Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,

Δυστυχως τις τελευταιες ημερες κατι δεν παει καλα με τα pc μου. Εκει λοιπον που λειτουργουσε μια χαρα το λαπτοπ μου, ξαφνικα εχτες που πηγα να το ανοιξω δεν ανοιγε καν και τι εννοω. Ενω αναβε το λαμπακι του power, και δουλευε το ανεμιστηρακι, το λαμπακι ου δισκου δεν ανεβε καθολου. Ειδα το thread με τα συχνα προβληματα και η λυση που δουλεψε ηταν να βγαλω τις ραμ. Τελικα φαινεται πως το 1 dim ειναι το προβληματικο γιατι χωρις αυτο το λαπτοπ ανοιγει κανονικα.

Και τωρα εχω 2 ερωτησεις. Η πρωτη ειναι εαν μπορω καπως να βεβαιωθω πως οντως εχει χαλασει ή οχι;

και η δευτερη εαν εχει εγγυηση...εχω αυτο την ραμ και λεει πως εχει Lifetime warranty. Σημερα πηρα τηλ το πλαισιο που πηρα το λαπτοπ και μου ειπαν πως αυτοι δεν το καλυπτουν γιατι εχει ληξει η εγγυηση του λαπτοπ και να επικοινωνησω με την Transcend αλλα δυστυχως δεν βρηκα καποιο  site ή τηλ. Μηπως γνωριζει κανεις κατι;

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

βαλε το dimm στην δευτερη θεση και δες αν ανοιγει το λαπτοπ.

Αν ανοιξει,το dimm δεν ειναι προβληματικο

ΑΛΛΑ σου εχει καει/χαλασει το slot στην μητρικη(εχω ξανασυναντησει τετοιο προβλημα)

Δημοσ.

Αν είχε καεί το slot μήπως θα ήταν πιο πιθανό απλώς να μην εύρισκε τη RAM;

Πάντως δες και πόσο κάνει η ραμ σου μην παλεύεις με εγγυήσεις και τελικά δεν βρεις και άκρη αν όντως είναι θέμα μητρικής.

Δημοσ.

Ας ονομασουμε τα slots 1 και 2. Οταν ηταν και τα 2 dim δεν ανοιγε το λαπτοπ, οταν αφησα μονο το dim που ηταν αρχικα στο slot 1 ανοιξε κανονικα, οταν ομως εβαλα το dim που ηταν αρχικα στο slot 2 στο slot 1 τοτε το λαπτοπ και παλι δεν ανοιγε. Γι'αυτο ειπα οτι μαλλον φταει το dim. Αυτο που δεν δοκιμασα ειναι να βαλω το dim που ηταν στο slot 1 στο slot 2 και να δω εαν θα ανοιξει και παλι.

Δημοσ.

ε τα εφαγε τα ψωμια της η ραμ τελος..αγορασε αλλη για να λειτουργει σωστα και ανετα το συστημα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...