Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω κάτι Razer Tiamat 2.2 και μέχρι χτες το βράδυ δουλεύανε κανονικά Σήμερα μετά το Update που έκανε το pc,   το μικ δεν δουλεύει.Προσπάθησα να κάνω Επαναφορά την προηγούμενη έκδοση αλλά τα ίδια. Στην αρχή δεν Δούλευε τίποτα άλλα τον έφτιαξα τον ήχο. Μια βοήθεια;

Δημοσ.

μηπως ειναι Mute το μικροφωνο?τσεκαρε το στα sounds κτλ

Η μηπως εχει διαλεχτει καποια αλλη συσκευη εγγραφης αντι για το razer.

Δημοσ.

Τα Drivers είναι τα πιο πρόσφατα, λέτε να χάλασε; Εγώ πάντως εγγύηση έχω και θα μου τα αντικαταστήσουν άμα συνεχίσει το πρόβλημα δεν ξέρω τι θα κάνω.

Δημοσ.

Άμα έχεις εγγύηση πήγαινε τα να τα κοιτάξουν. Αν είναι φτηνά απλά πάρε άλλα. Δεν αξίζει να ασχολήσαι με εγγυήσεις για μικρόφωνα, ακουστικά και τέτοια. 

Δημοσ.

Τα Drivers είναι τα πιο πρόσφατα, λέτε να χάλασε; Εγώ πάντως εγγύηση έχω και θα μου τα αντικαταστήσουν άμα συνεχίσει το πρόβλημα δεν ξέρω τι θα κάνω.

δοκιμασε το σε κανα Pc φιλου η αλλο αν εχεις και αν δεν παιζεει τοτε πισω για ελεγχο κτλ.

Άμα έχεις εγγύηση πήγαινε τα να τα κοιτάξουν. Αν είναι φτηνά απλά πάρε άλλα. Δεν αξίζει να ασχολήσαι με εγγυήσεις για μικρόφωνα, ακουστικά και τέτοια. 

razer και φτηνα δεν υπαρχει.

Δημοσ.

δεν μου εχει χαλασει ποτε onboard καρτα ευτυχως.βεβαια ο φιλος μας θα το δει αυτο δοκιμαζοντας τα σε ενα αλλο pc για αρχη.να δει ετσι αν φταιει το headset η αν φταιει οτιδηποτε ειτε με καρτα ηχου ειτε με drivers

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...