Σαϊνόμπι Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 ωραια καταληγω σε αυτο..(αν και η καρτα ειναι μετρια αλλα λαπτοπ ειναι οκ) εχεις καποιο λινκ για ελληνικα αυτοκολλητα? Μπορεις να βρεις και αλλα, αλλα ενα ειναι αυτο εδω.
aristidis540 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 οκ αλλα αυτο βλεπω ειναι απο αμερικη ,θα ψαξω να δω να βρω απο ευρωπη καλυτερα. το θεμα με την μπαταρια που αναφερει ο φιλος με ενδιαφερει κι'εμενα ,εαν εχει καποιος λαπτοπ με 4 cell μπαταρια ας μας γραψει την αποψη του.
kreiz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Η εταιρεία στο site λέει μέχρι 4 ώρες. Απο reviews είδα να λένε γύρω στις 2.5-3 ώρες για αυτο το συγκεκριμενο μοντέλο.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Η εταιρεία στο site λέει μέχρι 4 ώρες. Απο reviews είδα να λένε γύρω στις 2.5-3 ώρες για αυτο το συγκεκριμενο μοντέλο. παντα ποικιλουν τα αποτελεσματα, αναλογως την χρηση (WiFi, Brightness etc.)
sattack Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 ευχαριστω τον topic starter για το λινκ του φυλλαδιου. Βεβαια εγω δεν προτιμησα τον lenovo - i5 - 8570m @ 500E αλλα τον Acer - i3 - 740m στα 420Ε... εκανα κανα μηνα να το πιασω στα χερια μου το acer. ωραιο ειναι στην εμφανιση, λεπτο, καλα φαινονται τα πλαστικα, η οθονη επισης φαινεται καλη, το SN δεν μπορεσα να βαλω στο site της Acer για να τσεκαρω εγγυηση... ποιος ξερει τι ταρζανιες εχει κανει το eshop... εβαλα win7, αφου παιδευτηκα με drivers που βρηκα απο το DRP13 και απο αυτους για τα win8 που εχει στο site της acer, μετα πηρα χαμπαρι οτι το cd που μου εδωσαν ειχε μεσα drivers για vista παντως τωρα ολα δουλευουν κανονικα, και με i3/740M επιασα 1824 στο 3dmark11 1280*720 σε ενα dell με i5/650m πιανω 2200κατι, οποτε καλα ειναι νομιζω. oσοι πηρατε καποιο απο τα lenovo, τι πιανετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα