N3CR4 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Λοιπόν fellow insomniacs πρόκειται να αγοράσω για την κοπέλα μου ένα tablet. Θα πω τα βασικά και θα περιμένω τις πολύτιμες συμβουλές σας. Στο νου μου παίζουν 3 προτάσεις προς το παρών, τα 2 microsoft surface 2 (απλό και pro) και το ipad air. Το ζήτημα είναι ότι τα 2 surface έχουν χαοτική διαφορά μεταξύ τους. Το ένα αρχίζει στα 480€ πάνω κάτω και το pro στα 880€. H χρήση που βλέπω εγώ (εκείνη δε το παραδέχεται ) να προορίζεται είναι η αντικατάσταση του φορητού της υπολογιστή, αφού ήδη τα κάνει σχεδόν όλα από το iphone 4s. Το μόνο που κάνει από τον φορητό είναι το office. Για αυτό νομίζω ότι δεν θα πάω πάλι σε κάτι από apple μεριά. Καιρός είναι να ξεκολλήσει και εκείνη από ios ecosystem κυρίως λόγω των εφαρμογών. Δηλαδή θα χρειαστεί να εγκαταστήσει λόγω της δουλειάς της εφαρμογές όπως στον φορητό της. Δεν έχω ψαχτεί καθόλου στην μεριά του android. Συμβουλές ευπρόσδεκτες. Α! Και να πω και για το κόστος ότι δεν με πειράζει να είναι το ποσό (βάζω ταβάνι τα 1000€) αλλά θέλω να τα αξίζει μέχρι και την τελευταία δεκάρα. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2014 από N3CR4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Ένα Tablet δεν νομίζω πως μπορεί να αντικαταστήσει ποτέ ένα laptop/desktop. Με εξαίρεση κάποια laptop με Windows 8 και Touchscreen των οποίων η οθόνη περιστρέφεται επάνω από το physical keyboard και τα δουλεύεις σαν να ήταν tablet! Αυτά ΟΚ, και έχουν και κυριλέ hardware. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Λοιπόν fellow insomniacs πρόκειται να κάνω αγοράσω για την κοπέλα μου ένα tablet. Θα πω τα βασικά και θα περιμένω τις πολύτιμες συμβουλές σας. Στο νου μου παίζουν 3 προτάσεις προς το παρών, τα 2 microsoft surface 2 (απλό και pro) και το ipad air. Το ζήτημα είναι ότι τα 2 surface έχουν χαοτική διαφορά μεταξύ τους. Το ένα αρχίζει στα 480€ πάνω κάτω και το pro στα 880€. H χρήση που βλέπω εγώ (εκείνη δε το παραδέχεται ) να προορίζεται είναι η αντικατάσταση του φορητού της υπολογιστή, αφού ήδη τα κάνει σχεδόν όλα από το iphone 4s. Το μόνο που κάνει από τον φορητό είναι το office. Για αυτό νομίζω ότι δεν θα πάω πάλι σε κάτι από apple μεριά. Καιρός είναι να ξεκολλήσει και εκείνη από ios ecosystem κυρίως λόγω των εφαρμογών. Δηλαδή θα χρειαστεί να εγκαταστήσει λόγω της δουλειάς της εφαρμογές όπως στον φορητό της. Δεν έχω ψαχτεί καθόλου στην μεριά του android. Συμβουλές ευπρόσδεκτες. Α! Και να πω και για το κόστος ότι δεν με πειράζει να είναι το ποσό (βάζω ταβάνι τα 1000€) αλλά θέλω να τα αξίζει μέχρι και την τελευταία δεκάρα. http://www.insomnia.gr/topic/505195-asus-transformer-book-t100/ ...και αν κάνεις και λίγο υπομονή ακόμα: http://www.pcpro.co.uk/blogs/2014/01/06/lenovo-miix-2-review-first-look/ Α και ένα ωραίο μπουκέτο κόκκινα τριαντάφυλλα σε παίρνει να το πάρεις με τις τιμές που έχουν αυτά. Της MIcrosoft είναι υπερτιμημένα και εφόσον θα της χρειαστεί office δεν θα έλεγα ούτε το iPad Air. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Ρομαντικούρας ο mod 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N3CR4 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) @nikoskon: Σε ευχαριστώ για το άμεσο response σου. Και εγώ αυτής την άποψης είμαι. Απλά εκείνη δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει ποτέ το laptop για να παίξει π.χ., ούτε να το συνδέσει στην tv για να δει full HD ταινία. Τα θέλει όλα κάπου μαζεμένα (δεν έχει και πολλά αρχεία εδώ που τα λέμε, dropbox παίζει μόνο) και αυτό το κάπου με το tablet μπορεί να το παίρνει και στην δουλειά μαζί. Υπό αυτή την έννοια νομίζω θα τη βολέψει. http://www.insomnia.gr/topic/505195-asus-transformer-book-t100/ ...και αν κάνεις και λίγο υπομονή ακόμα: http://www.pcpro.co.uk/blogs/2014/01/06/lenovo-miix-2-review-first-look/ Α και ένα ωραίο μπουκέτο κόκκινα τριαντάφυλλα σε παίρνει να το πάρεις με τις τιμές που έχουν αυτά. Της MIcrosoft είναι υπερτιμημένα και εφόσον θα της χρειαστεί office δεν θα έλεγα ούτε το iPad Air. Το transformer φαίνεται υποσχόμενο. Φοβάμαι όμως τον Atom που φοράει... Το 2ο (όχι το 10, το 11inch) όμως που πρότεινες, που δεν αργεί και πολύ, Φεβρουάριο λέει από 'τι βλέπω φαίνεται να κάνει την δουλειά και με πολύ καλή τιμή. Και θα έχει και 3G optional κάτι που ήθελα και κανένα από τα 3 που πρότεινα δεν το έχει. ΥΓ: Επειδή με έχει φάει με το ipad θα της πάρω σίγουρα και ένα πακέτο τριαντάφυλλα για να γλιτώσω την μουρμούρα γιατί ipad δεν βλέπω να αγοράζω. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2014 από N3CR4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos555 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 ρε περίμενε και πάρε της asus http://www.youtube.com/watch?v=DjXlAY5NnOI με τον i5 και 1tb και με 120 ssd και ραμ 4gb στα 1600 και WINDOWS 8.1 άλλα και με android . η κοπέλα θα το πετάξει το 4s στα σκουπίδια με αυτό το εργαλείο και κάνει 600 ευρό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N3CR4 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 ρε περίμενε και πάρε της asus http://www.youtube.com/watch?v=DjXlAY5NnOI με τον i5 και 1tb και με 120 ssd και ραμ 4gb στα 1600 και WINDOWS 8.1 άλλα και με android . η κοπέλα θα το πετάξει το 4s στα σκουπίδια με αυτό το εργαλείο και κάνει 600 ευρό Δεν με χαλάει ούτε αυτό... Χμμ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos555 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) εγώ στην θέση σου θα της αγόραζα ένα με 70 ευρό και θα βάσταγα το asus για τον εαυτό μου Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2014 από tasos555 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N3CR4 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 λες ε; να το τσιμπήσω για την πάρτη μου; θα της στείλω μόνο λουλούδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) @nikoskon: Σε ευχαριστώ για το άμεσο response σου. Και εγώ αυτής την άποψης είμαι. Απλά εκείνη δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει ποτέ το laptop για να παίξει π.χ., ούτε να το συνδέσει στην tv για να δει full HD ταινία. Τα θέλει όλα κάπου μαζεμένα (δεν έχει και πολλά αρχεία εδώ που τα λέμε, dropbox παίζει μόνο) και αυτό το κάπου με το tablet μπορεί να το παίρνει και στην δουλειά μαζί. Υπό αυτή την έννοια νομίζω θα τη βολέψει. Το transformer φαίνεται υποσχόμενο. Φοβάμαι όμως τον Atom που φοράει... Το 2ο (όχι το 10, το 11inch) όμως που πρότεινες, που δεν αργεί και πολύ, Φεβρουάριο λέει από 'τι βλέπω φαίνεται να κάνει την δουλειά και με πολύ καλή τιμή. Και θα έχει και 3G optional κάτι που ήθελα και κανένα από τα 3 που πρότεινα δεν το έχει. ΥΓ: Επειδή με έχει φάει με το ipad θα της πάρω σίγουρα και ένα πακέτο τριαντάφυλλα για να γλιτώσω την μουρμούρα γιατί ipad δεν βλέπω να αγοράζω. Μια χαρα ειναι το ipad γι'αυτα που θελει και θα γλυτωσεις και την μουρμουρα(με τα τριανταφυλλα δεν νομιζω να τη σκαπουλαρεις )! Το κακο ειναι οτι εσυ θα ηθελες και κατι που να σ'αρεσει και να μπορεις να το χρησιμοποιεις και εσυ!Αλλα δυστυχως πολλες φορες δε γινεται να τα εχουμε ολα. Ή το κοριτσι χαρουμενο και ησυχο ή τη μουρμουρα με το tablet που γουσταρεις! Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2014 από ektor7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N3CR4 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά πριν προλάβω να της παρουσιάσω τις ταμπλέτες που συζητήθηκαν εδώ με αποστόμωσε με το εξής: "Δεν θέλω κουταμάρες, θα πάρω το ipad." Τώρα να τσακωθώ δεν ψήνομαι, να προσπαθήσω να την πείσω μάλλον δεν θα έχει αποτέλεσμα οπότε μαντέψτε: Θα το πάρει μόνη της. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alextrela172 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Οπως τα είπαν τα παιδιά απο πάνω. Με ενα iPad air θα ειναι υπέρ ευχαριστημένη. Αν ήταν για εσένα θα σου έλεγα το Surface Pro 2 με κλειστα ματια (10ημερο που το εχω και απολυτα ευχαριστημένος είμαι.) Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2014 από alextrela172 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 ipad air θελει ipad air της παίρνεις είτε έχει δίκιο είτε έχει άδικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alextrela172 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 ρε περίμενε και πάρε της asus http://www.youtube.com/watch?v=DjXlAY5NnOI με τον i5 και 1tb και με 120 ssd και ραμ 4gb στα 1600 και WINDOWS 8.1 άλλα και με android . η κοπέλα θα το πετάξει το 4s στα σκουπίδια με αυτό το εργαλείο και κάνει 600 ευρό Σε δολαρια εχει ανακοινωθεί η τιμη του εως τωρα και στα 600 δολαρια με i3.Σπάνια μην πω ποτε 600 δολαρια = 600 ευρω. Αλλα στα 2 κιλά tablet παει πολυ για 13αρι συνολικα με dock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Οπως τα είπαν τα παιδιά απο πάνω. Με ενα iPad air θα ειναι υπέρ ευχαριστημένη. Αν ήταν για εσένα θα σου έλεγα το Surface Pro 2 με κλειστα ματια (10ημερο που το εχω και απολυτα ευχαριστημένος είμαι.) Ασχετο:Το sf pro2 απο αυτονομια πως τα παει? Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2014 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα