως οι AMD με μαμα ψυξη κανουν ΘΟΡΥΒΟ.Με 25-30 ευρω καθαρισες.

ΕΚΤΟΣ βεβαια αν δν εχει κουμπωθει καλα,ή γενικοτερα εχει γινει καποιο λαθος.Αλλα κατα γενικη ομολογια εχουν θεμα στον θορυβο.

+1

Κάποια συγκεκριμένη ψύκτρα + ανεμιστηράκι που θα πρότεινες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...