Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά. Βλέπω κάποια βίντεο στο youtube και ενώ έχω το volume του youtube, του chrome και του υπολογιστή στο μέγιστο (100%) ο ήχος είναι ακόμα χαμηλός. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μου δίνει έξτρα volume, πχ να μπορώ να πάω στο 120% των windows?

Δημοσ.

Οχι, εκτος αν κατεβασεις το βιντεο και το παιξεις με καποιον αλλο player ο οποιος ανεβαζει το volume πανω απο 100%,πχ vlc μεχρι τις εκδοσεις 2.0.x ή κανει normalize στον ηχο καθως παιζει το βιντεο.

Δημοσ.

sorry για το hijack αλλά το παραπάνω μου θύμισε κάτι: 

«Όταν βλέπω νέα μέλη σε online κοινότητες (π.χ. forum τύπου myphone/adslgr), με 0 εώς 2 posts στο ιστορικό τους, να γράφουν για ένα πρόβλημα και να ζητάνε λύση, τείνω να τους κατατάσω αυτόματα σε κατηγορίες.

.....

30%: ρωτάει κάτι το οποίο δεν είναι εφικτό. "Πώς χακάρω έναν δορυφόρο για να παρακολουθώ μια φίλη μου;" Ξέρεις, δεν τίθεται θέμα ΑΝ γίνεται - τις λεπτομέρειες και γρήγορα.

......

Κάποιοι άλλοι ζητούν και δεύτερη γνώμη. "Μπορώ να βάλω μπαταρία από Nokia σε Ericsson;" "Όχι." "Καμιά άλλη ιδέα;" Αυτό το έχω πάθει in real life, ο μπάρμπας που έμενε από κάτω μας στην Θεσσαλονίκη με ρώτησε τον ΤΚ. Του απάντησα και μου λέει "καλά, θα πάω να ρωτήσω και τον ψιλικατζή της γειτονιάς". Και ύστερα σου λέει πως φταίει ο φονιάς... (Διονυσίου - μέγιστος γκουρού).»

Διονυσίου! Όντως ο μέγιστος γκουρού!!

Ολόκληρο το κείμενο εδώ. Περιττό να σας πω ότι μου άρεσε τόσο πολύ που από τότε παραμένει στους σελιδοδείκτες μου και σε πρώτη-πρώτη θέση!

Δημοσ.

Ενδιαφέρον το post σου αλλά βρήκα το παρακάτω πρόγραμμα που μου δουλεύει μια χαρά.

http://www.fxsound.com/dfx/index.php

Επίσης για όσους ψάχνονται να κάνουν το ίδιο και έχουν ηχεία της Realtek υπάρχει καποια ειδική ρύθμιση (παράδειγμα Link.png Site:

).

Ευχαριστώ για τις υποδείξεις πάντως...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...