pavlos88 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλημερα σε ολους και καλη χρονιά. Εχω το SGH-D500 SAMSUNG το οποίο δεν μπορώ να το συνδέσω με το PC ωστε να σωσω φωτογραφίες και νούμερα. Όταν το ειχα πρωτοαγορασει τα είχα καταφέρει για λιγο με το προγραμμα "Samsung PC studio" και τα Windows 98 που ειχα τοτε. Η συνδεση δεν υπηρχε παντα ομως. Τωρα με τα XP δεν εχω καταφερει να το συνδέσω ποτές. Αγορασα ενα Bluetooth για τον τωρινο υπολογιστη αλλα δεν τα κατάφερα ακόμα να κάνω την δουλεια μου. Ο υπολογιστης αναγνωριζει παντως το κινητο οπως και το κινητο αναγνωριζει τον υπολογιστη. Παρολαυτα δεν κατορθωσα να δω τα περιεχομενα του κινητου. Τέλος πάντων υπάρχει κανένας που να γνωρίζει το συγκεκριμένο μοντέλο και πως μπορώ να το συνδέσω με τον υπολογιστη; Εκτος απο το Bluetooth εχω και το καλώδιο USB του κινητού αν βοηθάει. Ευχαριστώ. Γιάννης. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2014 από pavlos88
pavlos88 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Κανένας δεν είχε το συγκεκριμένο μοντέλο κινητού;
pavlos88 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Κλείνω το θέμα γιατί τελικά με κάποιο drive μάλλον κατάφερα να το συνδέσω με το καλώδιο USB. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα