geo7samos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Θα ηθελα την συβουλή σας σε ενα πρόβλημα που έχω μιας και δεν εχω και μεγάλη ιδέα απο δίκτυα ιντερνετ.εχω συνδεση ΟΤΕ μου εχουν δωσει ενα Ρούτερ αλλα το σήμα του wi-fi δεν ειναι καθόλου δυνατό.μπορώ να πω οτι εχω καλή ταχύτητα στο ιντερνετ αλλα πολλές φορές σε διπλανό δωμάτιο απο εκει π έχω το ρούτερ δεν πιάνει καλο σημα. Σκεφτομαι λοιπόν.να αγοράσω ενα καινύριο ρουτερ καλύτερο απο αυτά π δίνουν οι εταιρίες!αξίζει να το κάνω?θα έχω καλύτερο σήμα ασύρματου ίντερνετ?η δεν παιζει ρόλο το ρούτερ σε αυτο? Μπορέιτε να μ προτείνετε κάποιο π ξέρετε οτι αξίζει?Μπορώ να διαθέσω μέχρι 80 ευρώ αλλα αν υπάρχει καποιο καλό πιο λίγο πιο ακριβό θα το σκευτόμουν Ευχαριστω εκ των προτέρων
leonidas_fs Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα φίλε, Λογικά έτσι όπως το εξηγείς φαίνεται οτι το ρουτερ σου εχει αδύναμο σήμα. Ειδικά απο την στιγμή που μιλάμε για διπλανό δωμάτιο, τότε σίγουρα κάτι παίζει. Για αρχή δοκίμασε να βάλεις το ρουτερ σε υψηλό σημείο, χωρίς να παρεμβάλονται εμπόδια και προσπάθησε να δεις μέσω απο τις ρυθμίσεις του ρουτερ εαν τυχόν μπορείς να αλλάξεις την δύναμη του σήματος απο το ρουτερ. Επίσης μπορείς να μας πεις εν τάχειτ ο μοντέλο του ρούτερ και κάποιες βασικές πληροφορίες που θα δεις απο την καρτέλα του ρούτερ;; Εαν τυχόν θέλεις να αγοράσεις κάποιο άλλο ρουτερ, μπορείς να αγοράσεις κάποιο tp -link με κόστος απο 30€ + ή αλλιώς τα πολύ γνωστα και κορυφαία -κατα πολλούς - draytek!
geo7samos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δεν μου το κανει συνεχεια αυτο με το σήμα.πολλες φορες ανα τακτα διαστήματα.Ελεγα να επαιρνα ενα αλλο καλυτερο με την ευκαιρια γιατι ειναι κ το σπιτι μεγάλο και ισως εχω καλύτερο σήμα σε ποιο μακρινα σημεία.τι λες εσυ?το ροYτερ αυτο που εχω τωρα ειναι ZTE ZXHN H108NS.υπαρχει καποιο βασικο κριτήριο για να διαλεξω ενα ρουτερ και να μπορω να τα συγκρίνω με αλλα?
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 απο τα zte μην περιμενεις πολλα.δοκιμασε να αλλαξεις καναλι αμα θες.απο εκει και περα με 80 ευρω ειτε πας σε καποιο dlink ειτε πας σε καποιο Netgear dgn2200>τα draytek Κορυφη αλλα παμε πολλα λεφτα.υπαρχει και η λυση του repeater αλλα εφοσον το zte ειναι της πλακας θα ηταν καλο να αλλαχτει και αυτο.αν παρεις αλλο ρουτερ και παλι δεν σε καλυπτει θα μπορουσες μετα το zte να το κανεις access point για να καλυπτεις το χωρο πιο καλα αλλα θα πρεπει να ενωθει με το αρχικο ρουτερ με ethernet(αν εχεις προβλημα που δεν το νομιζω)
geo7samos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Κατάλαβα...Ενταξει θα ψαχτώ για κανένα καινουριο μια και καλή να τελειώνουμε. Ευχαριστω για την βοήθεια και για το χρόνο σας!!!
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Κατάλαβα...Ενταξει θα ψαχτώ για κανένα καινουριο μια και καλή να τελειώνουμε. Ευχαριστω για την βοήθεια και για το χρόνο σας!!! δυστυχως τα θεματα για τα zte ειναι αρκετα πλεον στο ινσομνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα