toumpak33 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Παιδες μπορειτε να στειλετε καμια εφαρμογη που μπορει να βοηθησει στην εξεταστικη???
SpirosLouis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Αν εννοείς για να μπορέσεις να αντιγράψεις υπάρχει μια. Λέγετε ΚΑΤΣΕ ΔΙΑΒΑΣΕ 3
soteras Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Υπάρχει μια πολύ τέλεια εφαρμογή αλλά δυστυχώς δεν μπορείς να τη βρεις πουθενά γιατί είναι πολύ παλιά και έχει καταργηθεί πλέον. Το όνομα της είναι κάθομαι διαβάζω και παίρνω με την αξία μου το βαθμό μου χωρίς να ψάχνω τρόπο για να αντιγράψω και ότι άλλο. 1
SOADNICK Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Αν εννοείς για να μπορέσεις να αντιγράψεις υπάρχει μια. Λέγετε ΚΑΤΣΕ ΔΙΑΒΑΣΕ Δεν είναι καλή, crashάρει και freezάρει. Κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει (κυρίως με την οργάνωση) είναι το My Class Schedule Έχει αρκέτα και καλά features όπως πχ αύτοματη σίγαση/δόνηση όταν έχει μάθημα κτλπ Υ.Γ. Αυτό αν έχεις Αndroid, για WP και iOS δε ξέρω.
Pa0ki Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Ένας απλός pdf reader θα κάνει δουλειά, αρκεί να έχεις υλικό σε pdf να φορτώσεις το κινητό
SpirosLouis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δεν είναι καλή, crashάρει και freezάρει.... Να την έχει ανοίξει το 4% των φοιτητών; Και πολλά πρέπει να λέω.
Liverpool89 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Ενα κολπακι που κανανε μερικα αλανια στην σχολη που ημουν.. Ειχαν ενα iphone, περνουσαν σε pdf τις σημειωσεις.. Οταν γραφαμε ειχαν το κινητο διπλα, με τερμα χαμηλωμενη την φωτεινοτητα... Δεν καταλαβαιναν μια οι επιτηρητες... Εγω δεν μπορουσα να το κανω ημουν χεστης, αλλοι του δινανε να καταλαβει....
Xristaras12 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Οταν γραφαμε ειχαν το κινητο διπλα, με τερμα χαμηλωμενη την φωτεινοτητα... Δεν καταλαβαιναν μια οι επιτηρητες... για μλκες τους εχεις νομιζω. Απλα σας αφηνανε,χαλαρα. (φοιτητης ηλεκτρονικης τει αθηνας) 1
Demon Lord Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Ενα κολπακι που κανανε μερικα αλανια στην σχολη που ημουν.. Ειχαν ενα iphone, περνουσαν σε pdf τις σημειωσεις.. Οταν γραφαμε ειχαν το κινητο διπλα, με τερμα χαμηλωμενη την φωτεινοτητα... Δεν καταλαβαιναν μια οι επιτηρητες... Εγω δεν μπορουσα να το κανω ημουν χεστης, αλλοι του δινανε να καταλαβει.... Και τι είναι αυτό τώρα, εξυπνάδα; Σόρυ κιόλας δηλαδή... +1 στον Χριστάρα... (Φοιτητής μηχανικών πληροφορικής τει δυτικής Ελλάδος) Αν εγώ κάνω σκονάκια πχ. τους pointer στη C και χρειαστεί να κάνω ένα πρόγραμμα στη C, πως θα μπορώ να τους χρησιμοποιήσω σωστά αν δεν το έχω διαβάσει ποτέ; Καλά τα σκονάκια αλλά μέχρι το λύκειο. Μετά απλά δεν έχει νόημα, κοροϊδεύεις τον εαυτό σου με το να αντιγράφεις/κάνεις σκονάκια γιατί υποτίθεται πως γουστάρεις αυτό που σπουδάζεις. Εγώ επι 15 μέρες διάβαζα μοντέλα σχεδιασμού και ανάπτυξης λογισμικού γιατί το γουστάρω (όχι ότι μπορούσαν να γίνουν και σκονάκι όλα αυτά ) Δε θέλω να κάνω τον έξυπνο με αυτά που λέω απλά το θεωρώ εντελώς ανούσιο.
Liverpool89 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Ρε σεις ειπα εγω σε κανεναν κουλαρε ρε μαγκα , σου χω την λυση.... Ειπα τι κανανε οταν εγω ημουν φοιτητης.... Δεν ειπα ουτε να το κανεις, ουτε οτι ηταν γαματο.... Κατευθειαν να αρπαχτείτε... Καλα μυαλα και πτυχιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις