Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, μπορούμε σε ρουτερ χολ να εγκαταστήσουμε τους κωδικούς της φορθνετ .Τι θέλω να πω, ήμουνα στην χολ εκανα αιτηση αλλαγης στη φορθνετ και αλλαξα γνωμη αλλα η φορθνετ και καλα δεν το ειδε και προχωρησε στην αλλαγη γραμμης. Αφου μου ζητησαν συγνωμη μου ειπε καποιος απο αυτους οτι μέχρι να γυρίσει η γραμμη παλι στη χολ μπορω με το ρουτερ της χολ και τους κωδικους της φορθνετ να εχω ιντερνετ.Μηπως γνωριζει κανενας πως γίνετε η εγκατάσταση.

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από gkarabid
Δημοσ.

Καλησπέρα, μπορούμε σε ρουτερ χολ να εγκαταστήσουμε τους κωδικούς της φορθνετ .Τι θέλω να πω, ήμουνα στην χολ εκανα αιτηση αλλαγης στη φορθνετ και αλλαξα γνωμη αλλα η φορθνετ και καλα δεν το ειδε και προχωρησε στην αλλαγη γραμμης. Αφου μου ζητησαν συγνωμη μου ειπε καποιος απο αυτους οτι μέχρι να γυρίσει η γραμμη παλι στη χολ μπορω με το ρουτερ της χολ και τους κωδικους της φορθνετ να εχω ιντερνετ.Μηπως γνωριζει κανενας πως γίνετε η εγκατάσταση.

Ευχαριστώ!

αυτο το κανω αιτηση και μετα αλλαζω γνωμη ειναι αφασια.αναποφασιστοι:P

λογικα θα κερδισεις αρκετα σε ταχυτητα λογω διαφορας στο margin απο 11 της Hol σε 6 της forthnet.

κατα τα αλλα πρεπει να μπεις μεσα στο ρουτερ της Hol(αν δεν εχουν κλειδωσει κατι) και καπου θα εχει για Username/password.εκει θα πρεπει να βαλεις της forthnet px username [email protected] και password 123312@#.

ολα αυτα αν δεν ειναι κλειδωμενο το ρουτερ.

Δημοσ.

αυτο το κανω αιτηση και μετα αλλαζω γνωμη ειναι αφασια.αναποφασιστοι :P

λογικα θα κερδισεις αρκετα σε ταχυτητα λογω διαφορας στο margin απο 11 της Hol σε 6 της forthnet.

κατα τα αλλα πρεπει να μπεις μεσα στο ρουτερ της Hol(αν δεν εχουν κλειδωσει κατι) και καπου θα εχει για Username/password.εκει θα πρεπει να βαλεις της forthnet px username [email protected] και password 123312@#.

ολα αυτα αν δεν ειναι κλειδωμενο το ρουτερ.

Αφασια δεν λες τιποτα φιλε μου!!!

Υποψιν ρωταω για λογαριασμο φιλο μου, εγω πιστο εδω και καμια 7,8 χρονια στην Forn.

Ευχαριστω για την βοηθεια σου

Καποια στογμη θα σε ενοχλησω με Π.Μ για κατι σχετικο με ενα ρουτερ που θελω να αγορασω.

Δημοσ.

Αφασια δεν λες τιποτα φιλε μου!!!

Υποψιν ρωταω για λογαριασμο φιλο μου, εγω πιστο εδω και καμια 7,8 χρονια στην Forn.

Ευχαριστω για την βοηθεια σου

Καποια στογμη θα σε ενοχλησω με Π.Μ για κατι σχετικο με ενα ρουτερ που θελω να αγορασω.

ελπιζω ο φιλος σου να μην φαει κανα τελος διακοπης 70 ευρω.κατα τα αλλα ναι θεωρητικα θα παιξει.λεω θεωρητικα διοτι μερικα ρουτερ ειναι λιγο κλειδωμενα απο hol και δεν μπορεις να αλλαξεις στοιχεια.

επισης αφου θα ξαναπαει hol ας ζητησει να του βαλουν 9 Margin γιατι με 11 που ειναι το default χανει αρκετα σε ταχυτητα.οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαστε.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...