Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Thanks! Πολύ καλός! Ας ελπίζουμε ότι θα παραμείνει το 1tb και δε θα το αποσύρουν μετά από λίγες μέρες! :-D :-D :-D

Δεν θα το αποσύρουν. Έτσι κι αλλιώς δίνουν 100GB απλώς τώρα τρέχουν promo και δίνουν 1Τ για πάντα. Αν κάνεις google translate τη σελίδα, θα το επιβεβαιώσεις.

Μας φάγανε οι Ρώσσοι και οι Κινέζοι!

Εδώ για 10TB cloud storage :mellow:

Δεν έχει client.... οπότε λιγάκι άχρηστο το να δίνεις τόση χωρητικότητα...

Link.png Site: εδώ ο client

Είχα ρίξει μια ματιά στο κινέζικο, όταν βγήκε πριν απο μερικούς μήνες. Δίνει όντως 10Τ μέσω κάποια συγκεκριμένης διαδικασίας αλλά προσωπικά το απερριψα γιατί διάβασα παράπονα από χρήστες (file size limits, ταχύτητες, κλπ) και δεύτερον είδα οτι η android εφαρμογή ζητούσε παρα πολλά δικαιώματα και προσωπικά δεδομένα (κατά τη δική μου άποψη πάντα).

Μια παράκληση. Αν κάποιος θελήσει να φτιάξει ένα οδηγό για την εγγραφή και απολαβή των 10Τ από το κινέζικο, να το κάνει σε νέο θέμα συζητησης. Μην μπλέξουμε τα θέματα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ κι εγώ τον topic starter τόσο για την ενημέρωση όσο και για το χρόνο του να γράψει αναλυτικές οδηγίες.

• Like 1
Δημοσ.

μπράβο στο παιδί που έγραψε την προσφορά. κατέβασα και την εφαρμογή στο κινητό.

αλλά είναι σίγουρα για πάντα? μου φαίνεται περίεργο τη στιγμή που το dropbox και το drive δίνουν λίγα gb με τεράστιο κόστος

• Like 1
Δημοσ.

να ρωτησω κατι..
Ο χωρος του 1ΤΒ ειναι κοινος μεταξυ cloud και mail?

Εμενα με ενδιαφερει να ανεβασω καποια βιντεο που εχω τραβηξει και θελω να τα κατεβαζουν συγκεκριμενα ατομα που θα τους δωσω λινκ.. αυτο θα πιανει καποιο συγκεκριμενο χωρο στο δισκο μου (οπως στο dropbox), περα απο εκει που τα εχω αποθηκευμενα;
Βασικα με ενδιαφερει να μην χρησιμοποιω τον client αν γινεται..

Δοκιμασα να ανεβασω 2 βιντεο πετωντας απλως μεσα στο παραθυρο του Cloud στο Browser (Chrome) οπως κανω με το dropbox.. μολις τελειωνε το ανεβασμα καθενος απο τα 2 βιντεο μου εγραφε διπλα "Σφαλμα" και δεν ανεβηκε κατι.. τα βιντεο αν θυμαμαι καλα ηταν κατω απο 100ΜΒ το ενα..
εχει οριο ανα αρχειο οταν δεν χρησιμοποιουμε τον client?

Δημοσ.

εχει και button download. γιατί δρν το δοκιμάζεις;

τι να κανω με αυτο εννοεις;

εγω θα ανεβασω βιντεο και οποις μπαινει στο φακελο απλα θα παταει το download button που λες απλα για να τα κατεβαζει

Δημοσ.

Ο χωρος του 1ΤΒ ειναι κοινος μεταξυ cloud και mail?

Από όσο κατάβαλα οχι. Στις ιδιοτητες του mail δεν φαίνονται ουτε τα αρχεια, ουτε οι χωρητικότες των αρχείων του cloud

Εμενα με ενδιαφερει να ανεβασω καποια βιντεο που εχω τραβηξει και θελω να τα κατεβαζουν συγκεκριμενα ατομα που θα τους δωσω λινκ.. αυτο θα πιανει καποιο συγκεκριμενο χωρο στο δισκο μου (οπως στο dropbox), περα απο εκει που τα εχω αποθηκευμενα;

Βασικα με ενδιαφερει να μην χρησιμοποιω τον client αν γινεται..

Δοκιμασα να ανεβασω 2 βιντεο πετωντας απλως μεσα στο παραθυρο του Cloud στο Browser (Chrome) οπως κανω με το dropbox.. μολις τελειωνε το ανεβασμα καθενος απο τα 2 βιντεο μου εγραφε διπλα "Σφαλμα" και δεν ανεβηκε κατι.. τα βιντεο αν θυμαμαι καλα ηταν κατω απο 100ΜΒ το ενα..

εχει οριο ανα αρχειο οταν δεν χρησιμοποιουμε τον client?

Βασικά δεν κατάλαβα τι έκανες, αλλά κατάλαβα τις θες να κάνεις. Όσον αφορά το χώρο στο δίσκο σου, δεν ξέρω γιατί δεν χρησιμοποιω καθόλου τον client. Έχω ανεβάσει αρκετά αρχεία (ταινίες, rar, εικόνες, κλπ) και σου γράφω τη διαδικασία.

Τα παρακάτω εγιναν χωρίς να χρησιμοποιήσω καθόλου τον client.

1. Μπήκα με comodo (chrome) στο cloud
  2. Πάτησα το + πάνω αριστερα
  3. Έκανα κλικ στο κέντρο του άσπρου παραθυρου και άνοιξε παράθυρο να διαλέξω αρχείο που θα ανεβάσω (Στο cloud).
  4. Διάλεξα ενα βιντεο (το τελευταίο που ανέβασα ήταν 175ΜΒ)
  5. Ανέβηκε κανονικά και χωρίς προβλήματα και εμφανίστηκε κανονικά στη λίστα των αρχείων μου

Για να το κατεβάσουν τρίτοι (απο το cloud στον υπολογιστη τους),

1. ΜΕσα στο cloud, στα αρχεία μου, έκανα κλικ στην αλυσίδα κάτω δεξιά της εικόνας του βίντεο
  2. Στο παράθυρο που άνοιξε έκανα copy το Link που εμφανίζει και αυτό έστειλα σε αυτους που ήθελα να κατεβασουν το αρχείο
  3. Δεν χρειάζεται να εχουν κωδικό του λογαριασμου για να κατεβάσουν

Το file size limit οταν ανεβαζεις μεσα από τον chrome (δηλαδη χωρίς client) ειναι 2GB.

Το γιατί σου βγάζει failed, δεν γνωρίζω. Μήπως η σύνδεση σου δεν ειναι σταθερή ή μηπως εκανες παράλληλα torrenting και μπούκωνε η γραμμή; Δεν γνωρίζω.

Δημοσ.

σε ευχαριστω για τις λεπτομερειες.. εγω εκανα  απλως drag n drop τα αρχεια μεσα στο κενο χωρο ενος φακελου στο cloud (δηλαδη απο καποιον file manager μεσα στο browser) και λογικα θα επρεπε να δουλευει (το ιδιο κανω και με dropbox).. δεν εχω καποιο απο τα θεματα που λες..

απλα βιαζομουν χτες το βραδυ και δεν δοκιμασα αυτο που λες.. που ειναι λογικο δηλαδη.. θα το δω αποψε..λογικα δεν εχω θεμα.

Δημοσ.

Ξέρουμε τό οριο που υπάρχει αν χρησιμοποιείς τη client μεθοδο ?

Το file size limit οταν ανεβαζεις μεσα από τον chrome (δηλαδη χωρίς client) ειναι 2GB.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...