Προς το περιεχόμενο

[Laptop] Lenovo G510/i5 4200M/4GB/HD 8570M 2gb/1TB/Free Dos 499€ @eshop.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το λαπτοπακι ειναι αυτο: http://www.e-shop.gr/offer.phtml?id=14010897mi1eb95p5vytmxfzuf

και η προσφορα ειναι απο το καινουργιο newsletter: http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-140108

Πιστευω ειναι πολυ καλη τιμουλα γιατι ειναι και ο i5 Haswell...εγω παιδες προσωπικα εκανα παραγγελια :)

• Like 1
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ας μη κάνουμε hijack το θέμα της προσφοράς γιατί ειναι καλή. Αν θες να γνώμες και συζήτηση περί του θέματος, άνοιξε καινούργιου θέμα. Μόνο η ακριβή σειρά της acer αξίζει αλλά και πάλι θα ήμουν σκεπτικός. 

• Like 2
Δημοσ.

γιατι? επειδη ειναι acer?

ελπιζω μονο να μην ειναι λαθος το 740m

μετριος επεξεργαστης (αργος εως ανεπαρκης για παιχνιδια και απαιτητικες εφαρμογες, bottleneck για την 740m), κακή εταιρία (acer με τιποτα), τραγικο καταστημα (e-shop)

καλη αντιπροταση ειναι αυτη που με παζαρι βγαινει στα 429 και με λειτουργικο και εγγυηση ελληνικης dell και οχι πιθανη παραεισαγωγη με εγγυηση eshop http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/129897-dell-inspiron-3521

• Like 2
Δημοσ.

γιατι? επειδη ειναι acer?

ελπιζω μονο να μην ειναι λαθος το 740m

Απο black friday deal amazon ειχα παρει ενα acer με ι3 και μου βγηκε σκυλι.

Ειχα προκαταληψη με την μαρκα, αλλα τωρα οχι.

Τον εχω απο τελη Νομβριου του 2012.

Δημοσ.

Εδώ και 9 χρονια έχουν περάσει 3 laptop acer.

και στα τρία απόλαυσα πολλά περισσότερα απο αυτα που πλήρωσαν αλλοι για τα ίδια χαρακτηριστικά λόγω ονόματος και μόνο.

Επίσης τίμια μηχανήματα και με το παραπάνω είναι τα lenovo.

• Like 2
Δημοσ.

Τι ακριβως συζηταμε δεν εχω καταλαβει. Ειστε της αποψης οτι η αξιοπιστια της Lenovo σε συνδυασμο με την  cpu και του 2πλασιου hdd του ενος μηχανηματος δεν αξιζει τα 80ε της διαφορας απο το acer? 

• Like 1
Δημοσ.

Τι ακριβως συζηταμε δεν εχω καταλαβει. Ειστε της αποψης οτι η αξιοπιστια της Lenovo σε συνδυασμο με την  cpu και του 2πλασιου hdd του ενος μηχανηματος δεν αξιζει τα 80ε της διαφορας απο το acer? 

δεν εχουν ολοι οι αγοραστες ιδιες προτεραιοτητες:

αν δε σε νοιαζει η καρτα γραφικων μπορει και να τα αξιζει.

αν σε νοιαζει, η 8570m δεν πιανει μια μπροστα στην 740m

διπλασιο δισκο?

αν καποιου ειναι το μοναδικο μηχανημα μπορει και να τον νοιαξει το 1Τ αντι για τα 500GB

καποιος αλλος μπορει να τον σουταρει και να βαλει SSD...

καποιος αλλος οπως εγω μπορει να εχει >20ΤΒ στο σταθερο...

cpu?

μπορει καποιος (1 στους 100?) να κανει και καμμια σοβαρη δουλεια.

οι υπολοιποι τι θα κανουμε? youtube και οffice, να τον κανω τι τον i5 αντι του i3?

η πιο απαιτητικη δουλεια που θα κανει καποιος ειναι στην τεραστια πλειοψηφια τα παιχνιδια, και εκει καλυτερα να μπουκωνει ο i3 την 740m παρα να μπουκωνει η 8570 τον i5

κατα τη δικη μου γνωμη σε ενα laptop για να υπολογισω αποδοση/τιμη, μετραει κυριως η ποιοτητα κατασκευης, η ποιοτητα της οθονης και η δυναμη της καρτας γραφικων.

γι αυτο βρισκω πολυ ενδιαφερουσα και την προταση του φιλου για το Dell 3521 απο τον κωτσοβολο.

τo σκεφτομαι λιγο πριν ακυρωσω το ενα και παραγγειλω το αλλο γιατι δεν ειμαι σιγουρος ποσο καλη ειναι η 7670 του Dell

σε καθε περιπτωση ειναι 3 καλες προσφορες λαπτοπ, αναλογα με τις προτεραιοτητες του καθενος.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω asus με τον συνδιασμο   Intel Core i3-3217U+ GT 740M και δεν σκαλωνει πουθενα ειτε αφορα βαρια αναπαραγωγη full hd υλικου(frame interpolation) ειτε αφορα gaming(αν κ δεν με πολυαπασχολει αυτος ο τομεας).Oπως τα λεει ο sattack,αναλογα τις αναγκες κανεις κ την αγορα.8570m επισης ουτε που την βλεπει την 740m

Παραπανω απο αξιοπρεπεστατο ειναι το acer στα 420E

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...